• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaptığınz en büyük fedakarlık nedirrr?????

Askim icin, birtanem icin bütün hayallerimi bir gece' de sildim attim..
Dügünüm de gelinlikten tutun dügün pastasi, davetiye hic birseye kendim karar veremedim. Hatta esim henüz okuyordu dügün gecesi pensiyona gelin gittim...ne ev tutuldu ne para var ne pul öylece.. Kendi dügünümüz e yabanci gibi gittik hadi onu da gectim gelinlikle birtane bile fotografim yok.. Kayinpederim sagolsun paraya tapan birisi olarak ne benim ne de oglunun hayallerini yasamasina müsade etti..

Benim en büyük fedakarligim bence buydu.. Suan rabbim bozmasin mutluyum herseyim var cok sükür

yazdıklarını okurken inşallah sonu hüsran olmamıştır die okuyordum ki son cümlenle içim rahatladı :)
Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın :)
evlenmek için mi acele ettiniz canım neden öyle oldu?
insanın en mutlu günüdür oysaki o gün, eğer başkaları zehir etmezse...

yazdıklarını okurken inşallah sonu hüsran olmamıştır die okuyordum ki son cümlenle içim rahatladı :)
Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın :)
evlenmek için mi acele ettiniz canım neden öyle oldu?
insanın en mutlu günüdür oysaki o gün, eğer başkaları zehir etmezse...

Dedigim gibi esimin babasi para icin yasayan biridir.. Bir de üstüne bizi ayirma cabalari eklenince.. Gel zaman git zaman sürekli beni ve ailemi esime karsi doldurup esimi yerden yere vurmalariyla benim ailem de geri adim atti haliyle.. Biliyordumki esim beni ben esimi cok seviyorum bizimkiler de biz seni bu günler icin büyütmedik diye artik bu isi bitirme cabasina düsünce herseye kabul dedim cok basit bir dügün yapildi( onu da yapmazdi kayinpederim de sirf millete gösteris icin)
5 yildir allahima sükür kimseye muhtac etmedi bizi

Dedigim gibi esimin babasi para icin yasayan biridir.. Bir de üstüne bizi ayirma cabalari eklenince.. Gel zaman git zaman sürekli beni ve ailemi esime karsi doldurup esimi yerden yere vurmalariyla benim ailem de geri adim atti haliyle.. Biliyordumki esim beni ben esimi cok seviyorum bizimkiler de biz seni bu günler icin büyütmedik diye artik bu isi bitirme cabasina düsünce herseye kabul dedim cok basit bir dügün yapildi( onu da yapmazdi kayinpederim de sirf millete gösteris icin)
5 yildir allahima sükür kimseye muhtac etmedi bizi

yaşadıkların kolay şeyler değil gerçekten, neyseki geride kalmış önemli olan sizin mutluluğunuz
Allah daha çok versin dilerim.
aranızdaki sevgi kuvvetliymiş gerçekten :16:

nasıl ya naptı peki sana, o süreç içerisinde yanında olmadımı yani?
ayrıca başın sağolsun canım , Allah herkeze senin gibi evlat versin

Boşandık ondan sonra..Yanımda olmadığı gibi boşadı beni..

sevgılım ıcın yaptıgım bı fedakarlık var anlatıyım. okumaya gıtmıstı 2.yılında yanına gıtmek ıstedım karar verdım ve gıtım aılemı bı sekılde atlatıp veee dahası bıgunlugune gıtmıstım donmıcem deyıp sevgılıme bı gun daaha kalmıstım:9: bı olay cıkcak dıye ıcı ıcını yemıstı sevdıcegımın :9: bıkerede evıme gelmıstım okuldan 2 3 gunlugune sabah donıcektım bıletımı almıstım sevgılım o gece kotuydu keske gıtmeseydın ve e oan tamam gıtmıcem demıstım ve gıtmedım bıletım yandı param yandı ve 2 gun sonrasına bılet bulabılmıstım :9: napamm kıyamam onaaa ufak fedakarlıklardan bıkactanesı ıste bunlarrr:6:

Boşandık ondan sonra..Yanımda olmadığı gibi boşadı beni..

insanoğlu işte bazılarını anlamak mümkün olmuyor..
Allah'tan damı korkuları yok anlamıyorum ki
canım gerçekten çok çok zor bi süreçten geçmişsin

sevgılım ıcın yaptıgım bı fedakarlık var anlatıyım. okumaya gıtmıstı 2.yılında yanına gıtmek ıstedım karar verdım ve gıtım aılemı bı sekılde atlatıp veee dahası bıgunlugune gıtmıstım donmıcem deyıp sevgılıme bı gun daaha kalmıstım:9: bı olay cıkcak dıye ıcı ıcını yemıstı sevdıcegımın :9: bıkerede evıme gelmıstım okuldan 2 3 gunlugune sabah donıcektım bıletımı almıstım sevgılım o gece kotuydu keske gıtmeseydın ve e oan tamam gıtmıcem demıstım ve gıtmedım bıletım yandı param yandı ve 2 gun sonrasına bılet bulabılmıstım :9: napamm kıyamam onaaa ufak fedakarlıklardan bıkactanesı ıste bunlarrr:6:

çılgınsın ya sen :)))

o üzülmesin diye kendimi üzmek. Hemde öyle böyle değil hayatımı etkileyen bir çöküntü oldu bu benim için Canı Saolsun

sanırım hayatta fedakarlık yapmak yüreği kocaman insanlar için...

Konuyu okuyunca düşündüm ,düşündüm ,düşündüm hangi birini yazsam karar veremedim yaptıklarımımı yoksa yapmaya devam ettiklerimimi..

Allah'ım yüzümü eğdirmesin, herkesin içine merhamet doldursun ve inşallah hepimizin fedakarlıklarının Allah'ım karşılıklarını verir...

Son düzenleme:
İnsanlara yapmayacaksın arkadaş sonra birde niye az yaptın diye seni soruluyorlar. Git bir köpeğe yap daha iyi :41:

İnsanlara yapmayacaksın arkadaş sonra birde niye az yaptın diye seni soruluyorlar. Git bir köpeğe yap daha iyi :41:

Konuyu okuyunca düşündüm ,düşündüm ,düşündüm hangi birini yazsam karar veremedim yaptıklarımımı yoksa yapmaya devam ettiklerimimi..

Allah'ım yüzümü eğdirmesin, herkesin içine merhamet doldursun ve inşallah hepimizin fedakarlıklarının Allah'ım karşılıklarını verir...

amin canım çok güzel yazmışsın

Back
X