• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaptigim hatalari unutamiyorum ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Kizlar oncelikle uzun olucak biraz kusura bakmayin . Benim 5 yillik iliskim nisan atmayla sonuclandi . Daha cocukluktan gozumu onunla actim hani hic vazgecmez evleniriz diye dusundum . Son bir senemizde cok ciddi sorunlar yasadik ve ben pskolojik olarak rahatsizlandim baska rahatsizliklarimda ortaya cikti . Neyse biz ayrildik terkeden bendim ama daha sonra yazdim helalleselim diye guzelce konusup bana cok mutlu ol fln dedi yalvardim once istemedi kufur etti sonra fake hesaplardan ekledim bi gun bana beni fake hesaplardan ekleme benim artik sevdigim var dedi . Sonra annemi arayip kizin pesimi biraksin dedi . NEYSE aradan bi kac gun gecti ben buna bulasalim diye yalvariyorum 5 yilin ustume kaldiramadim dedimki bize gel bana ne yaptiysan guzelce anlat benim seninle konuscaklarim var abisi aradi artik bitmis bisey sende arama unut artik dedi yerin dibine girdim . Daha sonra altinlarla ilgili sorun oldu sozde takilan parayi bile istedi ama alyansimizi vermedi bende basimin gozumun sadakasi olsun nankor yazdim o gun mahalleden cok yakin bi arkadasi beni arayip sen bu cocugun elinin kirisin rahat birakin dedi halbuki abisi aradiktan sonra bidaha aramamistim o zamanlar cok ciddi pakolojik sorunlarim vardi bunlari hic bilincli yapmadim suan cok utaniyorum bunlar kendimden nefret etmeme sebep oluyo ALLAH a sukur suan tedavi gordum iyiyim ama ben bunlari nasil atlatcam sokakta gorunce yuzune bakamiyorum?

Mahallenin muhtarıda arayıp hakaret etti mi merak ettim?

Nasıl insanlar bunlar
Yat kalk dua et kurtuldun :dua:
Dua ediyorum tabiki ama bu kadar karaktersiz bi insan icin kendimi bu hallere dusurdugum icin utaniyorum

Dua ediyorum tabiki ama bu kadar karaktersiz bi insan icin kendimi bu hallere dusurdugum icin utaniyorum
Hatalar insanlara mahsustur
Hangimiz hata yapmadık ki?
Bence artık üzülmeyin önünüze bakın
Hayat üzülmek için çok kısa gerçekten
30 dan sonra günler haftalar yıllar çok hızlı geçiyor
Gençlik yıllarınızın değerini bilin

Eski nisanlim beni arayan adama resmen tapiyodu iliskimizin bitmesinde cok buyuk etken o adam
sen bu çocuğun elinin kirisin derken?
ne demekmiş o?ne hadle dış kapının dış mandalının üzerindeki toz zerresi bir tip size bunu söylüyor?ben buna takıldım

Sen bu çocuğun elinin kirisin diyen adamın (!) kız kardeşi, kızı, kız yeğeni var mı acaba diye çok merak etmekteyim. Bir gün biri şahsını arayıp senin bacın-yeğenin- kızın benim elimin kiri bıraksın peşimi der mi acaba..
Size gelince, o karakterden yoksun utanmaz eski nişanlından kurtulduğuna şükret. Bir kere gerçekten sevse sen kapıdan da kovsan seni sağlık olarak sıkıntılı anlarınsa yalnız bırakmazdı. Gerçek sevgi budur. Allahın sevgili kuluymuşsun kurtulmuşsun. Lütfen arkadaşım önüne bak kendine böyle insanları layık görme

neden bu konuda konu sahibinin eski nişanlısı suçlanmış hiç anlayamadım
sorunlar olmuş ayrılmışlar (kimden kaynaklı bilmiyoruz)
konu sahibi adamın peşini bırakmamış, kovmuş gitmemiş, küfretmiş gitmemiş, sevdiğim var demiş gitmemiş
konuşalım da konuşalım
sonra abisi aramış, sonra arkadaşı aramış

hanımlar kusura bakmayın da, sizin eski erkek arkadaşınız size bu şekilde davransa, peşinizi bırakmasa, ne sapıklığı kalırdı ne kişiliksizliği... abiniz de arardı, babanız da, arkadaşınız da rahat bırak demek için
şimdi sadece erkek diye mi adam suçlu oldu???

konu sahibi sana gelince zaten tedavi görüyormuşsun, tedavinin bir parçası da kendini affetmeni sağlamaktır eminim
öte yandan bu konu üzerine çok güzel kitaplar var
alıp okuyabilirsin, gerçekten faydalı olabiliyor
ayrıca aklından hiç çıkarma geçmişi asla değiştiremezsin, önüne bakmayı öğrenmen lazım
yolda görüyorsan, yolu uzat, görmeyeceğin bir yerlerden dolan

Eski nisanlim beni arayan adama resmen tapiyodu iliskimizin bitmesinde cok buyuk etken o adam

gittikçe garipleşiyor konu.
demek tapıyordu da o herif de size böyle bir laf etti ha? ben olsam " tamam o zaman, şimdi sana kaldı istediğin gibi olabilirsin onunla" şeklinde iğrenç bir imada bulunurdum kusura bakmasın kimse.
sinirlendim yine. bu sitede kala kala en sonunda feminazi olacağım :olamaz::olamaz:

ya ayrıca duygular değişebilir
bu insanın elinde olan bir şey değildir
gerçekten seviyorsundur veya sevdiğini sanıyorsundur bir süre sonra sevemezsin
bu bir suç değil, insanın elinde olan bir şey değil

sen bu çocuğun elinin kirisin derken?
ne demekmiş o?ne hadle dış kapının dış mandalının üzerindeki toz zerresi bir tip size bunu söylüyor?ben buna takıldım
toz toprakla uğraşınca, yağlı bir şeyler tutulunca vb. meydana gelen su ve sabunla temizlenebilen kirlilik...diye biliyorum ben el kirini ben aciklayayim istedim size ..gerci simdi beni etiketleyip bu hatun konu sahibinin eski nisanlisinin akrabasi dersiniz belki saygilarimla..

Inan bende 5 yilin sonunda kusura bakmayin ama kapimda kopek olamiycak adamdan bunu duyunca deli olmustum ustelik bu adamla aramizda 10 yas var bu kadar suursuz ve hic bisey diyemedim direk suratina kapattim tabi daha sonra annem eski nisanlimi arayip bi guzel uyarmis
gittikçe garipleşiyor konu.
demek tapıyordu da o herif de size böyle bir laf etti ha? ben olsam " tamam o zaman, şimdi sana kaldı istediğin gibi olabilirsin onunla" şeklinde iğrenç bir imada bulunurdum kusura bakmasın kimse.
sinirlendim yine. bu sitede kala kala en sonunda feminazi olacağım :olamaz::olamaz:

Sen neden elkiri olasın ki ite bak?!??

Abi kardeş gebersinler

MissCherry seni seviyorum ama çok dikkatimi çeken bir şey var, yeri gelmişken paylaşmak istedim, umarım kızmazsın...
sanki çok kolay beddua ediyorsun (daha önce de farkettim)...
hiç tanımadığın insanlara "gebersinler" dememelisin
haksız beddua döner dolaşır sahibini bulur, buralarda da kim haklı kim haksız hiç belli olmaz
hem dua, bedduadan bin kat güzeldir
"abi kardeş gebersinler" deme "konu sahibi Allah sana kolaylık versin, içini ferahlatsın" de :KK22:

neden bu konuda konu sahibinin eski nişanlısı suçlanmış hiç anlayamadım
sorunlar olmuş ayrılmışlar (kimden kaynaklı bilmiyoruz)
konu sahibi adamın peşini bırakmamış, kovmuş gitmemiş, küfretmiş gitmemiş, sevdiğim var demiş gitmemiş
konuşalım da konuşalım
sonra abisi aramış, sonra arkadaşı aramış

hanımlar kusura bakmayın da, sizin eski erkek arkadaşınız size bu şekilde davransa, peşinizi bırakmasa, ne sapıklığı kalırdı ne kişiliksizliği... abiniz de arardı, babanız da, arkadaşınız da rahat bırak demek için
şimdi sadece erkek diye mi adam suçlu oldu???

konu sahibi sana gelince zaten tedavi görüyormuşsun, tedavinin bir parçası da kendini affetmeni sağlamaktır eminim
öte yandan bu konu üzerine çok güzel kitaplar var
alıp okuyabilirsin, gerçekten faydalı olabiliyor
ayrıca aklından hiç çıkarma geçmişi asla değiştiremezsin, önüne bakmayı öğrenmen lazım
yolda görüyorsan, yolu uzat, görmeyeceğin bir yerlerden dolan

şahsen ben eski nişanlıyı suçlamadım.
benzer durumdaki çimenyeşili nikli şahsın konularında yaptığım dobra yorumları okuyabilirsiniz. en son yaptğın zorbalık dedim mesela ona da..
ama burada satırarasında korkunç bir şey var.eski nişanlının "arkadaşı" olacak tipin bu kadına söylediği laf çok aşağılayıcı, iğrenç bence. ülkedeki bazı tiplemelerin kadına yapıştırdıgı iğrenç bir etiket o laf.. her ne olursa olsun haddi bildirilmeli, kimse öyle bir lafı haketmiyor.

toz toprakla uğraşınca, yağlı bir şeyler tutulunca vb. meydana gelen su ve sabunla temizlenebilen kirlilik...diye biliyorum ben el kirini ben aciklayayim istedim size ..gerci simdi beni etiketleyip bu hatun konu sahibinin eski nisanlisinin akrabasi dersiniz belki saygilarimla..

toz toprak he?
kafalar mis
ben de istiyorum

Hayatta her sey insanlar icin bu saatten sonra kendinize ceki duzen verip gozunuzy gonlunuzu sonuna kadar acin her sey yeni basliyor guclu bir tecrubeden ciktiniz kendinizi asla suclamayin birdaha animsatan bile cikarsa kim o cikaramadim dersiniz :)))

Back
X