Yaptigim hatalari unutamiyorum ?

size yönelik yazmamıştım o yorumu, genel yazmıştım
fakat sizin kadar da katı bakamıyorum
konu sahibinin yazdığı onca şeyden sonra, "canını acıtmak ve pesettirmek" için yapılmış gibi geldi bana
yani eski erkek arkadaşım bana bunları yapsa (yani konu sahibinin nişanlısına yaptıklarını), sanırım arkadaşlarım bin beterini söylerdi

Sevgili muzurtilki,

Konu sahibesinin yaptığı doğru demiyorum kendi de zaten yazmış utanıyorum diye

Lakin hayatta en nefret ettiğim tipler:

- Kadınlar için elkiri, evlenilecek/eğlenilecek kız vb yazan erkekler

- Başka kadınlar için yollu, k.şar, hafif vb şeyler ima eden kadınlar

Bunları görünce beynimin zembereği atıyor. O elkiri lafına kadar haksız olan taraf tabi ki konu sahibesiydi. Lakin bir kadının yüzüne de sen de elkirisin diyen bir tip için temennim gebersinden başka bir şey olamaz. Konuya yorum yazmayı bırakıp iğrenç abiye yorum yazdım. Ne yapayım beynim uçtu! Haksız değilim asla, azalarak bitmelerini temenni ediyorum!

yav ne kadar zeki insanlar var bu sitede yav

tamam uçsun
istediğin hakareti et en ağırından
ama beddua etme, kendin için yani
ama sen bilirsin tabi

o zaman arkadaşlarınızın da haddine olmazdı, bir adamın erkekliğine laf etmek, aşağılayıcı yorumlar yapmak diyorum ve de konuyu kapatıyorum.

o zaman arkadaşlarınızın da haddine olmazdı, bir adamın erkekliğine laf etmek, aşağılayıcı yorumlar yapmak diyorum ve de konuyu kapatıyorum.

adam beni sürekli arayacak
faceden rahatsız edecek
her yerden rahatsız edecek
ailesine kadar arayıp haber verip yapmasın diyeceğim, dinlemeyecek
üstüme gelmeye devam edecek
biz ona "hadle" yaklaşacağız!!!
neyse, konuyu uzatmak konu sahibini incitir deyip susuyorum

bu arada, "ve de konuyu kapatıyorum" cümlenize cevap yazardım da
şu an uğraşamayacağım gerçekten

Ozamanlar yaptiklarimin sebebini ve kendimde olmadigimi biliyodu . Ben onun her saglik probleminde yaninda olup ellerimle bakarken o bunu yapti . Peki benim 5 senelik iliskim olan adama yalvarmam elin adamini ne ilgilendirir ?

Ozamanlar yaptiklarimin sebebini ve kendimde olmadigimi biliyodu . Ben onun her saglik probleminde yaninda olup ellerimle bakarken o bunu yapti . Peki benim 5 senelik iliskim olan adama yalvarmam elin adamini ne ilgilendirir ?

sizi üzmek için yazmadım
ama siz sadece yalvarmamışsınız
siz işi çok farklı boyutlara götürmüşsünüz bence
ilişkinizi detaylı bilemiyorum tabi
yazdığınız kadarına yorum yaptım
sizi üzdüysem kusura bakmayın

Orayı zaten kimse anlayamadı
Elin herifi neden seni arıyor?!?
Ettiği terbiyesizce laflar zaten kraldan çok kralcılık
O arkadaş çok dangalak
Ben olsam sen ne karışıyorsun erkeğini elinden mi aldım hacı derdim

yazdıklarımın neresini anlamıyorsun acaba merak ediyorum? çok da basit halbuki ama..
ben eski nişanlısına laf etmedim diyorum, niye bana yazıyorsun kadının yaptıklarını devamlı? banane o kısımdan?
eski nişanlının arkadaşı olacak tip evlilik yoluna girdiği bir kadına ne yaşanmış olursa olsun "sen onun elinin kiriydin zaten" gibi iğrenç bir laf edemez! bunu savunanla da tartışmam zaten, zihniyetler ortada.
bence de uğraşmamalısın.

Soru sormus ben cevaplayayim istedim kemiklesmis kadro tamamlaniyor el kirini acikladim maddesel anlam da olurmu ? Bukadar zeki bir grubun icinde yer almam hukumler net ve tutarli..))

kemikleşmiş kadro mu,takımmı kurdun abla? yani dalgamı geçiyorsun bilmiyorumda sana elinin kirisin sen erkeğin deseler "aa bu şey yağlı şeyi tutunca oluşan kir galiba?onu dedi herhalde" falan diyeceksin? şaka gibi

vallahi çok şaşkınım şu an, istemsiz gülüyorum, çok komik geliyor
ben "sen eski nişanlısına laf ettin" demiyorum, hiç de demedim! hakikaten bunu anlamak çok mu güç??? bunu anlatabilmem için ne yapayım? heceleyeyim mi?
ES-Kİ Nİ-ŞAN-LI-SI-NA LAF ET-TİN DE-Mİ-YO-RUM, DE-ME-DİM !

ben arkadaşın neden böyle yapmış olabileceğini yazdım
AR-KA-DAŞ

bence de tartışma
TAR-TIŞ-MA!

eski nişanlısına laf ettiğimi düşünmüyorsan neden kadının yaptıklarını yazıyorsun diyorum ben de?buna cevap alamadım nedense..
sen arkadaşı haklı bulursan bul, nedenleri üzerine binlerce teori üret; bininci kez yazıyorum ki ne yapmış olursa olsun kimse böyle bir lafı haketmiyor!
bir kadın "SEN ONUN ELİNİN KİRİYDİN" lafını haketmez, HAKETMİYOR. Kimseyi haklı çıkarmaz bu!
algıları açalım bir zahmet.

anladım
mesajlardaki sürekliliği takip edemiyorsunuz
kırmızıları takip edin! belki nişanlıdan hiç bahsetmediğimi anlarsınız sonunda
yalnız, bir fikri savunurken aynı fikirde olmayanlara bu kadar saygısızlık fazla
bence biraz haddinizi bilmeniz lazım

Arastirrsan boyle oldugunu ogrenirsin elin de olan kirin temizlenmesidir .. Bu soylem aslin da atasozleri ve deyimler de bileyer almaz Ben asil anlamini yazdim kardesim:)) bazi yoreler de bu soylem vurgu kan anlamina da gelir ..dalga gecmem ben genel de bir grup birbirlerini etiketleyip konuya yorum yapan kisileri etiketleyip bazi kisilerle dalga gecerler..orada da onu vurguladim ben ,ogrenmek istedigin baska birseyler varmi? Yardimci olabilirim..

anladım.mesajlarında yazdıklarını sonrasında aklında tutamıyor, hangisine karşı cevaplar verdiğimi algılayamıyorsun.
böyle alıntı yapıp kırmızı ile boldlayınca çok janjanlı falan görünüyor, ben akıllıyım tadında bir imaj yaratıyor, tamam ama çok komik de görünüyor şu anda.
mesajlarında hangi yazdıklarına cevaplar verdiğimi algılayamayan sensin ne yazık ki.ben bir daha sana cevap yazmayacakken tutup "efenim benim arkadaşlarım olsaydı bin beterini derdi böylesine, baksana çocuğa neler etmiş ondan demişler benim arkadaşlarım da beyle ederdi..." tadında yazıp fitili ateşlediğin için böyle bir konuşmaya evrildi zaten bu.
herhangi bir fikre saygısızlık falan etmiyorum, kendi fikrini satırarası dikte edip konu sahibinin yaptıklarını devamlı yazıyorsun. konuyu dağıtıp manipüle etme. had bilmekten öte biraz da şuurlu olmak lazım.

ya ablacım bişey dicem ama sakın üzülme tamammı? bu konudaki el kiri ilk anlamında kullanılmıyor yalnız bayağı kadına hakaret etmişler kadınlığına laf ederek.
burda kim kimi etiketleyip dalga geçmişki ben görmedim?konuya yorum yapanı etiketlemiş falan bayağı ajan gördüm seni.anlat anlat heyecanlı oluyor

evet şuurlu olmak lazım
elma ile armudu birbirine karıştırana laf anlatmak zor
hecelesen de işaretleyip önüne koysan da olmuyor

"Bir cümle yeter sözden anlayana, destan yazsan fark etmez laftan anlamayana.” demiş Mevlana
daha fazla yazmanın bir anlamı yok
zaten havaalanına yetişmek zorundayım, siz dilediğiniz gibi devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…