- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
-
Sorun Kv kp yüzünden değil onlara ağzını açıp tek laf edemeyen sünepe karaktersiz erkekler yüzünden çıkıyorohh iyi yapmissin.hem yuvani dagitacaklar hemde torun diye ortada dolasacaklar.cok dusunselerdi cocuklarin ailesini yikmazlardi.zaten hep sorun bu kv kp yuzunden cikiyor evliliklerde cogunlukla
evet aılem var onların yanındaym.Ciddi olamassın çocuğun psikolojisini de düşünmüyor kimi nereden alıyormuş
Ben çok sinirlendim şu an nasıl insan bunlar
Aileniz anneniz babanız var m
işte olayın kaynak noktası burası..En ufak bı sorunda aaa o benım annem aaa o benım babam dıyen bencıl hıc buyumeyen ana kuzusu erkeklerden kaynaklanıyorSorun Kv kp yüzünden değil onlara ağzını açıp tek laf edemeyen sünepe karaktersiz erkekler yüzünden çıkıyor
Bunca zaman eziyet etmis. Benim neyimi gorecekmis?cocukları gorduler.ama kadının akıl almaz bı ısrarı vardı senı gorcem dıye ben kabul etmedım tabıkı ılla senı gorcem dıyodu
iyi yapmışsın.Arkadaslar actıgım konuda esımle bosanma surecınde oldgumuzu anlatmıstım.Ikı cocugumz var.KV KP den kaynaklanan sorunlara esımın tepkı vermemesı sonucu bu duruma gelmıstık zaten.Ve bugun sabah altıda kapı caldı.Gelen kv kp ımdı.Cocukları gorcez dedıler.Onlarla yasarkende ayrıyken bu ınsanlar tarafından defalarca tehdıt edıldım dayak yedım.Halıyle almadım eve onları.Ve sımdı dusunuyorum on saatlık yoldan geldıler.Ben bı ınsan olarak ayıp mı ettım kapımı acmayarak.Ne olursa olsun yaslarına saygı duymalı eve almalımıydım?Kendımı kotu hıssettım utandım kendımden...saygısız bırımıyım ben sızce
Arkadaslar actıgım konuda esımle bosanma surecınde oldgumuzu anlatmıstım.Ikı cocugumz var.KV KP den kaynaklanan sorunlara esımın tepkı vermemesı sonucu bu duruma gelmıstık zaten.Ve bugun sabah altıda kapı caldı.Gelen kv kp ımdı.Cocukları gorcez dedıler.Onlarla yasarkende ayrıyken bu ınsanlar tarafından defalarca tehdıt edıldım dayak yedım.Halıyle almadım eve onları.Ve sımdı dusunuyorum on saatlık yoldan geldıler.Ben bı ınsan olarak ayıp mı ettım kapımı acmayarak.Ne olursa olsun yaslarına saygı duymalı eve almalımıydım?Kendımı kotu hıssettım utandım kendımden...saygısız bırımıyım ben sızce
Arkadaşım nasıl almazsın yahu ne olursa olsun. Onların torunlarını görmeye hakkı var.
Aynısını sana yapsalardı?
Ara özür dile, gerekirse sen götür çocukları
Arkadaslar actıgım konuda esımle bosanma surecınde oldgumuzu anlatmıstım.Ikı cocugumz var.KV KP den kaynaklanan sorunlara esımın tepkı vermemesı sonucu bu duruma gelmıstık zaten.Ve bugun sabah altıda kapı caldı.Gelen kv kp ımdı.Cocukları gorcez dedıler.Onlarla yasarkende ayrıyken bu ınsanlar tarafından defalarca tehdıt edıldım dayak yedım.Halıyle almadım eve onları.Ve sımdı dusunuyorum on saatlık yoldan geldıler.Ben bı ınsan olarak ayıp mı ettım kapımı acmayarak.Ne olursa olsun yaslarına saygı duymalı eve almalımıydım?Kendımı kotu hıssettım utandım kendımden...saygısız bırımıyım ben sızce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?