- 10 Haziran 2009
- 1.549
- 457
- 323
- Konu Sahibi everytime_night
şu sıralarda kapanma baskısı yapmak moda oldu bu yolla birilerine yaranacaklar sanırım.konu sahibi arkadaşım sen söylenenlere bakma dinimizde örtünme gibi şeyler yoktur tavsiye niteliğindedir isteyenler beyza bilgin hocanın ki kendisi ilk kadın vaizdir kitaplarını okuyabilir.
sonra senin hatan ailesi kapalı biriyle evlenmen hemde tamamen giyim tarzları farklıymış. ne işin var onunla. senin dengin olduğun gibi kabul edecek biriyle neden evlenmezsinki sonra böyle kandırmalara gelme yok şeytan deniyor filan basbayağa sana uygun değil bu giyim tarzı demek ki. sakin ol hayat senin. istediğin an açılabilirsin. bu gücün var.
buradan evlenecek genç kızlara tavsiyem kendilerine denk kişilerle evlenmeleri. sonra böyle baskılarla uğraşır üzülürsünüz.
arkadaşım zaten eşimin annesi babası yok ölmüş ama ona anne babalık yapan teyzeleri abileri var düğünde bile herşeye karıştılar ve ben bişey dediğimde eşim bana kızdı onlarda ailem sayılır diye o yüzden onlara çok önem verir ayrıca eşimle tanıştığımda oda böyle konulara çok uzaktı birlikte çok eğlenceli şeyler yapardık balayında bile gezdik tozduk barlara falan diskolara gittik bana hep saçlarını şuna boya böyle kestir bak yakışır diyen insan değişti bi an demek istedğim çocuk olunca kapanmaktan bahseder oldu çocuk olunca annenin daha özenli olması gerektiğini söyledi zaten ben evlenince bekarkenki gibi giyinmedimki hiç daha dikkatli oldum ama eşim hep ailesinden etkilendi tamam kapanmak dine bağlı olmak haşa kötü değil ama ben hazır değilmişim bunu anladım açıkkende abdest alan kuran okuyan bi insandım ben bi arkadaş öyle bişeyler yazmışki sanki açık kadınlar hiç dua kuran bilmez ne açıklar var ve ne kapalılar var onlarıda gördük