- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 27
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Dua ediyorum tabiki ama bu kadar karaktersiz bi insan icin kendimi bu hallere dusurdugum icin utaniyorumMahallenin muhtarıda arayıp hakaret etti mi merak ettim?
Nasıl insanlar bunlar
Yat kalk dua et kurtuldun
Hatalar insanlara mahsusturDua ediyorum tabiki ama bu kadar karaktersiz bi insan icin kendimi bu hallere dusurdugum icin utaniyorum
sen bu çocuğun elinin kirisin derken?
ne demekmiş o?ne hadle dış kapının dış mandalının üzerindeki toz zerresi bir tip size bunu söylüyor?ben buna takıldım
Eski nisanlim beni arayan adama resmen tapiyodu iliskimizin bitmesinde cok buyuk etken o adam
toz toprakla uğraşınca, yağlı bir şeyler tutulunca vb. meydana gelen su ve sabunla temizlenebilen kirlilik...diye biliyorum ben el kirini ben aciklayayim istedim size ..gerci simdi beni etiketleyip bu hatun konu sahibinin eski nisanlisinin akrabasi dersiniz belki saygilarimla..sen bu çocuğun elinin kirisin derken?
ne demekmiş o?ne hadle dış kapının dış mandalının üzerindeki toz zerresi bir tip size bunu söylüyor?ben buna takıldım
gittikçe garipleşiyor konu.
demek tapıyordu da o herif de size böyle bir laf etti ha? ben olsam " tamam o zaman, şimdi sana kaldı istediğin gibi olabilirsin onunla" şeklinde iğrenç bir imada bulunurdum kusura bakmasın kimse.
sinirlendim yine. bu sitede kala kala en sonunda feminazi olacağım
Sen neden elkiri olasın ki ite bak?!??
Abi kardeş gebersinler
neden bu konuda konu sahibinin eski nişanlısı suçlanmış hiç anlayamadım
sorunlar olmuş ayrılmışlar (kimden kaynaklı bilmiyoruz)
konu sahibi adamın peşini bırakmamış, kovmuş gitmemiş, küfretmiş gitmemiş, sevdiğim var demiş gitmemiş
konuşalım da konuşalım
sonra abisi aramış, sonra arkadaşı aramış
hanımlar kusura bakmayın da, sizin eski erkek arkadaşınız size bu şekilde davransa, peşinizi bırakmasa, ne sapıklığı kalırdı ne kişiliksizliği... abiniz de arardı, babanız da, arkadaşınız da rahat bırak demek için
şimdi sadece erkek diye mi adam suçlu oldu???
konu sahibi sana gelince zaten tedavi görüyormuşsun, tedavinin bir parçası da kendini affetmeni sağlamaktır eminim
öte yandan bu konu üzerine çok güzel kitaplar var
alıp okuyabilirsin, gerçekten faydalı olabiliyor
ayrıca aklından hiç çıkarma geçmişi asla değiştiremezsin, önüne bakmayı öğrenmen lazım
yolda görüyorsan, yolu uzat, görmeyeceğin bir yerlerden dolan
toz toprakla uğraşınca, yağlı bir şeyler tutulunca vb. meydana gelen su ve sabunla temizlenebilen kirlilik...diye biliyorum ben el kirini ben aciklayayim istedim size ..gerci simdi beni etiketleyip bu hatun konu sahibinin eski nisanlisinin akrabasi dersiniz belki saygilarimla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?