Yaptım...Pişman da Değilim

Bidahason

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
60
26
3
35
Merhaba hanımlar...
Ben bir şey yaptım ama iyi mi kötü mü yaptım bilmiyorum.
Aylar önce kalbimi fena halde kıran biri olmuştu. Konuştuğumuz sıralarda hep başka biri olduğundan da şüphe etmiştim.Ama bir türlü emin olamadım. Başka biriyle daha konuşuyor veya en azından takipte gibiydi. Bunları sosyal medya hesaplarından falan seziyordum. Yoksa gözle gördüğüm bir şey yoktu. İkimizden biri yedekti ama kim kimin yedeğiydi bilemiyorum. Tam olarak emin olamadığım ve hoşlandığım için bitiremedim.
Neyse daha sonra bu kişiyle olmadı. Beni o kadar umutlandırıp daha sonra olmaz falan dedi. Sebep olarakda beni gösterdi.Kıskanç baskıcısın falan diyerek topu bana attı.Ben de bir güzel kırıldım tabi.
Daha sonra fake hesaptan biraz iletişim kurdum kendisiyle. Ve o hesapta da gerçek yüzünü gördüm. Hesaba bir güzel içini döktü. Ne kadar art niyetli biri olduğunu anladım. Tanımadığı hiç görmediği birine ilanı aşk edecekti neredeyse. Hatta evine çağırıp birliktelik teklifleri falan.
Sonra benim başından beri iletişimde olduğunu tahmin ettiğim diğer kızla da tekrar bağlantı kurduğunu gördüm. Bu sırada fake hesaplada sevgili olma çabalarındaydı şahıs. Buluşmak için ısrarlar ediyordu.Fake hesaptn o kızlada iletişim kurdm ve bingo sevgili olduklarını öğrendim. Kız inkar etmedi. Arkadasız aramızda birsey yok da demedi.Diyelimki sevgiliyiz seni ne ilgilendiriyor falan dedi.Bende kıza fake hesapla konuştuklarını falan ondan hiç bahsetmediğini hayatında biri olmadığını söylediğini söyledim. Fake hesapla neler konuştuklarını falan hep öğrendi. Kız epey bozuldu. Sonrasını bilemiyorum. Ben fake hesaptan daha sonra şahıslada iletişimi kestim. Kızda bazı sosyal medya hesplarından şahsı takip etmeyi falan bıraktı.
Sonuç olarak başından beri şüphelendiğim şey doğruymuş. Beni ve o kızı birlikte idare ediyormuş. Kızada karakterini gösterdim diye düşünüyorum. Nasıl bi tepki verdi ne yaptı orasını bilemiyorum.
Sonuç olarak iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum ama o şahıstan aynı anda birkaç kişiyi idare etmenin yanına kar kalmayacağını gösterdim diye düşünüyorum. Sadece kızgnlığım geçti. Binevi intikam almış gibi oldum.
Hiç karışmasa mıydım diye vicdan yaptım sadece.Ne hali varsa görsün diyip kıza söylemese miydim acaba?

İyi yapmışsınız çokta iyi yapmışsınız fakat onun sizden ayrılmasını beklemeden, bir şey sezdiğiniz anda, kimin yedekte olup olmadığına bakmadan siz bırakmalıydınız onu. Asıl olsaydınız ne farkederdi...

Yok tam olarak yedek var mı yok mu emin olamadım o yüzden.

Sende de ne sabır, ne plan varmış
Direk kıza da kendi adın soyadını gizlemeden de sorabilirdin

Neyse pişman da değilsin
Soru işaretlerini de giderdin
Hayırlı olsun
Kıza direkt sorsam gidip o şahsa söyler diye sormadım. hala peşindeyim diye sanar diye.

Sizin kadar uğraşmazdım bile ben olsam ama yanlış bir şey de değil yaptığınız, test etmişsiniz, karaktersiz çıkmış.
İyi yapmışsınız söylemekle, tabi bu o karaktersiz için caydırıcı bir olay olmayacak, yapmaya devam eder aynılarını...
Çok da abartmayın. Çocuğu, kızı filan engelleyin stalklamayı kesin, hayatınıza bakın, ne mutlu ki uyanmışsınız.

konu özeti baya boş vaktin var.

Yok birsey yapmıyorm artık bıraktım her şeyi. Hatta şahsa bi teşekkür etmeliyim yol yakınken kurtardı beni.

valla canım çok iyi yapmışsın. benim de bi arkadaşım vardı, arkadaşımın adı x olsun. 4 senedir beraber olduğu adamdan ayrıldı. ikisi de mesleğini işini gücünü eline almış hatta yaşı da gelmiş insanlardı ama adam bi türlü evlenmeye yanaşmıyordu kırk türlü bahane.

evlilik için biraz birikim lazım falan filan derdi param yok biriktireyim biraz derdi ama her gece mekanlarda gezer bi içki masasına 500 lira bırakır çıkardı, para derdi falan yoktu yani, herşeyi bahaneydi, oyalıyordu.

x hep sabretti bekledi kavgaları da oldu ama sonra adam bunu bıraktı. neymiş x bunu çok sıkıyomuş çok bunaltıyomuş falan filan.

ayrıldıktan 1 hafta sonra adam başka bi kızla tatile gitti. tabi bunu sosyal medyadan falan görüyoruz. ama dedikki ''1 hafta içinde kim kimle tatile gidecek kadar yakın olur ki? bu adam bu kızla, x le beraberken başlamış sanırım''

x umursamadı ne halleri varsa görsünler dedi. ama bi kaç hafta sonra adam tekrar aradı x i ''seni özledim 4 sene bi çırpıda unutulmuyor'' falan dedi. tabi bi sürü de özlem mesajları falan.

x de bu sefer sinirlendi ve o kıza mesaj attı, adamın yazdığı bütün o mesajlarının da ekran görüntüsünü gönderdi kıza.
kız bunları görünce x in numarasını istedi aradı baya bi konuştular. gerçekten de çok önceden beri varmış ilişkileri.

böylelikle o kız da gerçek yüzünü görmüş oldu. x de zaten adama dönmedi. adam en son x e tehdit mesajları atıyordu ''beni bitirdin rezil ettin ben de seni bitiricem'' falan filan. ama havlayan köpek ısırmaz derler hiçbişey yapamaz.

böylelerinin rezil rüsvalığını ortaya çıkarmak hak gerçekten de.

Öğrenci yıllarımda böyle bir olaya şahit oldum üniversitede bir arkadaşım yavaş yavaş flört yolunda ilerleyen bir arkadaşlığı olmuştu tanıma aşaması yani sonra birgün pat diye bir mesaj sonra bir arama kızın biri o benimle çıkıyor evlenmek için yalvarıyor sana ne vadetti diye inanma kandırıyor bizi daha başka kızlar var ve biz şok olduk meğerse her ilden farklı bir kız... kendisi üniformalı devlet memuru her tatilinde bir ile gidip oradaki kızla takılmaca falan toplamda 5 kız bir olup ağzına tükürmüşlerdi tlf konferansı yaparak Ama öyle arsız ki hiç pes etmemiş birini kandırmayı başarmış seni istemeye geleceğiz diye Allah' mı ne mahluklar var ya...

Benimkinde işin kötüsü yazın evlenelim çok uzatmayalım falan diye atıp tutuyordu gerzek. Ne insanlar var yahu.

Ben gidip biraz sadaka vereyim en iyisi

aklıma ah nerede filmi geldi kandırılan kız da zehra oluyor sanırım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…