- 3 Eylül 2012
- 21.856
- 57.551
- 798
- Konu Sahibi everytime_night
-
bende istediği gibi tuniğini hatta dekoltesini bile giysin ama dışarı çıkınca usturubuyla giyinsin diyorum...
tesettürün mantığına ters gitmesin diyorum
evde veyahut bir yere giderken istediğini giy amma velakın ben sokakta senın ne giydiğini her ayrıntına kadar anlayabiliyorsam o tesettür tesettür müdür?
veya göğüsleri beli kalçası belli ama başı kapalı olana da kapalı diyemeyiz bunu diyorum.
ben senın göğüsünü görebileyim ama başın kapalı olsun bu mudur mantık diyorum?
dinin belli kalıpları varken ,iş kadınların nefisleriyle yarıştığı güzellik olunca neden kalıp olmuyor? zor mu geliyor nedir yani?
konu sahibini istemediği hayatı dayatanlar var zaten her konuyu bir dine çekme modası başladı kimden ne çıkar sağlıyorlar bununla bilmem ama ben arkadaşın istediği gibi giyinmesinden yanayım.nasıl mutluysa öyle allah da memnun kalacaktır emin olun buna.
arkadaşlar merhaba ben ramazan ayında kapandım kendimi hazır hissediyordum yani öyle sandım yanlış yaptım diyorum çünkü hem kendimi hemde başkalarını kandırmış oldum ama hiç ayak uyduramıyorum psikolojim alt üst oldu bu kadar sorun olcağını sanmamıştım önceden çalışırken makyaj malzemeleri satıyordum bir firmada ve haliyle hep makyajlı gezerdim rüyalarıma bile giriyor kendimi hep açık görüyorum saçlarım fönlü falan kendimi şuan 40 yaşında bi kadın gibi görüyorum giyimimle ne biliyim içime asla sinmiyor kapalılarda makyaj yapıyor bende yapıyorum ama dozunda yapmak istiyorum fakat eşim beğenmiyorum ikide bir laf sokuyor ama kapalıyken full makyaj yapamamki çok arada kaldım eşimde destek olmuyor mesela pantolon alıyorum eşim çok bol alma diyor yakışmıyor falan diyor ama kapalı bi insanda daracık şeyler giyemezki eşimde ne isteğini bilmiyor hem kapalı ama açıkmşı gibi giyinmemi istiyor resmen psikolojim bozuldu bazen hakaret ediyor yok kötüyüm çok çok günaha girdim napcam bilmiyorum açılırsam milletin dilinden kurtulamam hele eşimin tarafından eşimin ailesi kapalı insnlar onlara göre çocuklu kadın kot topuklu giyemez çok kötü boşluktayım ne yapacağım ben eşimle bile bu konuyu konuşamıyorum ama çok sıkıldım ruhum daralıyor artık
emir deyip durmayın ne emri, emirler bellidir namaz oruç zekat... haybeye birilerinin siyasi malzemelerine alet oluyorsunuz emir dedikçe.namaz kılmayan türbanlılar türedi sizler yüzünden.
paylaşın hemen cevaplayalım. senin okuduğun kitabı bir sen okumadın herhalde. dinin büyük oranı yorumdur ama bu yorumlar tek doğru olarak kabul edilemez.buyur paylaş.bakalım hangimizin yorumu doğru.
zaten bunlara inanıp aldatıldım diye ağlayan kadınları anlamıyorum zaten senin inancına göre kocan isterse 2., 3. eş alabiliyor. neden üzülüyorsun aldatıldım diye?
Rabbim Seni Bunlarla İmtihan ediyor Sakın Gücüne Gitmesin Namazını kıll duanı et rabbim seni en kısa sürede feraha ulaştırıcaktır. Unutmaki şuan imtihandasınarkadaşlar merhaba ben ramazan ayında kapandım kendimi hazır hissediyordum yani öyle sandım yanlış yaptım diyorum çünkü hem kendimi hemde başkalarını kandırmış oldum ama hiç ayak uyduramıyorum psikolojim alt üst oldu bu kadar sorun olcağını sanmamıştım önceden çalışırken makyaj malzemeleri satıyordum bir firmada ve haliyle hep makyajlı gezerdim rüyalarıma bile giriyor kendimi hep açık görüyorum saçlarım fönlü falan kendimi şuan 40 yaşında bi kadın gibi görüyorum giyimimle ne biliyim içime asla sinmiyor kapalılarda makyaj yapıyor bende yapıyorum ama dozunda yapmak istiyorum fakat eşim beğenmiyorum ikide bir laf sokuyor ama kapalıyken full makyaj yapamamki çok arada kaldım eşimde destek olmuyor mesela pantolon alıyorum eşim çok bol alma diyor yakışmıyor falan diyor ama kapalı bi insanda daracık şeyler giyemezki eşimde ne isteğini bilmiyor hem kapalı ama açıkmşı gibi giyinmemi istiyor resmen psikolojim bozuldu bazen hakaret ediyor yok kötüyüm çok çok günaha girdim napcam bilmiyorum açılırsam milletin dilinden kurtulamam hele eşimin tarafından eşimin ailesi kapalı insnlar onlara göre çocuklu kadın kot topuklu giyemez çok kötü boşluktayım ne yapacağım ben eşimle bile bu konuyu konuşamıyorum ama çok sıkıldım ruhum daralıyor artık
sizde mi sevgi yumağı gibi cümlelerin arasına, dokundurulcak lafları sıkıştıranlardansınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?