Yaptığım işte çok mutsuzum

hayatyolcusuyum

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
345
415
18
35
Slm kızlar işyerimde birimim değişti ve hiç sevmediğim bir iş mali konular kamudayım bu arada işe gitmek zulüm gibi işkence gibi 6 ay oldu alışamadım üstümle konussam bişey değişeceğini sanmıyorum sıkıştım kaldım ne öneririrsiniz psikolojim nasıl düzelir :((

Birim değişikliği için en üst amire başvurun,dilekçe falan yazın. Mali konuların yeteneklerime uygun olduğunu düşünmediğimden ........ birime geçmem hususunda gereğiniz arz ederim falan filan🤪 ..Ama dilekçeye gelene dek direkt üst makamla yüz yüze konuşsanız daha iyi ( söylemekten haz etmiyorum şu an ama bağlantılı olan birilerini tanıosanızz o konuşsa daha da iyi olur).

Sevmeye çalışsanız olmaz mı ?
Çok mu zor ?
Yoğun mu ?
Sorun nedir ?
Yoğun değil tek kişiyim işi öğrenme sürecindeyim eski personel tayin olup gitti ben sürekli iş öğrenmek için birilerini arıyorum mali sorumluluğu olduğu için stresli geliyor bana hep bi huzursuzum hata yapıcam diye

Birim değişikliği için en üst amire başvurun,dilekçe falan yazın. Mali konuların yeteneklerime uygun olduğunu düşünmediğimden ........ birime geçmem hususunda gereğiniz arz ederim falan filan🤪 ..Ama dilekçeye gelene dek direkt üst makamla yüz yüze konuşsanız daha iyi ( söylemekten haz etmiyorum şu an ama bağlantılı olan birilerini tanıosanızz o konuşsa daha da iyi olur).
Direk üst amire bağlıyım zaten başka birini koyarsam daha çok tepki alabilirim çünkü amir dediğim dedik bir tip

Yoğun değil tek kişiyim işi öğrenme sürecindeyim eski personel tayin olup gitti ben sürekli iş öğrenmek için birilerini arıyorum mali sorumluluğu olduğu için stresli geliyor bana hep bi huzursuzum hata yapıcam diye
Geçici bir süreç ama öğrenince alışırsınız gibi geliyor.

Direk üst amire bağlıyım zaten başka birini koyarsam daha çok tepki alabilirim çünkü amir dediğim dedik bir tip
Kurumdaki en üst amir o mu??? Bu mali işler dairesi ya da diğer dairelerin bağlı olduğu bir birim yok mu? Nasıl oluo o ya..
Mutsuzsanız o tepkiyi de göze alacaksınız.Kamuda olduğunuzdsn işinizden edecek halleri yok,en fazla birim değiştirirler ki sizin de istediğiniz bu zaten

Kurumdaki en üst amir o mu??? Bu mali işler dairesi ya da diğer dairelerin bağlı olduğu bir birim yok mu? Nasıl oluo o ya..
Mutsuzsanız o tepkiyi de göze alacaksınız.Kamuda olduğunuzdsn işinizden edecek halleri yok,en fazla birim değiştirirler ki sizin de istediğiniz bu zaten
Evet en üst amir kendisi ifşa olmamak adına pek açıklama yapamıyorum tabiki konuşursam o tepkiyi göze alacağım fakat işimden tabiki edemezler birim değiştireceğini zannetmediğim için konuşmaya gitmiyorum çünkü beni verirken senden başka seceneğimiz yok demişti

6 ay oldu öğrenemedim ama cok uzun zamanımı alıyor bu süreç ağlamaklıyım evde hep 😢 Bide insanlarla muhatap olduğum bi yer Önceden kimseyle muhatap olmazdım işimi yapıp çıkardım
Hiç mi birim değiştirme imkanınız yok ?
Biraz çalıştıktan sonra falan

maaş mutemedliğinde falan mısınız ? idari işlerde misiniz ? anlamadım sizin mali yetkinliğiniz yok ama sizi o birime mi verdiler ?
Onun gibi bişey düz memur olduğumuz icin heryerde çalıştırıyorlar acıkçası bende daha önce mali işlerde çalışmadığım için sıfırım ve çok zorlanıyorum öğrenmek istiyorum ama işin içine girdikçe afakanlar basıyo beni depresyondayım hayatımda hiç bu kadar bir işten soğumamıştım elim kolumda bağlı hiç bşy yapamıyorum

Kadroluyum şehir değiştirme gibi bir niyetim yok çünkü olduğum şehri çok seviyorum evim var düzenim var keza eşimde öyle başka şehire gitmek istemiyorum hamile kalırım insallah diye dua ediyorum en azından izin alıp giderim
Koronadan dolayı zaten yoğun değilsinizdir diye teselli etmeye çalışın kendinizi. Sürec bitince ücrersiz izne ayrilin diyeceğim ama ona da izin vermez amiriniz

Koronadan dolayı zaten yoğun değilsinizdir diye teselli etmeye çalışın kendinizi. Sürec bitince ücrersiz izne ayrilin diyeceğim ama ona da izin vermez amiriniz
Ücretsiz izin ben istemem çünkü maaş alıyorum sonuçta evet iş genel olarak zaten yoğun değil orda sıkıntı yok ben panik biri olduğum için bu işlerde stres oluyorum hata yapıcam benim başıma patlıcak diye :(

hiçbir öneriyi kabul etmediğiniz için işinizi sevmek için kendinizi motive etmenizden başka çözüm göremedim.

Back
X