Bu benim yaptığımı yapan bi Allah ın kulu daha var mıdır acaba? Trafikte önümdeki at arabasına selektör yaptım!!!!! Sanki at dikiz aynasından beni görüp de yol vericek...
Kabul ediyorum EN SALAK BENİM!!!!!!!!!!!
tatlicadiarzu[B.ÖNCEDEN MELAMİN TABAKLAR VARDI ŞİMDİ PLASTİKLERE BENZEYEN TABAKLAR ANNEM ONUNİÇİNE KÖFTE KOYMUŞ . ÖĞLEN OKULDAN GELDİM ANNEM EVDE YOK TABAĞI OCAĞA KOYUP KÖFTELERİ ISITMIŞTIM. TABİKİ SONUÇ TABAK MÜTHİŞ BİR KOKUYLA OCAĞIN ÜSTÜNDE ALEV ALDIII ERİDİİİİİ. YİNE AYNI YILLARDA ANNEM BAKKALA SIVI YAĞ ALMAYA GÖNDERDİ GELİRKEN YAĞ ŞİŞESİNİ ELİMDEN DÜŞÜRDÜM YAĞIN YARISI YOLA DÖKÜLDÜ ANNEM DURUMU FARKETMESİN DİYEEEE YAĞIN ÜSTÜNE SU DOLDURMUŞTUMMMMMMMMM[/B]
biz eskiden babannemlerin bahçeli evlerinde kalırdık en fazla 4 yaşındayım babannemler bilirsiniz biber fideliyorlardı annemle birde telaşlılar akşam olacak çocuk aklı işte ben onları çiçek zannettim toplamaya başladım annemler fideliyor ben topluyorum fidelemeyi bırakıp arkalarına baktıkalrında annem SEEEEMAAAAAAAAAAAAA... diye bir çığlık attı ki sormayın korkumdan sadece onlar çiçek değilmiydi diyio kaçtığımı biliyorum sonra annemler akşam vakti bi daha fideleme işlemine koyulmuşlardı o günden beri hep fideleri gördüğümde aklıma gelir zaten ben unutsamda saolsunlar hep anlatırlar dalga geçerek:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?