YAPTIĞIM HATADAN DOLAYI ÖZÜR DİLİYORUM

Yalan söyleme.
Bari dürüst ol.
Iftura atmak istedin ve attin.
Mesaj felan da gelmedi sana ayrıca o da yalan.
Daha 2. Sayfada başladın millete sarmaya ne ara çok kişi yazdi da karıştırdın ?

Bir Kazen e mi sorsak kimmiş o bir türlü hatırlanamayan üye?

Bugün sabah bana özelden “ablan” olduğunu iddia ederek yazan ve tehditkâr konuşan kişi nasıl ulaşabildi peki bana? Gerçi onun da sen olduğunu düşünüyorum.

lacasadepapel siz mi istediniz bu konuyu açmasını? Aslinda size söylediğini kimse ciddiye almamıştı kocisine laf gelince gereksiz sinirlenip herkese saydırmıştı, size iftira attığını anlamıştık zaten.

Bugün sabah bana özelden “ablan” olduğunu iddia ederek yazan ve tehditkâr konuşan kişi nasıl ulaşabildi peki bana? Gerçi onun da sen olduğunu düşünüyorum.
Ya valla şikayeti çekme de en azından kimliğini öğren. Bana troll ergen gibi geldi. Ayıptır yahu hareketlere bak

Alacam ben de Kamil'i elime en sonunda

Oha birde tehtit mi etti seni?
Yerinde olsam şikayetimi asla geri çekmem.
Burada bu olayda örnek teşkil etsin herkese..

Abla niye öyle sinirlendin ki kadın bence boşan demiş rahatsız olacaksan keşke yazmasaydın konu açtıysan da kapattırsaydın

Konuyu, yorumları okudum. Böyle bir üye nasıl bu hale getirilir görmüş oldum.
Kaldı ki kadın size kötü bir şey de dememiş. Kendinize reva gördüğünüz hayatı o size reva görmemiş, uyarmış. Böyle adamları hala korumak için sizi uyaran insanlara böyle ithamlar hiç oluyor mu? Yıllar geçince anlarsınız ama ne yazık ki konu da açsanız, biz uyarsak da aynı devam ediyorsunuz. Sizin yerinize biz üzülüp, kaygılanıyoruz, biz tahammül edemiyoruz. Sonra da hanım hanım olan üyelere bile çemkirme, beddua, iftira...

Abla haklı şikayetin de samimi bir şekilde özür dile hiç yanlış anlama gibi durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…