Yaptigim Yemegi Yemeyen K.V.

Daha ne istiyorsun z...kkm yesin cocuk degil ya dert etme . Sende onun evinde yeme nazlaniyor hasbam hazaar. Cocuk gibi ye iç diyecen onu bekler sanirim.

Ev kendi evi ,oğluna aldı biz oturduk .. hani benim ailemin vs olsa düşünür.. gayet kendi katkıları her şeyde çok daha fazla .. ben asıl böyle hissetmem lazım yük gibi..misafir gibi..
bilemedim, amacı ne ki acaba hasta falan olabilir mi?
yada acaba bir diyeti varda yemekler onami uymuyor ama söyleyemiyorda

Az önce tekrar sordum.. çok yemiyor perhiz yapıyor dedi..dışarıda yiyor ama
Boşverin, siz yemeğinizi yapin yiyin,
Boyle sacma bir tavri takinan insan, icinde tutamaz, neden olduğunu bir süre sonra söyler.
O söylemese kocaniz söyler, annesinin gitmesini bekliyordur, o ordayken soylerse muhtemelen ortalik karışır diye düşünüyor olabilir.

Yani eşinize annene yemek yapmak zorunda miyim dediniz esiniz olani biteni annesine anlatıyorsa tavir almis olabilir yada bir yakinina soyledip yine soyledi ise ondanda olabilir yemek vs bakim icin birine bisey dediniz mi kv ile ilgili

İki tarafı da idare etmeye çalışıyor arada kaldi o da baya .. devamlı söylüyorum.. ne ona ne bana bir şey diyemiyor

Agzi var desin evladım diyetteyim eline saglik yemem diye , disarda niye yiyor o zaman.
Ben de hafif yemekler yapıyorum zaten .. iki üç yıldır diyet,sağlıklı beslenme şeklinde ilerliyoruz .. o var diye iki türlüsünü de yapıyorum gayet yagli tuzlu yiyor evinde anlamıyorum..

Yani eşinize annene yemek yapmak zorunda miyim dediniz esiniz olani biteni annesine anlatıyorsa tavir almis olabilir yada bir yakinina soyledip yine soyledi ise ondanda olabilir yemek vs bakim icin birine bisey dediniz mi kv ile ilgili
Gelim gidim konularıyla alakalı demedim .. yemek yapmayı, mutfakta zaman harcamayı ayrıca sever,zevk alırım bana asla yokluk durumu yok.yap dese daha çok mutlu olurum..

Ben olsam yanına bir tepsi hazırlar iştahlı iştahlı yerdim bunu yapın yemeğe gitmeden önce ayıp olmasın diye yememezlik yapmayın. Kendisi ayıp ediyorsa gözüne soka soka yiyin.

Bir şeyden tiksinmiştir. Kıl vs görmüştür kırmamaj için söylemiyordu3
Benim gördüğüm de hep kayınvalidelerin yemeklerinden kıl çıkıyor çok karşılaştım. Gelinler daha çok özeniyor herhalde. Ama hiç öyle bir şey var gibi görünmüyor çünkü baştan beri gelini istemiyormuş. Kendince prostesto ediyor gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…