Yaptigim Yemegi Yemeyen K.V.

arttiriyorum hayatimda sogana yer yok

Zukkum yesin bosver

Beraber mi oturuyorsunuz? Yemiyorsa yemesin yani boşverin

Az yesinler de kendilerine parayla işçi tutsunlar.Ihtiyacı olan insanlar para kazansın.
Yaptıklarınızın bir değeri de olacağını sanmıyorum.Her sene bunun beklentisine girecekler.Hamile kadına bunu yapıyorlarsa fena halde vicdanla ilgili sıkıntıları var. Ayağı takılsa,düşse?
Ne eşler,ne aile bir cacık olabilmiş.Çocuk falan yapmayın.Fındıkları daha önemli.

Benimki de böyleydi yerdi ama kocasına yedirmek istemezdi çünkü insanlara benim yemek yapamadığıma falan inandırmaya çalışıyordu el lezzetim de çok güzeldir kendi beceremez .
Bizim sorunumuz tamamen kıskançlıktan dı en sonunda patlak verdi beni taklit ede ede
Oğlu en çok benim yemeklerimi sever gerisi mok yesin .
Hiç umursamayın ne yerse yesin yaptığı büyük terbiyesizlik yemeğini yemeyeceği insanın evinde uzun süre misafir olmayacak ozaman .

Zehir falan Arıcan diyemi korkuyorsun derdim ben olsam. Saçmalık ama eşinle disarda yerken siz neden evde bekliyorsunuz hep beraber gidin yemeğe madem

Bir tanidik yemek yaparken poposunu katur kutur kasiyip yemek yapmaya devam etmisti. O gunden sonra asla onun evinde yemek yiyemedim. Sadece paketli gida olursa yedim. Eger tiksiniyorsa yogurdu hazir aldiginiz icin onu yiyordur.

Eşeğin koca t... Ğını yesinler afiyet olsun... Eşinde çok suç var annesine o gücü veren senin eşin canım... Anne evde yemek pişiyor derdin nedir diye tepki verseydi bunlar olmazdı eşinde az sinsi değil.

Eşim başak ve bu kadar mı aynı olur pişmiş sarımsak soğan havuçla aynı odaya koysam bayılır heralde

Gidene kadar yemek yapmam. Aç kalsın. Yaptığım yemeği yemeyen kadına ne münasebet bi de 3 4 çeşit yemek yapıcam. Saf mısın kızım sen? 1 yemedi 2 yemedi alır fırlatırım her şeyi bak nasıl yola geliyolar ana oğul. O kocayı da naparım biliyo musuuunn, anasına napıyosun evde yemek varken ne yoğurdu ne ekmeği saçmalama diycene anasına uyuyor. Sen biraz sessiz kalmışsın acilen bir doz kavga yazıyorum sana bi şeycik kalmaz.

Eşim başak ve bu kadar mı aynı olur pişmiş sarımsak soğan havuçla aynı odaya koysam bayılır heralde
Hahah klübe hoşgeldiniz sizde,Allah kolaylik versin.
Ben mesela tavuk asla tüketmem,yumurta nadir yerim omlet vb şekilde hatta başka şeylerin icinde de yiyebilirim bayılmasamda,ama tavuklu yemek,tavuksulu pilav tavuklu herhangi birşey yemem,yiyemem,hindi de aynı şey benim icin bu arada.
Ama bu bahsettiğim 10 yaşında çocuk,acılı tavuk kanadını,kemikli etini falan gayet yiyor. Karides yiyor,kalamar yiyor,yengeç,ıstakoz falanda bulsa yer eminim(ben yiyemem kabuklu midye dahil deniz canlisi) ama pişmiş havucla,patates mide bulandırıcıymış şaka gibi.
Vardır bir sebepleri,benimde hassasiyetim oldugu icin,(pismis sogan,tavuk ,midye vb)ısrar etmiyorum hak veriyorum ,yemesin kenara ayırsın napim. Zaten ye diyince anne sende tavuk yemiyorsun biz sana ye diyormuyuz diyip çıkıyor işin içinden.

Tavuk deniz ürünü yer çok da sever
Tavuktan çıkanı yemez
Bazı uzmanlar her yeme alışkanlığının bi travması olduğundan bahsediyor ama bilemiyorum mesela ben eskiden çok mantar yerdim sonra mantarın pişmiş kokusundan bi tiksinti geldi yiyemiyorum birşey de yaşamadım halbuki. Horoz eti de yiyemem koyu renk oluyor ya bide küçükken komşumuz biz sokakta oyun oynarken gözümüzün önünde horozun başını koparmıştı adak adamış aklınca. O görüntü gitmiyor hafızamdan hiç. Yiyemem midem almaz ayrıca korkuyorum da pişmiş horoz eti gördüğümde

Aynen,yumurtasını sade yemez kızımda. Birşeylerin icinde yer ama oturup omlet yada haşlanmış yemez. Bana kokuyor yumurta da tavukta mesela,kokusundan hazzetmiyorum ondan yiyemem,evde tavuk pişmişse masada oturmak bile zulum,bulaşıkları kirklamam normalde ama tavukluysa deterjanlayıp atarım makineye kokusunu alıyorum zira ben iyi yıkanmazsa. Eldivenle işlem gorür tavuk mutfakta,cıplak elle dokunmam,yumurta kırınca(oğlum seviyor tavada pişiriyorum)ellerimi sabunlarım hemen, sonra pişirme aşamasına geçerim. Değen tabak,canak (tavuğa yumurtaya)ekstra özenle yıkanır,yumurta tavası ayrıdır her tavada pisirmem,kokuyor bence. Normalde balık kokar ama ondan rahatsız olmuyorum tavuktaki gibi.
Benimde kokuyla alakalı bir sorunum olabilir belki gecmişten gelen bilemem. Ben çocukken pazarda satıyorlardı tavuk canlı,o aklıma geldi şimdi belki o zaman etkilendim keserlerken falan gördüysem.

Olabilir aynen illaki bi sebebi vardır hepsinin bilmesek de

Ne zekice bi yorum
Giderayak konulara polemik kaos yüklemesi yapmışsın yorum olsunda ne olursa yazıyım der gibi Mükkünse bi daha siteye girmeyin
Cevap bile yazamadım.. çok kötü bir düşünce..
Daha çok hafif diyet yemekleri yapıyorum.. ya tuzu ya yağı az oluyor .. o var diye sırf onun sevdiği sürekli yaptıklarını da yapıp bir seçenek olarak önüne sunuyorum .. onu da yarım yarım yiyor.. kuru ekmek eşliğinde tabaktan bir iki kaşık.. kalanı oğluna veriyor sen ye tarzında.. yaptığım yemekle bir ilgisi yok istemediği için kesinlikle bu arada mutfakta sürekli bone vs takar çok dikkat ederim .. sac vs hiç çıkmaz.yemeklerimden diğer arkadaşların dediği gibi.
Kalabalık ortamlara da birkaç kez yemek yapıp göndermişligim oldu .. bayramda tatlı falan yapmışlığım rica üzerine.. gayet yemeklerim çevre tarafından beğenilir..

Artık yemeğin sen ye diye başkasına verilmesine de ayrı gıcığım, benim artığımı yiyor göstergesi mi anlamadım. Ttitizlikten yemese kendi tabağında kalanı başkasına yedirmez zaten gıcıklığına yaptığı belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…