YAPTIĞIM HATADAN DOLAYI ÖZÜR DİLİYORUM

Aynen. Attığı iftiranın ağırlığında dilemeli. Üstelik adını bile hatırlamadığı bir üyenin mesajlarını neden bana yapıştırdığını da açıklamalı bence.

Edit: Herkes onuru için yaşar ve onurum için yapmayacağım şey yoktur.

üşenmedim 25 sayfayı okudum, tek bir kişi bile hakater etmemiş sana, sen millete demediğini bırakmamış üstüne bir de savcılığa vericem diyip durmuşsun, inşallah konu yargıya intikal eder de klavyeden sallamanın bedelini ödersin.

Bu bu kadar korktuysa cezasi nedir boyle bi platformda millete sallamanin acaba?

Sizi o konudada ısrarla uyardım ve siz ben dahil herkesi terlediniz Yada hakaret ettiniz. Üstelik orda yorum yazan herkes aslında sizin tarafınızdaydı. Sizin iyiliğiniz için acı da olsa gerçekleri yazıyorlardı .

Çekme geri felan rica ediyorum.
Gitsin esine ve gorumcelerine cemkirsin.
Iyi valla her ise yaramaz kocasi olanlara kötü, kaka dedik diye iftira atacaklarsa işimiz var.

aynı anda birçok kişi yazdığı için isimleri karıştırdım, size özel bir garezim yok. olayın üzerine hemen hesabımı kapattığım için özür dileme şansım olmadı dünden beri siteye ulaşım sağlamaya çalışıyorum sağlayabilseydim hemen o an dileyecektim zaten

Merak ettim dilekçeden nasıl haberi oldu da tutuştu bu bayan ?

İlk yazdığınız mesajı özür zannediyorsunuz siz ama degil.
Karşılıklı yanlış anlaşıldık bir özür şekli değildir.

Bence mesajınızı düzenleyin.

Size gelen dost hayatı yaşıyorum mesajı gerçekten var mı?
Eğer yoksa onu uydurup iftira attığınızı,
Varsa kişiyi karıştırdığınızı, herkes uyarmasına rağmen geri adım atmayıp ısrarla iftira attıgınızı, yazıp dileyin özrünüzü.

Çok merak ettim neden bu kadar tutuştuğunu.

Burası yeni bitti bi koşu öbür tarafı okuyup geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…