Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ona oraya gitme ,buraya gelme orda kal.... diyorsun o sana onla görüşme bunu yapma şuraya gitme...diyor.Sen onun mesajlarını okuyorsun o senin resimlerini siliyor
Bence siz ilişkiyle özel hayat alanlarını birbirine karıştırmışsınız.Herkes bir bireydir.Herkesin aklı fikri vardır.Ne kadar sevgilisi,eşi dahi olsa kimse kimsenin hareketlerini,yaşama şeklini,kısıtlayamaz sınırlayamaz,ne yapması gerekip ne yapması gerekmediğine onun adına karar veremez.Böyle ilşki zamanla laçkalaşır.
Ben Arkadaslari ve konuyu iyice karistirdim, tam anlamadim galiba :44:
Yanliz Erkek arkadasinizin yazismis oldugu sizin cocukluk arkadasiniz kiz sanirsam?
Eger öyleyse, ne alaka yazisiyorlar? Ben asil buna ariza cikartirim, siz onun arkadaslariyla yazisip dertlesiyormusunuz![]()
athenenoctua dediklerinden 5.si doğru biraz canım. Evet çocukluk arkadaşım üniversite arkadaşımı kıskanıyor. Daha doğrusu kiminle arkadaş olsam onu kıskanıyor. Bunun yüzünden de erkek arkadaşımı doldurmak istese bile onun yüzünden böyle birşey yapmaz herhalde. Evet o kızla çok eğlenip çok zaman geçirdiğimi düşünüyormuş. Onun benim dünyam olduğunu düşünüyormuş. Bir arkadaş birinin dünyası olabilir mi ondan ibaret olabilir mi dünya düşüncesi çok saçma!
Kk okuyorum hergün görüyorum evliliklerde neler olduğunu ama insan olumlu düşünmek istiyo hep olumsuz düşünerek hayat geçmez ki. Bu olmasa ötekisi de evlenince yapabilir bunları.
Bizde senin hayatın benim hayatım yok bu konuda. Yani bizde derken onun açısında böyle birşey olamaz. Biz şimdiden evli gibiyiz herkes herşeye karışabilir çünkü bizim hayatımızmış. Sen böyle yaparsan bende senin mesajlarını okurum tabikide. İyi ki de okuyorum arkadaşım benim yanımda durmuyor sevgilimin yanında duruyor. Ve bugün gelmiş neden trip atıyorsun çocuğa diyor. Ya sen birşey bilmiyorsun benim ne yaşadıklarım hakkında gelip nasıl bana neden trip atıyorsun çocuğa diyebiliyorsun!
Ablalarım kardeşlerim kızlar son durumla buradayım yeni bir konu açmak istemedim. Bahsettiğim çocukluk arkadaşımla artık görüşmüyoruz son olaydan sonra. Olaya gelirsek uzun uzadıya anlatıp sizi sıkmak istemiyorum. Arkadaşım dediğim insan beni çoktan silmiş ama bana söylemiyor buna rağmen sevgilimle görüşüyor ve hafta sonu görüşmeden önce bize geliyor. Evet sildiği insanın evine geliyor ve sonrasında benim sevgilimle görüşmeye gidiyor. Soran olucaktır beni de çağırdı ama ben gidemedim evdeki sorunlar yüzünden. 1 gram aklı olmayan sevgilimde kıskandığımı bildiği halde baya eğlenmiş bu kızla. 3 saat 14 dakika boyunca gittiklerinden eve gelene kadar mesaj bekledim ama zahmet edip tek 1 mesaj atmadı beyefendi tabii yaygarayı kopardım geldiğinde. Ne yaptıklarını nasıl eğlendiklerini de facebooktan öğreniyorum bu da cabası. Bu da yetmemiş giderken eniştemi görmüşler sevgilim için enişteme aksimelek'in sevgilisi demiş. Eniştem bizi bilmese çocuğu tanımasa neler olur hiç düşünmeden böyle söylemiş. Bir de eniştem arıza adamın teki. Yani sinirlendiğinde gözü hiçbir şeyi görmez. Ben aynılarını bu kıza yapsam kıyameti kopartır eminim ama başına gelmediği için anlamıyor. Her neyse bu kızla baya bir konuştuk sevgilimi ondan kıskandığımı anladığında arkadaşlığımız onun için bitmiş ama bana söylemedi bunu zamanında. Bir de arkadaşlığız seninle bitti ama x (sevgilim) daima arkadaşım kalıcak dedi. Bu söz ne demektir bana söylermisiniz? Sen benim arkadaşım olmicaksan sevgilimin arkadaşı da olamazsın! Bunu ona da söyledim ama bu söylediği hiç hoşuma gitmedi. Benim sevgilim ben tanıştırmışım bana yaptıkları yüzünden sevmezken sevgilimi zamanla sevdirmeyi başarmışım. Sevgilime de senle ben arasında kalsa beni seçer demişim ama sen gel bir kız olduğun halde beni anlama kıskandığım için çocukluk arkadaşın olan beni sil. Ben bu kızı kırmamak için sevgilimle görüşmesini kıskandığım halde görüşme kıskanıyorum diyememişim bir tek ona yanıyorum. Bütün arkadaşlarım söyledi daha yeni geçen hafta üniversitedeki arkadaşımla konuşmuştum kalbini kırmak istemiyorum demiştim bu kız için ama gerçekten değmezmiş. Siz haklıymışsınız kızlar. Uzun yazmak istememiştim ama yine uzun oldu. Teşekkür ederim hepinize hakkınızı helal edin.
sevgiliniz çözecek durumu bence.. çocukluk arkadaşını sil ama erkek arkadaşı ile eğlenmeye git.. sizinle bu konu da inatlaşması.. bi garip.. sevgiliniz de niye kesmiyor ki ilişkisini.. hayırlısı olsun..
Off okuyamadim saat 7 de evde ol yazisindan sonra. Direk birak ya ne ugrasiyosun yazik sana bolesini degistiremezsin o yzden umitlenme. Hep bole kalcak hatta kotuye gidecek. Katlabnabilirrm diosan devam et yoksa bitir
Ayril...Kesin...
Neden ayrılmam gerektiğini de söylermisiniz lütfen?
Ablalarım kardeşlerim kızlar son durumla buradayım yeni bir konu açmak istemedim. Bahsettiğim çocukluk arkadaşımla artık görüşmüyoruz son olaydan sonra. Olaya gelirsek uzun uzadıya anlatıp sizi sıkmak istemiyorum. Arkadaşım dediğim insan beni çoktan silmiş ama bana söylemiyor buna rağmen sevgilimle görüşüyor ve hafta sonu görüşmeden önce bize geliyor. Evet sildiği insanın evine geliyor ve sonrasında benim sevgilimle görüşmeye gidiyor. Soran olucaktır beni de çağırdı ama ben gidemedim evdeki sorunlar yüzünden. 1 gram aklı olmayan sevgilimde kıskandığımı bildiği halde baya eğlenmiş bu kızla. 3 saat 14 dakika boyunca gittiklerinden eve gelene kadar mesaj bekledim ama zahmet edip tek 1 mesaj atmadı beyefendi tabii yaygarayı kopardım geldiğinde. Ne yaptıklarını nasıl eğlendiklerini de facebooktan öğreniyorum bu da cabası. Bu da yetmemiş giderken eniştemi görmüşler sevgilim için enişteme aksimelek'in sevgilisi demiş. Eniştem bizi bilmese çocuğu tanımasa neler olur hiç düşünmeden böyle söylemiş. Bir de eniştem arıza adamın teki. Yani sinirlendiğinde gözü hiçbir şeyi görmez. Ben aynılarını bu kıza yapsam kıyameti kopartır eminim ama başına gelmediği için anlamıyor. Her neyse bu kızla baya bir konuştuk sevgilimi ondan kıskandığımı anladığında arkadaşlığımız onun için bitmiş ama bana söylemedi bunu zamanında. Bir de arkadaşlığız seninle bitti ama x (sevgilim) daima arkadaşım kalıcak dedi. Bu söz ne demektir bana söylermisiniz? Sen benim arkadaşım olmicaksan sevgilimin arkadaşı da olamazsın! Bunu ona da söyledim ama bu söylediği hiç hoşuma gitmedi. Benim sevgilim ben tanıştırmışım bana yaptıkları yüzünden sevmezken sevgilimi zamanla sevdirmeyi başarmışım. Sevgilime de senle ben arasında kalsa beni seçer demişim ama sen gel bir kız olduğun halde beni anlama kıskandığım için çocukluk arkadaşın olan beni sil. Ben bu kızı kırmamak için sevgilimle görüşmesini kıskandığım halde görüşme kıskanıyorum diyememişim bir tek ona yanıyorum. Bütün arkadaşlarım söyledi daha yeni geçen hafta üniversitedeki arkadaşımla konuşmuştum kalbini kırmak istemiyorum demiştim bu kız için ama gerçekten değmezmiş. Siz haklıymışsınız kızlar. Uzun yazmak istememiştim ama yine uzun oldu. Teşekkür ederim hepinize hakkınızı helal edin.
Neden ayrılmam gerektiğini de söylermisiniz lütfen?
ayrılma.
konunun hepsini okuyamadım.. ne kadardır ilişkiniz var bilemiyorum..
eğer sevdiğinden eminseniz, bu durumda sakin olmaya calışıp karsınıza alıp güzellikle konusmalısınız... yaptıgının yanlış olduğunu, herseyin karsılıklı oldugunu, bu şekilde üzüldüğünüzü usulunce anlatın.. sonrasında hak verecektir diye düşünüyorum.. tecrübeyle sabit.
kız arkadaşınla neden görüşmüyorsun hala anlamadım.. haklı bir nedenin var mıydı bilmiyorum ama sevgilin için çocukluk arkadaşını silmen kötü olmuş.
Cunku hayat kisa. Herseyine karisan seni kisitlayan biriyle harcanamayacak kadar da degerli. Ask, sevgi de boyle birsey degil. Onceleri hosuna gider, adam beni sahipleniyo bilmem ne, sonra hayatin zindan olur. Ayrica sana sinir koydugu halde, kendi tam tersini yapiyosa ve sana karismayi da hakki gibi goruyosa empati sifir demektir. Aman erkektir, kiskanir,karisir diye dusunmemek lazim. Disarda milyonnn tane duzgun erkek var. Kompleksiz, senin haklarina saygili, seni adam yerine koyacak olan... Kimse bulunmaz hint kumasi degil. Boyle adamlarla hayat gecmez. 3 gun sonra o ask sandigin heves de geceer evlenince. Kendi karakteri daha cok ortaya cikar. Sonra omur boyu dert.
Evlenirken kimse kendine bakici aramiyo, hayati paylasacak bir es ariyo.. Valla ben esimle evlenmeden once sordum bana karisir misin vs diye. Dedi ki: "Sen kac yasinda insansin, kendi dogrularin var. Benimle tanisana kadar nasil kendin karar veriyosan herseye, yine kendin vermelisin. Birseyi yapiyosan dusunup, onun en uygun sey olduguna karar vermissindir. Ben guveniyorum sana." Ve gercekten de dedigi gibi yapti, hic degismedi evlendikten sonra. Iste bu kiymet vermektir ve saygi duymaktir. Bi evliligi ayakta tutan seyler de bu ikisidir.
Bu yuzden ayril, sana kiymet veren, saygi duyan birini bulursun insallah. Onun erkeklik egosu tatmin olacak diye fedakarlik yapmak zorunda kalmayacagin birini.....