Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemeğini yemediği eve ne diye misafir olarak geliyor acaba, bunu eşinize sorsanıza?Hayir .. misafir geldi bir süredir bende gidecek birkaç gune
Yememesının bır nedenı var ılla ya gıcıklıgına yapıyor ya da bu dedıgınden dolayıdır sorabılırsın ona sessız kalmaOlabilir .. ama yemekleri ben yapıyorum..
Ben hiç anlamıyorum sizi yani ne demek eksik hissetmek, böyle kv zaten evde fazlalıktr ... yemesin.. Boşverin benimkininde huyu illa elinde bisiyle gelecek ağırlık ondan yiyecek kendi bilirİnsana eksik hissettiriyorlar ,kötü hissettiriyorlar .. niyeti bu demek ki içten içe bunu biliyorum
Nasıl bir inatsa artık kv nizMrblar .. son zamanlarda kv.yaptigim yemek ,kek,borek hiçbir şeyi yemiyor kahve yapmak istiyorum canım istemiyor vs diyor .. gayet mutfakta iyiyim saçım örtülü her işimi yaparım, şartlı surtlu denebilecek düzeyde titiz olduğumu söylerler. . Birkaç zamandır bende misafir kendi pişirip yiyor ,dışarıda karnını doyurup eve geliyor, çok mecbur kalırsa aynı sofraya oturduğunda bile yoğurda ekmek doğrayıp yiyor.. 3,4 çeşit yemek olsa dahi bunu yapıyor.. beğendiği hep yediği şeyleri yapıyorum yine yemiyor
. Eşim de ister istemez eşlik etmek durumunda kalıyor ona dışarıda yiyp geliyorlar evde farklı takılıyoruz bu yüzden.. normal mi bu ,ne yapmalıyım?? Bu arada k.v . Baştan beri karşıydı evlenmeme .. 6 sene oldu asla kabullenemedi ..
Bende aynı fikirdeyimNiye kendi başarısızlığınız zannediyorsunuz ki?
Eşiniz de ayak uyduruyor madem, sofra kurmayın, kendinize canınız ne istiyorsa yapıp tabağa koyun, afiyet olsun.
Hiç de önemsemeyin.
Al bu cevabı, çerçeveletip as onun görebileceği bir yere.B*k yesin o zaman![]()
Ben böyle bir olaydan sonra annesi gittikten sonra bile eşime yemek hazırlamazdım gibi geliyor tek yemeye devam ederdim. Annesi gidince mi kalacak benim yemeğime? Resmen yok sayılıyor kadın gerçekten dışarda yemek için çağıran da yok. Dedikodusunu mu yapıyor gelinin kaynana acaba bir yandan yalnız vakit geçirmeye mi çalışıyor?Yemeğini yemediği eve ne diye misafir olarak geliyor acaba, bunu eşinize sorsanıza?
‘Ben burada emek veriyorum, özeniyorum siz niye saygı göstermeyip karın doyurup geliyorsunuz, ha yenecekse beraber gidelim dışarıda yiyelim, ananın oğlu isen benim de kocamsın, aileyiz biz’ diyeceksiniz adama.
alevi misiniz? arkadaşımın kayınvalidesi de bu sebeple evlenmelerine karşıydı ve evlilik olduktan sonra da asla onun yaptığı yemekleri yemedi.Mrblar .. son zamanlarda kv.yaptigim yemek ,kek,borek hiçbir şeyi yemiyor kahve yapmak istiyorum canım istemiyor vs diyor .. gayet mutfakta iyiyim saçım örtülü her işimi yaparım, şartlı surtlu denebilecek düzeyde titiz olduğumu söylerler. . Birkaç zamandır bende misafir kendi pişirip yiyor ,dışarıda karnını doyurup eve geliyor, çok mecbur kalırsa aynı sofraya oturduğunda bile yoğurda ekmek doğrayıp yiyor.. 3,4 çeşit yemek olsa dahi bunu yapıyor.. beğendiği hep yediği şeyleri yapıyorum yine yemiyor
. Eşim de ister istemez eşlik etmek durumunda kalıyor ona dışarıda yiyp geliyorlar evde farklı takılıyoruz bu yüzden.. normal mi bu ,ne yapmalıyım?? Bu arada k.v . Baştan beri karşıydı evlenmeme .. 6 sene oldu asla kabullenemedi ..
Hiç aldırış etmeyin bence,siz üstüne düştükçe naza mı çekiyo nedir?Ya tok ya canı istemiyor .. sorduğumda bu cevaplardan birini alıyorum
%20 falan sanirimElinden yememeye yemin etmiş. elbet eline düşer. bu dünyada bir gelinin, gelinini el üstünde tutan bir kayınvalideye denk gelme olasılığı yüzde kaç![]()
HayirTemizliginizden şüphe ediyor diyeceğim de sanki dışarda satılanlar çokmu temiz? Canınızı sıkmaya çalışıyor gibi geldi banada. Peki muhabbetiniz nasıl , oturup sohbet ediyormu sizinle ?
Oturup yüzüne bakmadığı insanın da evinde niye kalırlar anlamam, oğlunun olduğu kadar sizin de eviniz sonuçta. O kadar yüzünüzü görmek istemeyip dışarlarda yemek yicekse otelde kalsaymış.
Tamda bunun için yemiyor, size kendinizi kötü hissettirmek için. Hiç takmayın, siz düzeninizi bozmayın, yapın yemeğinizi çocuğunuzla birlikte afiyetle yiyin.Kendime çocuğum için zaten her gün yemek yaparım yemeksiz bir günüm olmaz.pasta boreksiz keksiz olmaz mutfağı,kötü hissettiriyor insana kendini