- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 27
- Konu Sahibi SalakSacma
Kizlar oncelikle uzun olucak biraz kusura bakmayin . Benim 5 yillik iliskim nisan atmayla sonuclandi . Daha cocukluktan gozumu onunla actim hani hic vazgecmez evleniriz diye dusundum . Son bir senemizde cok ciddi sorunlar yasadik ve ben pskolojik olarak rahatsizlandim baska rahatsizliklarimda ortaya cikti . Neyse biz ayrildik terkeden bendim ama daha sonra yazdim helalleselim diye guzelce konusup bana cok mutlu ol fln dedi yalvardim once istemedi kufur etti sonra fake hesaplardan ekledim bi gun bana beni fake hesaplardan ekleme benim artik sevdigim var dedi . Sonra annemi arayip kizin pesimi biraksin dedi . NEYSE aradan bi kac gun gecti ben buna bulasalim diye yalvariyorum 5 yilin ustume kaldiramadim dedimki bize gel bana ne yaptiysan guzelce anlat benim seninle konuscaklarim var abisi aradi artik bitmis bisey sende arama unut artik dedi yerin dibine girdim . Daha sonra altinlarla ilgili sorun oldu sozde takilan parayi bile istedi ama alyansimizi vermedi bende basimin gozumun sadakasi olsun nankor yazdim o gun mahalleden cok yakin bi arkadasi beni arayip sen bu cocugun elinin kirisin rahat birakin dedi halbuki abisi aradiktan sonra bidaha aramamistim o zamanlar cok ciddi pakolojik sorunlarim vardi bunlari hic bilincli yapmadim suan cok utaniyorum bunlar kendimden nefret etmeme sebep oluyo ALLAH a sukur suan tedavi gordum iyiyim ama ben bunlari nasil atlatcam sokakta gorunce yuzune bakamiyorum?