Anket Yaptığınız iş mi, yoksa yaptığınız işten kazandığınız para mı sizi daha mutlu ediyor?

Yaptığınız iş mi, yoksa yaptığınız işten kazandığınız para mı sizi daha mutlu ediyor?

• Ankete Katılan
    31

optimist*

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
27
0
86
Bursa
Yaptığınız iş mi, yoksa yaptığınız işten kazandığınız para mı sizi daha mutlu ediyor?
sengözlerimebaksanab

çalışmıyom tatlicadiarzu ama çalışsaydım tabiki kazandığım para memnun ederdi :icecream:

NİÇİN ÇALIŞIYORUZKİ param olsa çalışmazdım vaktimi farklı değerlendirirdim tabiki kazandığım para beni mutlu ediyoryerimseniben

anasını satim iştende paradanda osandım allama parada verdi yok zaten babam beleş çalışrıtıyo benimde zoruma gediyo hehehehe

işimi seviyorum, parayı da elbette
ama paraya çok fazla itimad eden tapan bi insan değilim
herzaman beni mutlu etmediği de bi gerçek
o yüzden işimi daha çok seviyorum

2. de beni mutlu etmiyo
ben çalışmamak evde bütün gün inek gibi yatmak ve koca parası yemek istiyorumtatlicadiarzu

İkisi de mutlu eder, ama severek yaptığın işten kazandığın para daha çok mutlu eder kanımca..Benimkisi gibi..

Valla aldığım para daha çok mutlu ediyo beni.:icecream:
Kocam diyo gidiyon oturuyon bütüngün bide üstüne para alıyon iyi valla yapıyo. :roflol::roflol:

ben şuanda ne paramdan memnunum nede işimden işkenceye çevirmemeye çalışıyorum

işimi seviyorum aldığım paradan da memnunum ve işimi hakkıyla yaptığımı düşünüyorum .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…