- 10 Haziran 2009
- 1.549
- 457
- 323
- Konu Sahibi everytime_night
-
acaba sen kendini hazır hissettiğin için değil de eşin ve ailesinin psikolojik baskısıyla kapanmış olabilir misin ? eğer öyleyse en büyük hatta eşinde bi değişik hem kapan diyr hemde dar pantolon giy makyaj yap diyor, öyleleriyle dalga geçildiğini bilmiyor heralde dışarda.
açılırsanda kimse sana birşey dişycekmiş diye korkma derim sonuçta bu kadar mutsuz oluyorsan elalem için kendini üzmene değmez, demekki zamanı değilmiş kendimi hazır hissetmiyorum deyip açılabilirsin zorla olucak şeyler değil bunlar
sonuçta kendi isteğin ve hür iradenle, inancınla kapanmışsın. bu güzel bir şey aslında eşinin tebrik etmesi gerek niye dışlıyorki. zaten kökeni kapalı fenamı sende ailene uyum sağlamışsın mağazalarda modern tesettür elbiseler var onlardan al değişik pardesüler giy. üzülme ruh sağlını bozma bunun yerine tadını çıkar. açıkçası allah banada kapanmayı nasip eder inşallah
Cahilliğimiz, ruhumuzun doyumsayacağı mutluluğu ve huzuru sizlere sıkıntı olarak geri veriyor.
Neden kapanır insan? Daha doğrusu KAPANMAK ne demek?
Kapanmak ile tabir edilen şey, bir kadının İslam dinine uygun hal, hareketler ile Kur'an ve sünnet istikametinde giyinmesidir.
Peki neden buhrandasın ki?
İnançlı bir insan, Allah (c.c) ın Kur'an-ı Kerim de bildirdiği gibi giyip hal ve hareketlerine çeki düzen veriyorsa yanlış nerede?
Kocan beğenmiyormuş. Seni Ahiret sorgusundan KOCAN mı koruyacak?
Kocana süslen püslen full makyaj yap, ama evinde yap bunları. Dinen bunda sıkıntı yok zaten.
Ama kocam böyle istedi diye dışarıya çıkarken, 1 kg boya sürüp, oranı buranı gösterecek şekilde dolaşmak ve bunun günahını kabulleniyorsan çözüm kolay.
Tümden açılıver gitsin. Böyle üften püften fani şeyler için canmı sıkılır.
Sıkıntıdan kurtulacaksan 2 yol var.
1- Ya kocana uy.
2- Ya Allah (c.c.) emir ve yasaklarına.
Tercih senin.
Dinimizde anaya babaya bile tek Din konusunda karşı gelmemiz emredilmiştir. Sen, kocam beğenmiyor diyorsun.
evet biraz öyle oldu eşimin ve ailesinin baskı değilde dawranışları yüzünden onların hepsi kapalı ben açığım diye beni benimseyemediler hatta hakaret ettiler bi olay oldu eşimin teyzesinin kuzeni salak dedi bana ama eşim ağzını açıpda bişey demedi savunamadı beni sebep neydi omlar gibi olmayışım sırf eşim üzülmesin diye kapanmayı düşündüm kapandımda o ara babannem vefat etmişti çok duygusaldım zamanı geldi dedim kendi kendime ama eşimin ailesi hala bana karşı aynı o hiç umrumda değil ama iki arada bi derede kaldım
ben asla böyle olmasını istemezdim ama insan yanılıyor belki bu kadar kolay değil evet kapanıp açılmak daha günah ama bende bi çıkış arıyorumeşinin tarafına ağzınla kuş tutsan yaranamazsın ki..
kapanıncamı yaranacaktın..
keşke böyle olmasaydı cnm..
benden çok o istiyordu zaten ben kapanmak kötü bişey demiyorum benim annemde kapalı ama buna ben hazır değilmişim diyorum herşeyi denedim çabalıyorum zaten hemen yarın açılcam demiyorum sonuçta değişik değişik şallar aldım eşimin hani kapalı olupta aslında vücüt hatları belli olan full makyaj yapan kadınlar gibi olmamı istedi sanırım ama bende öyle olamam ya tam kapalı olurum yada açık
arkadaşım çok güzel demişsinde ben açılcam dedimde oramı buramı açıcammı dedim ben açıkken bile dekolteli kısacık şeylerr giymedim evet allahın emri fakat allahın emrine uymak lazım fakat kocam kabullenmiyor napıyım boşanıyımmı eşimin beni itip kakmasına ewde bi hiçmişim gibi dawranmasına gözmü yumıyım Allah aşkına bide bu yandan düşün zamanı gelince o olur zaten o suan içimden gelmiyor bu daha günah değilmi
bu arada konu başlığında kapanmaya yaptığım yanlış demen kapalılara hakaret sayılmazmı arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?