• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaptığım işte çok mutsuzum

Onun gibi bişey düz memur olduğumuz icin heryerde çalıştırıyorlar acıkçası bende daha önce mali işlerde çalışmadığım için sıfırım ve çok zorlanıyorum öğrenmek istiyorum ama işin içine girdikçe afakanlar basıyo beni depresyondayım hayatımda hiç bu kadar bir işten soğumamıştım elim kolumda bağlı hiç bşy yapamıyorum
Bu kadar bunalmanız cidden çok ilginç. Üniversite falan mı kurum , müdürünüz de mi yok ? Nasıl bir yer burası yahu ? Mali işlerin personeli genelde eskidir köhnemiştir hatta güven veren eski bir personeldir. Yeni bir memura nasıl emanet ediyorlar, yapamadığınızı anlarsa alırlar zaten.

Bu kadar bunalmanız cidden çok ilginç. Üniversite falan mı kurum , müdürünüz de mi yok ? Nasıl bir yer burası yahu ? Mali işlerin personeli genelde eskidir köhnemiştir hatta güven veren eski bir personeldir. Yeni bir memura nasıl emanet ediyorlar, yapamadığınızı anlarsa alırlar zaten.
Bende buna şaşırıyorum ztn bu işleri bilmeyen birine nasıl emanet ediyorlar artık patlak verirse versin diorum çünkü Bn istemedim bu işi hayır milletin gözünde yapamadı olucak en son durup dururken düzenim bozuldu

Kamuda olduğum icin istifa şansım yok mecburen calışıyorum tek çarem hamile kalıp izin alıp gitmek o da en az 1 yıl
İstifa şansınız yok değil, istifa etmek işsiz kalmak istemiyorsunuz. Öyle bir şansınız her zaman her işte var. Kimse sizi bir yerde zorla çalıştıramaz.

İstifa şansınız yok değil, istifa etmek işsiz kalmak istemiyorsunuz. Öyle bir şansınız her zaman her işte var. Kimse sizi bir yerde zorla çalıştıramaz.
Tabiki öyle istifa etmek bnm elimde ama bu devirde işsiz kalmak cok zor ve kamuya girmek ayrı bir eziyet girmişken emeklerim gitsin istemiyorum bu kadar mücadele boşa değil sonuçta

Slm kızlar işyerimde birimim değişti ve hiç sevmediğim bir iş mali konular kamudayım bu arada işe gitmek zulüm gibi işkence gibi 6 ay oldu alışamadım üstümle konussam bişey değişeceğini sanmıyorum sıkıştım kaldım ne öneririrsiniz psikolojim nasıl düzelir :KK43:(

Kendine bu sadece iş, bu sadece iş de.

Ben cbs konusunda uzmanım 7 aydır kavşak projesi çiziyorum ve kendime bu sadece bir iş ... deyip gülten ablaya ;
-bana bir tane sade kahve
diyor ve hunharca çekmecemden bitter çikolatayı çıkarıyorum veee hayat bir anda güllük gülistanlık oluyor...

ama daha mudurunuzle konusmamissiniz ki,
siz bir deneyin sansinizi, simdi olmasa da baska bir zaman pozisyon acilmasi durumunda sizi dusunur boylece.

Kendine bu sadece iş, bu sadece iş de.

Ben cbs konusunda uzmanım 7 aydır kavşak projesi çiziyorum ve kendime bu sadece bir iş ... deyip gülten ablaya ;
-bana bir tane sade kahve
diyor ve hunharca çekmecemden bitter çikolatayı çıkarıyorum veee hayat bir anda güllük gülistanlık oluyor...
Deneyeceğim bu sadece iş deyip :))) benim temel sorunum işi bilmemek bilsem sanırım bu kadar kötü bir psikolojide olmam çok

Biraz daha dişimi sıkacağım pik noktaya geldiğimde konuşmayı düşünüyorum :)

bana kalirsa yanlis bir karar,
su sekilde yumusak olarak derdinizi anlatmanizda ne gibi bir sorun olabilir ki:

"Yeni birimimde yaptigim iste cok verimli olamiyorum, daha az insanla iletisimde olacagim bir birimi tercih ederim. Eger ki ileride boyle bir pozisyon acilirsa degerlendirmenizi rica ediyorum."

Simdi susup susup dolduktan sonra derdinizi iyi ifade edemeyebilirsiniz.

bana kalirsa yanlis bir karar,
su sekilde yumusak olarak derdinizi anlatmanizda ne gibi bir sorun olabilir ki:

"Yeni birimimde yaptigim iste cok verimli olamiyorum, daha az insanla iletisimde olacagim bir birimi tercih ederim. Eger ki ileride boyle bir pozisyon acilirsa degerlendirmenizi rica ediyorum."

Simdi susup susup dolduktan sonra derdinizi iyi ifade edemeyebilirsiniz.
Doğru bir karar veriyormuyum onu bilmiyorum eski birimim burdan daha yoğun ama işi bildiğim icin sıkıntı olmyordu burda işi bilmiyorum tam öğrenince fikrim değişirse diye Belki sabrediyorum kendime süre tanıyorum kısaca bide bebek düşüncemiz var acıkcası öyle bir durum olursa bir müddet çalışıp izne çıkarım ücretsiz izinde düşündüğüm icin mecbur yerime birini verirler

Back
X