• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaptıklarından BUNALDIM!

umarim bu kişiyle elilik falan düşünmüyorsundur..şimdiden böyle yaparsa ,evlenince kapi dişariv çikarmaz..sende neden bu kadarini çekiyrsun ki..hayatina bu kadar karişmaya hakki yok..ayrilman en iyisi

Sen ona oraya gitme ,buraya gelme orda kal.... diyorsun o sana onla görüşme bunu yapma şuraya gitme...diyor.Sen onun mesajlarını okuyorsun o senin resimlerini siliyor
Bence siz ilişkiyle özel hayat alanlarını birbirine karıştırmışsınız.Herkes bir bireydir.Herkesin aklı fikri vardır.Ne kadar sevgilisi,eşi dahi olsa kimse kimsenin hareketlerini,yaşama şeklini,kısıtlayamaz sınırlayamaz,ne yapması gerekip ne yapması gerekmediğine onun adına karar veremez.Böyle ilşki zamanla laçkalaşır.

Bizde senin hayatın benim hayatım yok bu konuda. Yani bizde derken onun açısında böyle birşey olamaz. Biz şimdiden evli gibiyiz herkes herşeye karışabilir çünkü bizim hayatımızmış. Sen böyle yaparsan bende senin mesajlarını okurum tabikide. İyi ki de okuyorum arkadaşım benim yanımda durmuyor sevgilimin yanında duruyor. Ve bugün gelmiş neden trip atıyorsun çocuğa diyor. Ya sen birşey bilmiyorsun benim ne yaşadıklarım hakkında gelip nasıl bana neden trip atıyorsun çocuğa diyebiliyorsun!

Ben Arkadaslari ve konuyu iyice karistirdim, tam anlamadim galiba :44:
Yanliz Erkek arkadasinizin yazismis oldugu sizin cocukluk arkadasiniz kiz sanirsam?
Eger öyleyse, ne alaka yazisiyorlar? Ben asil buna ariza cikartirim, siz onun arkadaslariyla yazisip dertlesiyormusunuz :ssz:

Evet çocukluk arkadaşım kız ve benim yüzümden bu kadar sıkı fıkı oldular. Ben onun hiçbir arkadaşıyla böyle olmadım.

dejavu_one Hoşuna gitmeyen davranışı yok canım. Onunla çok zaman geçiriyormuşum dediğim gibi dünyam olmuş. Sorunu buymuş ama bu bir sorun olamaz çünkü çok saçma. Canım ister yaz olsun ister kış olsun biz kızlar zaten eve ne zaman giriceğimizi biliyoruz bizim de aklımız var. Çok şey farkeder arkadaşının evinde olması. Ne münasebet bana arkadaşımın evine gittiğimde geçen senelerde 9da evde olucaksın derken kendisinin gece 3lere 4lere kadar arkadaşında olması?

BenIpek çocukluk arkadaşımla aralarında birşey olma durumu yok çünkü benim sevgilimin en yakın arkadaşına birşeyler hissediyor 3 senedir falan. Çocukluk arkadaşım benimle değil son zamanlarda sevgilimin çocukluk arkadaşı olmaya başladığı için akıl verme hakkına sahip görüyor kendisini. Seviyoruz birbirimizi bu yüzden çekiyorum hala onu.

sanirsinkelebek helal olsun sana vallahi ben ona sesimi yükseltsem neler olur acaba dicem ama kesin bana trip atmaya başlar. Hayran kaldım sana.

nesrin111 düşünüyorum canım evlenmeyi ama eğer böyle devam ederse boşanmayı da göze alabilirim. Bir sorun olmaz.

athenenoctua dediklerinden 5.si doğru biraz canım. Evet çocukluk arkadaşım üniversite arkadaşımı kıskanıyor. Daha doğrusu kiminle arkadaş olsam onu kıskanıyor. Bunun yüzünden de erkek arkadaşımı doldurmak istese bile onun yüzünden böyle birşey yapmaz herhalde. Evet o kızla çok eğlenip çok zaman geçirdiğimi düşünüyormuş. Onun benim dünyam olduğunu düşünüyormuş. Bir arkadaş birinin dünyası olabilir mi ondan ibaret olabilir mi dünya düşüncesi çok saçma!
Kk okuyorum hergün görüyorum evliliklerde neler olduğunu ama insan olumlu düşünmek istiyo hep olumsuz düşünerek hayat geçmez ki. Bu olmasa ötekisi de evlenince yapabilir bunları.

öyleyse ikisine de ayarı vereceksin canım.
cocukluk arkadasın cok sinsice davranıyor kusura bakma.

icine kurt dusurmek istemem ama benzer durumda olan bir arkadasım sevgilisinden ayrıldı, sonra gitti o cocukluk arkadasıyla cıktı. ilk basta adına hırsmı kıskandırmak mı adına ne dersen de. su an gayet ciddi bir iliskileri oldu.

kadın erkek iliskilerinden elbette guveni esas almak lazım ama sevgilin sana guvenmek yerine kız ark.ına guvenmeye baslıyorsa simdiden uyarını yap, kafan rahat olsun.

erkek ark.ını karsına alıp konusmalısın, istedigi kadar mızmızlık yapsın. evlenseniz ömrünüz triple gecer yahu.
cocukluk ark.ına da onun yerinin asla doldurulamayacagını, uni.deki arklıkların sahte oldugunu falan soyle biraz gönlünü al kızın. galiba senden baska hic dostu yok, kendini yalnız hissediyor. belki gercektne ihmal etmissindir.

erkek arkadasının üni.deki arkadasını bir anda istemiyor olusu çok şüpheli geldi bana, ortada bir sebep olsa anlarım da hiçbi sebep göstermemiş, acaba diyorum askerdeyken iletişimleri mi oldu senden habesiz?

kızın seni ayartıp yoldan çıkaracağını filan mi düşünüyo acaba? yani en çok takıldığın kız o ise belki dışarı çıkıp takılacak kimsen kalmasın diye kızı ortadan kaldırmaya mı calısıyo pasa :44:

cocukluk arkadasına gelince, pardon ama o nasıl arkadaş oyle? ona mı düşmüş ilişkinle ilgili sevgiline yol göstermek? varsa bi fikri gelsin sana anlatsın. cocuğa resmen ayar vermiş sana karşı. mesajları gördüğünü ve bunu neden yaptığını sor çocukluk arkadasına.

tabi sevgiline de sor bi zahmet, at elini omzuna, sen bu kızı neden sevmiyosun birader bi anlat bakalım de :27:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizde senin hayatın benim hayatım yok bu konuda. Yani bizde derken onun açısında böyle birşey olamaz. Biz şimdiden evli gibiyiz herkes herşeye karışabilir çünkü bizim hayatımızmış. Sen böyle yaparsan bende senin mesajlarını okurum tabikide. İyi ki de okuyorum arkadaşım benim yanımda durmuyor sevgilimin yanında duruyor. Ve bugün gelmiş neden trip atıyorsun çocuğa diyor. Ya sen birşey bilmiyorsun benim ne yaşadıklarım hakkında gelip nasıl bana neden trip atıyorsun çocuğa diyebiliyorsun!

Valla güzelim,EVLİ GİBİYİZ ne demek.Bir genç kız ya bekardır,ye evlidir.Evli gibi olmak farklı birşey,evli olmak farklı birşey.Ne kadar yakın olursanız olun,aynı çatının içinde olmayınca,evli olmayınca gibisi pek birşey ifade etmiyor.Evlilikte 6.yılıma giriyorum.Ne flört döneminde,ne nişanlıkta ne de 5 yıl boyunca oraya gidemezsin bunu yapamazsın,şununla görüşemezsin dememişimdir,dememiştir.Saygı kalkarsa,herkes birbirinin özel alanına girip,sınırlarını bilmezse YÜZGÖZ olmak kaçınılmazdır.Sonra da işte sizinki gibi sorunlar başlar.Sınırlarını korumalısın bence.Sonuçta senin nikahlı kocan değil,çocuğunun babası değil.Allah nasip ederse evlenirsin,etmezse evlenmezsin.Yaşın genç,şimdi sana normal geliyor ama ileride hayatına çok fazla müdahale edilmesini kaldıramazsın.

Ablalarım kardeşlerim kızlar son durumla buradayım yeni bir konu açmak istemedim. Bahsettiğim çocukluk arkadaşımla artık görüşmüyoruz son olaydan sonra. Olaya gelirsek uzun uzadıya anlatıp sizi sıkmak istemiyorum. Arkadaşım dediğim insan beni çoktan silmiş ama bana söylemiyor buna rağmen sevgilimle görüşüyor ve hafta sonu görüşmeden önce bize geliyor. Evet sildiği insanın evine geliyor ve sonrasında benim sevgilimle görüşmeye gidiyor. Soran olucaktır beni de çağırdı ama ben gidemedim evdeki sorunlar yüzünden. 1 gram aklı olmayan sevgilimde kıskandığımı bildiği halde baya eğlenmiş bu kızla. 3 saat 14 dakika boyunca gittiklerinden eve gelene kadar mesaj bekledim ama zahmet edip tek 1 mesaj atmadı beyefendi tabii yaygarayı kopardım geldiğinde. Ne yaptıklarını nasıl eğlendiklerini de facebooktan öğreniyorum bu da cabası. Bu da yetmemiş giderken eniştemi görmüşler sevgilim için enişteme aksimelek'in sevgilisi demiş. Eniştem bizi bilmese çocuğu tanımasa neler olur hiç düşünmeden böyle söylemiş. Bir de eniştem arıza adamın teki. Yani sinirlendiğinde gözü hiçbir şeyi görmez. Ben aynılarını bu kıza yapsam kıyameti kopartır eminim ama başına gelmediği için anlamıyor. Her neyse bu kızla baya bir konuştuk sevgilimi ondan kıskandığımı anladığında arkadaşlığımız onun için bitmiş ama bana söylemedi bunu zamanında. Bir de arkadaşlığız seninle bitti ama x (sevgilim) daima arkadaşım kalıcak dedi. Bu söz ne demektir bana söylermisiniz? Sen benim arkadaşım olmicaksan sevgilimin arkadaşı da olamazsın! Bunu ona da söyledim ama bu söylediği hiç hoşuma gitmedi. Benim sevgilim ben tanıştırmışım bana yaptıkları yüzünden sevmezken sevgilimi zamanla sevdirmeyi başarmışım. Sevgilime de senle ben arasında kalsa beni seçer demişim ama sen gel bir kız olduğun halde beni anlama kıskandığım için çocukluk arkadaşın olan beni sil. Ben bu kızı kırmamak için sevgilimle görüşmesini kıskandığım halde görüşme kıskanıyorum diyememişim bir tek ona yanıyorum. Bütün arkadaşlarım söyledi daha yeni geçen hafta üniversitedeki arkadaşımla konuşmuştum kalbini kırmak istemiyorum demiştim bu kız için ama gerçekten değmezmiş. Siz haklıymışsınız kızlar. Uzun yazmak istememiştim ama yine uzun oldu. Teşekkür ederim hepinize hakkınızı helal edin.

Ablalarım kardeşlerim kızlar son durumla buradayım yeni bir konu açmak istemedim. Bahsettiğim çocukluk arkadaşımla artık görüşmüyoruz son olaydan sonra. Olaya gelirsek uzun uzadıya anlatıp sizi sıkmak istemiyorum. Arkadaşım dediğim insan beni çoktan silmiş ama bana söylemiyor buna rağmen sevgilimle görüşüyor ve hafta sonu görüşmeden önce bize geliyor. Evet sildiği insanın evine geliyor ve sonrasında benim sevgilimle görüşmeye gidiyor. Soran olucaktır beni de çağırdı ama ben gidemedim evdeki sorunlar yüzünden. 1 gram aklı olmayan sevgilimde kıskandığımı bildiği halde baya eğlenmiş bu kızla. 3 saat 14 dakika boyunca gittiklerinden eve gelene kadar mesaj bekledim ama zahmet edip tek 1 mesaj atmadı beyefendi tabii yaygarayı kopardım geldiğinde. Ne yaptıklarını nasıl eğlendiklerini de facebooktan öğreniyorum bu da cabası. Bu da yetmemiş giderken eniştemi görmüşler sevgilim için enişteme aksimelek'in sevgilisi demiş. Eniştem bizi bilmese çocuğu tanımasa neler olur hiç düşünmeden böyle söylemiş. Bir de eniştem arıza adamın teki. Yani sinirlendiğinde gözü hiçbir şeyi görmez. Ben aynılarını bu kıza yapsam kıyameti kopartır eminim ama başına gelmediği için anlamıyor. Her neyse bu kızla baya bir konuştuk sevgilimi ondan kıskandığımı anladığında arkadaşlığımız onun için bitmiş ama bana söylemedi bunu zamanında. Bir de arkadaşlığız seninle bitti ama x (sevgilim) daima arkadaşım kalıcak dedi. Bu söz ne demektir bana söylermisiniz? Sen benim arkadaşım olmicaksan sevgilimin arkadaşı da olamazsın! Bunu ona da söyledim ama bu söylediği hiç hoşuma gitmedi. Benim sevgilim ben tanıştırmışım bana yaptıkları yüzünden sevmezken sevgilimi zamanla sevdirmeyi başarmışım. Sevgilime de senle ben arasında kalsa beni seçer demişim ama sen gel bir kız olduğun halde beni anlama kıskandığım için çocukluk arkadaşın olan beni sil. Ben bu kızı kırmamak için sevgilimle görüşmesini kıskandığım halde görüşme kıskanıyorum diyememişim bir tek ona yanıyorum. Bütün arkadaşlarım söyledi daha yeni geçen hafta üniversitedeki arkadaşımla konuşmuştum kalbini kırmak istemiyorum demiştim bu kız için ama gerçekten değmezmiş. Siz haklıymışsınız kızlar. Uzun yazmak istememiştim ama yine uzun oldu. Teşekkür ederim hepinize hakkınızı helal edin.

sevgiliniz çözecek durumu bence.. çocukluk arkadaşını sil ama erkek arkadaşı ile eğlenmeye git.. sizinle bu konu da inatlaşması.. bi garip.. sevgiliniz de niye kesmiyor ki ilişkisini.. hayırlısı olsun..

sevgiliniz çözecek durumu bence.. çocukluk arkadaşını sil ama erkek arkadaşı ile eğlenmeye git.. sizinle bu konu da inatlaşması.. bi garip.. sevgiliniz de niye kesmiyor ki ilişkisini.. hayırlısı olsun..

Evet hem de çok garip. İnsan türlü türlü şey düşünebilir ki duyan herkes düşündü. Kıza güvenmesem o konuda ben bile düşünebilirdim. Sevgilim de bu olaydan sonra bir daha görüşmeyecek konuşmayacak. Ben konuşmuyorsam o da konuşamaz ki kendisi de böyle düşünüyor. İstemiyorsam konuşmazmış.

Off okuyamadim saat 7 de evde ol yazisindan sonra. Direk birak ya ne ugrasiyosun yazik sana bolesini degistiremezsin o yzden umitlenme. Hep bole kalcak hatta kotuye gidecek. Katlabnabilirrm diosan devam et yoksa bitir

Off okuyamadim saat 7 de evde ol yazisindan sonra. Direk birak ya ne ugrasiyosun yazik sana bolesini degistiremezsin o yzden umitlenme. Hep bole kalcak hatta kotuye gidecek. Katlabnabilirrm diosan devam et yoksa bitir

Biz oraları geçtik son durumu bildirdim ben. Artık saat sorunumuz yok çocukluk arkadaşım dediğim insanla yollarımız ayrıldı. 7. Sayfada son durumu yazdım. Cevabın için teşekkür ederim.

kız arkadaşınla neden görüşmüyorsun hala anlamadım.. haklı bir nedenin var mıydı bilmiyorum ama sevgilin için çocukluk arkadaşını silmen kötü olmuş.

Neden ayrılmam gerektiğini de söylermisiniz lütfen?

ayrılma.
konunun hepsini okuyamadım.. ne kadardır ilişkiniz var bilemiyorum..
eğer sevdiğinden eminseniz, bu durumda sakin olmaya calışıp karsınıza alıp güzellikle konusmalısınız... yaptıgının yanlış olduğunu, herseyin karsılıklı oldugunu, bu şekilde üzüldüğünüzü usulunce anlatın.. sonrasında hak verecektir diye düşünüyorum.. tecrübeyle sabit.

Son düzenleme:

Burada butun suc kizdamj acaba? Bu kdr nefret ettigi kizla bu kdr eglenen kim acaba? Seni basta gorusme diee kistlamaya calisti.. sonra zamanla alismks herhalde sevmeye baslamis demissinde, ne hakla bu kdr saat sensiz bu kizla egleniyor sevgilin? Madem evli gibisinjz kocan nasil boyle bisey yapior? Sana bisey diyimmi smdi kiz arkdsinin gercek yuzunu gordun smdi sira sevgilinde. Bence daha fZla uzulmeden bitir onunla da ikisi birbirinden b.ktan!

Neden ayrılmam gerektiğini de söylermisiniz lütfen?

Cunku hayat kisa. Herseyine karisan seni kisitlayan biriyle harcanamayacak kadar da degerli. Ask, sevgi de boyle birsey degil. Onceleri hosuna gider, adam beni sahipleniyo bilmem ne, sonra hayatin zindan olur. Ayrica sana sinir koydugu halde, kendi tam tersini yapiyosa ve sana karismayi da hakki gibi goruyosa empati sifir demektir. Aman erkektir, kiskanir,karisir diye dusunmemek lazim. Disarda milyonnn tane duzgun erkek var. Kompleksiz, senin haklarina saygili, seni adam yerine koyacak olan... Kimse bulunmaz hint kumasi degil. Boyle adamlarla hayat gecmez. 3 gun sonra o ask sandigin heves de geceer evlenince. Kendi karakteri daha cok ortaya cikar. Sonra omur boyu dert.

Evlenirken kimse kendine bakici aramiyo, hayati paylasacak bir es ariyo.. Valla ben esimle evlenmeden once sordum bana karisir misin vs diye. Dedi ki: "Sen kac yasinda insansin, kendi dogrularin var. Benimle tanisana kadar nasil kendin karar veriyosan herseye, yine kendin vermelisin. Birseyi yapiyosan dusunup, onun en uygun sey olduguna karar vermissindir. Ben guveniyorum sana." Ve gercekten de dedigi gibi yapti, hic degismedi evlendikten sonra. Iste bu kiymet vermektir ve saygi duymaktir. Bi evliligi ayakta tutan seyler de bu ikisidir.

Bu yuzden ayril, sana kiymet veren, saygi duyan birini bulursun insallah. Onun erkeklik egosu tatmin olacak diye fedakarlik yapmak zorunda kalmayacagin birini.....

ayrılma.
konunun hepsini okuyamadım.. ne kadardır ilişkiniz var bilemiyorum..
eğer sevdiğinden eminseniz, bu durumda sakin olmaya calışıp karsınıza alıp güzellikle konusmalısınız... yaptıgının yanlış olduğunu, herseyin karsılıklı oldugunu, bu şekilde üzüldüğünüzü usulunce anlatın.. sonrasında hak verecektir diye düşünüyorum.. tecrübeyle sabit.

kız arkadaşınla neden görüşmüyorsun hala anlamadım.. haklı bir nedenin var mıydı bilmiyorum ama sevgilin için çocukluk arkadaşını silmen kötü olmuş.

İncirrecelii sevdiğinden eminim oturup konuşmak birşey ifade etmiyo kendisi gelip benimle konuşmuştu olaydan birkaç gün öncesinde benim için olumlu oldu yani düzeltmem gereken davranışlarımı düzeltmeye çalıştım ama kendisi konuştuğu halde böyle yaptı. Sonucunda haksız oldu ama kabul etmedi. Ama ben görüşmüyorsam oda görüşemez ki kendisi de istemiyorsan görüşmem dedi öyle uzlaştık.

Minnoş26 arkadaşınla derken çocukluk arkadaşını mı kastediyorsun? Çünkü üniversite arkadaşımla görüşüyorum. Çocukluk arkadaşım da kendisi beni silmiş bunun üzerine yapabilecek birşeyim yok. Kusura bakmasın ama sevgilimden onu kıskandım diye sildiyse beni bi neden aramış silmek için diye düşünürüm ve uğraşmam. Haksızmıyım siz sevgilinizi en yakın arkadaşınızdan bile kıskanmazmısınız ki ben ailesinden kendi gözümden bile kıskanırım ondan mı kıskanmayacağım.

Cunku hayat kisa. Herseyine karisan seni kisitlayan biriyle harcanamayacak kadar da degerli. Ask, sevgi de boyle birsey degil. Onceleri hosuna gider, adam beni sahipleniyo bilmem ne, sonra hayatin zindan olur. Ayrica sana sinir koydugu halde, kendi tam tersini yapiyosa ve sana karismayi da hakki gibi goruyosa empati sifir demektir. Aman erkektir, kiskanir,karisir diye dusunmemek lazim. Disarda milyonnn tane duzgun erkek var. Kompleksiz, senin haklarina saygili, seni adam yerine koyacak olan... Kimse bulunmaz hint kumasi degil. Boyle adamlarla hayat gecmez. 3 gun sonra o ask sandigin heves de geceer evlenince. Kendi karakteri daha cok ortaya cikar. Sonra omur boyu dert.

Evlenirken kimse kendine bakici aramiyo, hayati paylasacak bir es ariyo.. Valla ben esimle evlenmeden once sordum bana karisir misin vs diye. Dedi ki: "Sen kac yasinda insansin, kendi dogrularin var. Benimle tanisana kadar nasil kendin karar veriyosan herseye, yine kendin vermelisin. Birseyi yapiyosan dusunup, onun en uygun sey olduguna karar vermissindir. Ben guveniyorum sana." Ve gercekten de dedigi gibi yapti, hic degismedi evlendikten sonra. Iste bu kiymet vermektir ve saygi duymaktir. Bi evliligi ayakta tutan seyler de bu ikisidir.

Bu yuzden ayril, sana kiymet veren, saygi duyan birini bulursun insallah. Onun erkeklik egosu tatmin olacak diye fedakarlik yapmak zorunda kalmayacagin birini.....

Siz ocak ayındaki konumu okumuşsunuz ve biz o durumları aramızda konuştuk düzelttik artık öyle bir sorunumuz yok anlayacağınız. Sizin eşiniz de maşallah gerçekten çok anlayışlıymış rabbim hepimizin eşlerini böyle hayırlı eder inşallah. Güzel temennileriniz için teşekkür ederim.

Back
X