En mantıklı yorum. Cidden kadın evde bekliyor , ana oğul dışarda yemekteler. Hemde evde yemek varken cidden büyük bi kavga sebebi.Zehir falan Arıcan diyemi korkuyorsun derdim ben olsam. Saçmalık ama eşinle disarda yerken siz neden evde bekliyorsunuz hep beraber gidin yemeğe madem
Konu nasıl beni benden aldıysa artık baska konuya yapacağım yorumu buraya yapmışım.Alakaya maydonoz bir yorum olmuş.Az yesinler de kendilerine parayla işçi tutsunlar.Ihtiyacı olan insanlar para kazansın.
Yaptıklarınızın bir değeri de olacağını sanmıyorum.Her sene bunun beklentisine girecekler.Hamile kadına bunu yapıyorlarsa fena halde vicdanla ilgili sıkıntıları var. Ayağı takılsa,düşse?
Ne eşler,ne aile bir cacık olabilmiş.Çocuk falan yapmayın.Fındıkları daha önemli.
Hayir gitmedi .. 1.1. Kayınvalide gitti mi?
2.Yemeğinden yedi mi?
Ne zaman gidecek ya yuh konuyu açalı bile ne kadar zaman olduHayir gitmedi .. 1.
2.de o kadar zaman disarda yemekten (parayi da aşırı sever) bir yiyorsa dışarıdan iki ya kendi yapıp yiyor ya da benim yaptığımdan az da olsa alıyor tabağına yiyor mecburiyetten .. o da eşimin yanında.. eşimle konuştum bu konuyu bu arada ciddi ciddi o da annesiyle konuştu muhtemelen .. hatta bugün haxirladim sofrayı eşimi çağırdım.. kendisine yumurta kırmıştı yumurtasını yemedi yaptığım yemekten aldi yedi .. mecbur ne bulursak onu yiyeceğiz tarzda bir konuşma yaptı kendi kendine
Ne kadardır sizde?Mrblar .. son zamanlarda kv.yaptigim yemek ,kek,borek hiçbir şeyi yemiyor kahve yapmak istiyorum canım istemiyor vs diyor .. gayet mutfakta iyiyim saçım örtülü her işimi yaparım, şartlı surtlu denebilecek düzeyde titiz olduğumu söylerler. . Birkaç zamandır bende misafir kendi pişirip yiyor ,dışarıda karnını doyurup eve geliyor, çok mecbur kalırsa aynı sofraya oturduğunda bile yoğurda ekmek doğrayıp yiyor.. 3,4 çeşit yemek olsa dahi bunu yapıyor.. beğendiği hep yediği şeyleri yapıyorum yine yemiyor
. Eşim de ister istemez eşlik etmek durumunda kalıyor ona dışarıda yiyp geliyorlar evde farklı takılıyoruz bu yüzden.. normal mi bu ,ne yapmalıyım?? Bu arada k.v . Baştan beri karşıydı evlenmeme .. 6 sene oldu asla kabullenemedi ..
Ne zaman gidecek ya yuh konuyu açalı bile ne kadar zaman oldu
E cevap vermemissin ne zaman gidecekyaşlı ve rahatsiz biraz evet anlaşamıyoruz ama eşime de gitsin diyemiyorum.. kendi evi düzeni parası var hiçbir konuda muhtaç değil sadece yalnız eşim tek çocuk başka çocuğu da yok .. üzülüyorum arada .. ev üstüne ev olmaz bunu da biliyorum.. gelirlerini el üstünde tutanları gördükçe keşke ben de o konumda olabilsem diyorum.. tamamen şans. Hakedecek bir şey yapmadım da tamamen kendi bulduğunu eşimin yıllar once bosamis olması bir süre sonra da barışsın diye beklerlerken benimle evlenmesi
Ne kadardır sizde?
Misafirliği kalmamış. Yapmazdım yemek
İhtiyacı yok .. gayet durumu iyi dimdik her istediğini alan eden biri ekonomik özgürlüğü de var .. başlarda gitmesin kalsın istediği kadar deyince bir şey demedim .. fakat ev üstüne ev gbi olacak . Hiçbir özelim kalmayacak bunu anladım zamanla evi çok yakın bana her an bir sey olsa eşim gidebilecek gibi .. yemek düzenimiz ,uyku saatlerimiz ayrı erkenden uyuyor hoşlandığı şeyler hayat görüşlerimiz apayrı.. annen evine gitsin der gibi oldum ama daha kötü olacak böyle sanirimE cevap vermemissin ne zaman gidecekneyine üzülüyorsun muhtac degil aç açıkta değil yalnız kalmak istemiyorsa da ona göre davranacak o zaman ne cekiyorsun boşversene. Bu kadar uzun misafirlik mi olur
Nekadar sinir bozucuHayir gitmedi .. 1.
2.de o kadar zaman disarda yemekten (parayi da aşırı sever) bir yiyorsa dışarıdan iki ya kendi yapıp yiyor ya da benim yaptığımdan az da olsa alıyor tabağına yiyor mecburiyetten .. o da eşimin yanında.. eşimle konuştum bu konuyu bu arada ciddi ciddi o da annesiyle konuştu muhtemelen .. hatta bugün haxirladim sofrayı eşimi çağırdım.. kendisine yumurta kırmıştı yumurtasını yemedi yaptığım yemekten aldi yedi .. mecbur ne bulursak onu yiyeceğiz tarzda bir konuşma yaptı kendi kendine
Nekadar sinir bozucu
Çok haklısın.insanin ister istemez moreli bizulureşim için göz yummak ,bazı durumları alttan alma kontenjanımı bu süreçte doldurdum... vicdanım rahat değil bir yerde ama karismalarina müsaade edersem ben kaybedeceğim..
Mecbur yiyeceğiz ne yahu, b*k yesin diyen arkadaşlar sonuna kadar haklıymışHayir gitmedi .. 1.
Yapın kv bizim sevdgi yemekleri geçin karşısına afiyetle yiyin. Hatta onada anne sen bunları yemiyordun dimi sana yoğurt ekmek hazırlayım ona yiyin diyin. Neden dert ediyisun. Eşimde yesin senle neden annesi ne yiyorsa yemek zorunda. Dışardan yemeği kesin.Mrblar .. son zamanlarda kv.yaptigim yemek ,kek,borek hiçbir şeyi yemiyor kahve yapmak istiyorum canım istemiyor vs diyor .. gayet mutfakta iyiyim saçım örtülü her işimi yaparım, şartlı surtlu denebilecek düzeyde titiz olduğumu söylerler. . Birkaç zamandır bende misafir kendi pişirip yiyor ,dışarıda karnını doyurup eve geliyor, çok mecbur kalırsa aynı sofraya oturduğunda bile yoğurda ekmek doğrayıp yiyor.. 3,4 çeşit yemek olsa dahi bunu yapıyor.. beğendiği hep yediği şeyleri yapıyorum yine yemiyor
. Eşim de ister istemez eşlik etmek durumunda kalıyor ona dışarıda yiyp geliyorlar evde farklı takılıyoruz bu yüzden.. normal mi bu ,ne yapmalıyım?? Bu arada k.v . Baştan beri karşıydı evlenmeme .. 6 sene oldu asla kabullenemedi ..
Yemeği beğenmediysen alternatif menü var. B.k ye deseydin. Tobe estagfurullah manyak kadınMrblar .. son zamanlarda kv.yaptigim yemek ,kek,borek hiçbir şeyi yemiyor kahve yapmak istiyorum canım istemiyor vs diyor .. gayet mutfakta iyiyim saçım örtülü her işimi yaparım, şartlı surtlu denebilecek düzeyde titiz olduğumu söylerler. . Birkaç zamandır bende misafir kendi pişirip yiyor ,dışarıda karnını doyurup eve geliyor, çok mecbur kalırsa aynı sofraya oturduğunda bile yoğurda ekmek doğrayıp yiyor.. 3,4 çeşit yemek olsa dahi bunu yapıyor.. beğendiği hep yediği şeyleri yapıyorum yine yemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?