Bosanirda esi belki site rahat eder bu sayedeEşinin konu içeriğini görmesi!
Yalan söyleme.aynı anda birçok kişi yazdığı için isimleri karıştırdım, size özel bir garezim yok. olayın üzerine hemen hesabımı kapattığım için özür dileme şansım olmadı dünden beri siteye ulaşım sağlamaya çalışıyorum sağlayabilseydim hemen o an dileyecektim zaten
O kişinin ismini hatırlamıyorum eski hesabım da kapalı olduğu için bakamıyorum. Ama sonuçta bunu uydurmuyorum, biri bana öyle dedi, ben de o kişiyi siz sandım, kişiye atacağıma size attım mesajı.
Eklediğim fotoğrafa bakın orada özür dilemem gereken biri varsa dilerim dedim
Bugün sabah bana özelden “ablan” olduğunu iddia ederek yazan ve tehditkâr konuşan kişi nasıl ulaşabildi peki bana? Gerçi onun da sen olduğunu düşünüyorum.aynı anda birçok kişi yazdığı için isimleri karıştırdım, size özel bir garezim yok. olayın üzerine hemen hesabımı kapattığım için özür dileme şansım olmadı dünden beri siteye ulaşım sağlamaya çalışıyorum sağlayabilseydim hemen o an dileyecektim zaten
ellerin dert görmesin kiz, saclari kurtardin mi sen?
Canim sen şu olayı bize de anlatır misin ?Bugün sabah bana özelden “ablan” olduğunu iddia ederek yazan ve tehditkâr konuşan kişi nasıl ulaşabildi peki bana? Gerçi onun da sen olduğunu düşünüyorum.
Ya valla şikayeti çekme de en azından kimliğini öğren. Bana troll ergen gibi geldi. Ayıptır yahu hareketlere bakBugün sabah bana özelden “ablan” olduğunu iddia ederek yazan ve tehditkâr konuşan kişi nasıl ulaşabildi peki bana? Gerçi onun da sen olduğunu düşünüyorum.
Beni özür tatmin etmedi şahsen.
Önüne gelen "Psikolojim bozuhh" diyor.
Hayır benim 11 senedir bozuk, ben niye ona buna hakaret edip bi şeylerle yaftalayıp saldırmıyorum?
Bu başka bi şeyden ötürü bence, bozuk psikoloji değil.
Oha birde tehtit mi etti seni?Bugün sabah bana özelden “ablan” olduğunu iddia ederek yazan ve tehditkâr konuşan kişi nasıl ulaşabildi peki bana? Gerçi onun da sen olduğunu düşünüyorum.
Yuh!!Bugün sabah bana özelden “ablan” olduğunu iddia ederek yazan ve tehditkâr konuşan kişi nasıl ulaşabildi peki bana? Gerçi onun da sen olduğunu düşünüyorum.
Hala mı tehdit ediliyorsun yani, bu ne cesaret ya . Kesinlikle affetmeBugün sabah bana özelden “ablan” olduğunu iddia ederek yazan ve tehditkâr konuşan kişi nasıl ulaşabildi peki bana? Gerçi onun da sen olduğunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?