Mecburiyetten kalıyor suan hastanelik bir durum var ve birkaç gün kalması gerekiyor .. başkasının evine gitse daha kötü..o yüzden bende kaliyorNiye senin evinde kalıyor peki? Önüne yal koy bi kapta zahmet etmesin yogurda ekmek dogramaya :)
bilemedim, amacı ne ki acaba hasta falan olabilir mi?Ev kendi evi ,oğluna aldı biz oturduk .. hani benim ailemin vs olsa düşünür.. gayet kendi katkıları her şeyde çok daha fazla .. ben asıl böyle hissetmem lazım yük gibi..misafir gibi..
Boşverin, siz yemeğinizi yapin yiyin,Az önce tekrar sordum.. çok yemiyor perhiz yapıyor dedi..dışarıda yiyor ama
Perhiz hikaye..Ama perhiz yapan insan evde yer :) size de bunu söyleyip "bu gün perhiz menüm için şunu yapsak, bunu yapsak iyi olur" falan derdi zaten.
Evet rahatsız.. bazı şeyleri yememesi lazım.. az yemesi lazım.. dışarıdaki yagli durumler ,lahmacuna,pideler yiyorbilemedim, amacı ne ki acaba hasta falan olabilir mi?
yada acaba bir diyeti varda yemekler onami uymuyor ama söyleyemiyorda
Site sakinleri olarak ortak vardigimiz sonuç, b.k yemesi yönünde, iletebilirsin kendisine de hdhdhdhNormalde de yemiyor ,perhiz yapıyor dediği.. durum ,döner, pide yer mi dokunan
Agzi var desin evladım diyetteyim eline saglik yemem diye , disarda niye yiyor o zaman.bilemedim, amacı ne ki acaba hasta falan olabilir mi?
yada acaba bir diyeti varda yemekler onami uymuyor ama söyleyemiyorda
İki tarafı da idare etmeye çalışıyor arada kaldi o da baya .. devamlı söylüyorum.. ne ona ne bana bir şey diyemiyorBoşverin, siz yemeğinizi yapin yiyin,
Boyle sacma bir tavri takinan insan, icinde tutamaz, neden olduğunu bir süre sonra söyler.
O söylemese kocaniz söyler, annesinin gitmesini bekliyordur, o ordayken soylerse muhtemelen ortalik karışır diye düşünüyor olabilir.
Zararsız onlar ayol aaaEvet rahatsız.. bazı şeyleri yememesi lazım.. az yemesi lazım.. dışarıdaki yagli durumler ,lahmacuna,pideler yiyor
Belki gerçekten içi almiyodur hastaysa o zaman. Disarda sevdigi seyleri yiip mi geliyor ne yio?Mecburiyetten kalıyor suan hastanelik bir durum var ve birkaç gün kalması gerekiyor .. başkasının evine gitse daha kötü..o yüzden bende kaliyor
Ben de hafif yemekler yapıyorum zaten .. iki üç yıldır diyet,sağlıklı beslenme şeklinde ilerliyoruz .. o var diye iki türlüsünü de yapıyorum gayet yagli tuzlu yiyor evinde anlamıyorum..Agzi var desin evladım diyetteyim eline saglik yemem diye , disarda niye yiyor o zaman.
Gelim gidim konularıyla alakalı demedim .. yemek yapmayı, mutfakta zaman harcamayı ayrıca sever,zevk alırım bana asla yokluk durumu yok.yap dese daha çok mutlu olurum..Yani eşinize annene yemek yapmak zorunda miyim dediniz esiniz olani biteni annesine anlatıyorsa tavir almis olabilir yada bir yakinina soyledip yine soyledi ise ondanda olabilir yemek vs bakim icin birine bisey dediniz mi kv ile ilgili
Pide ,durum.,lahmacun her gün.. gayet ağır yiyor ..öyle olsa disarda yer mi?? Bunu anlamıyorum zatenBelki gerçekten içi almiyodur hastaysa o zaman. Disarda sevdigi seyleri yiip mi geliyor ne yio?
Bir şeyden tiksinmiştir. Kıl vs görmüştür kırmamaj için söylemiyordu3Birkaç gün daha bende bu arada önceden yiyordu .. sorsan ya tok olduğunu söylüyor ya canım istemiyor diyor
Benim gördüğüm de hep kayınvalidelerin yemeklerinden kıl çıkıyor çok karşılaştım. Gelinler daha çok özeniyor herhalde. Ama hiç öyle bir şey var gibi görünmüyor çünkü baştan beri gelini istemiyormuş. Kendince prostesto ediyor gibi geldi banaBir şeyden tiksinmiştir. Kıl vs görmüştür kırmamaj için söylemiyordu3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?