- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.209
- 158
Aynen. Attığı iftiranın ağırlığında dilemeli. Üstelik adını bile hatırlamadığı bir üyenin mesajlarını neden bana yapıştırdığını da açıklamalı bence.İftira-iftirada ısrar.
Özür olarak da "Yannış annlaşıldımm, karşılıklı yanlış annaşılma oldu" diyor.
Hafifletiyor bi de.
Yaptığın şeyin ağırlığında dilesene özrünü?!
Hadi izliyoruz seni burada. Güzel bi özür dile kadından.
O gün baya bi efeleniyordun n'oldu, rengin mi soldu canısı?yanlış kişiden bahsettiğimi anlayınca hesabımı kapatmıştım o yüzden siteye giremedim şimdi yeni hesap açıp özür diledim
Hesabınızı siz kapatmadınız o gün, Kazen’le özelden yazıştım ve Mune gelip kapattı konuyu da hesabınızı da!yanlış kişiden bahsettiğimi anlayınca hesabımı kapatmıştım o yüzden siteye giremedim şimdi yeni hesap açıp özür diledim
Çekme geri felan rica ediyorum.Aynen. Attığı iftiranın ağırlığında dilemeli. Üstelik adını bile hatırlamadığı bir üyenin mesajlarını neden bana yapıştırdığını da açıklamalı bence.
Edit: Herkes onuru için yaşar ve onurum için yapmayacağım şey yoktur.
Sizin hesabı kapatma gibi bir yetkiniz yok amayanlış kişiden bahsettiğimi anlayınca hesabımı kapatmıştım o yüzden siteye giremedim şimdi yeni hesap açıp özür diledim
Aynen. Attığı iftiranın ağırlığında dilemeli. Üstelik adını bile hatırlamadığı bir üyenin mesajlarını neden bana yapıştırdığını da açıklamalı bence.
Merak ettim dilekçeden nasıl haberi oldu da tutuştu bu bayan ?Aynen. Attığı iftiranın ağırlığında dilemeli. Üstelik adını bile hatırlamadığı bir üyenin mesajlarını neden bana yapıştırdığını da açıklamalı bence.
Konu yargıya intikal ettiğinde eşinin konu içeriğini görme ihtimali!Bu bu kadar korktuysa cezasi nedir boyle bi platformda millete sallamanin acaba?
AffetmeHesabınızı siz kapatmadınız o gün, Kazen’le özelden yazıştım ve Mune gelip kapattı konuyu da hesabınızı da!
Valla bende bunu merak ediyorum aciklarsanz sevinirimMerak ettim dilekçeden nasıl haberi oldu da tutuştu bu bayan ?
aynı anda birçok kişi yazdığı için isimleri karıştırdım, size özel bir garezim yok. olayın üzerine hemen hesabımı kapattığım için özür dileme şansım olmadı dünden beri siteye ulaşım sağlamaya çalışıyorum sağlayabilseydim hemen o an dileyecektim zaten
Çok merak ettim neden bu kadar tutuştuğunu.aynı anda birçok kişi yazdığı için isimleri karıştırdım, size özel bir garezim yok. olayın üzerine hemen hesabımı kapattığım için özür dileme şansım olmadı dünden beri siteye ulaşım sağlamaya çalışıyorum sağlayabilseydim hemen o an dileyecektim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?