Yaptım...Pişman da Değilim

iyi yapmışsın ama daha bulaşma
bu kadar yeter

Kız bir gün kendisi de gerçek yüzünü görürdü zaten. Siz de görmüşsünüz, sevinin. Bazen aşktan gözümüz kör oluyor, karşı tarafı gözümüzde çok büyütebiliyoruz ama gerçekleri gördükten sonra gözünüzde büyüttüğünüz kadar olmadığını anlamışsınızdır. Şimdi içinizde zerre bir sevgi kırıntısı kalmamıştır, ona karşı tamamen nötr olursunuz artık.

Kesinlikle kalmadı. Sadece giden zamanıma yazık diyorum. Ama Allahın sevdiği kuluymuşum ki geç de olsa gördüm gerçek yüzünü. Evlendikten sonra da görebilirdim. Resmen kurtuldum.

Adamın sizi boynuzladığını bile bile hoşlandınız diye devam ettiniz. Kim kimin yedeği bununla daha çok ilgileniyorsunuz. Yanlışsam düzeltin. Bunun bir ileri modeli, kocası aldatan kadınların "ben ilkim, dönüp dolaşıp bana gelecek, gönül eğlendiriyor" diyenler. Sizin ne farkınız kaldı?
Önce siz şutlanınca madem öyle diğer kızlada mutlu olmasınlar dediniz değil mi?

Sakın yanlış anlaşılmasın. Adam zaten iğrenç mutlu da olmasın. Fakat sizin iki yönlü hesaplarınız beni hayrete düşürdü.
Evet çok iyi yapmışsınız diğer kızı uyarmakla o konuda hakkınızı yiyemem

Kesinlikle kalmadı. Sadece giden zamanıma yazık diyorum. Ama Allahın sevdiği kuluymuşum ki geç de olsa gördüm gerçek yüzünü. Evlendikten sonra da görebilirdim. Resmen kurtuldum.

Aynen öyle. Her şeyi gördüğünüz çok iyi oldu. Eğer görmeseydiniz aklınızda hep acabalar kalacaktı, hatta gereksiz kıskançlık mı yaptım diye kendi kendinizi suçlayacaktınız. Şimdi içiniz rahattır.

yok canım orada tam olarak açıklayamamışım. O sıralarda asla emin olamadım birinin olduğundan. sonradan aklıma geldi. O kızdan şüphe ettim ama belki arkadasıdır dedim. Elle tutulur bir kanıtım yoktu çünkü uzaktan takip ediyordum.

İkimizden biri yedekti ama kim kimin yedeğiydi bilemiyorum. Tam olarak emin olamadığım ve hoşlandığım için bitiremedim.

Bence tam olarak açıklamak istediğinizi açıklamışsınız. Adam sizi terketmeseydi sıkıntı olmayacaktı. Sonradan fake hesapla ortaya çıkmışsınız. Neyse iğrenç bir insandan kurtulduğunuz için sevinmelisiniz.

Bu kadar uğraşmaya değer mi? B oşver kim kiminle ne yapıyorsa yapsın.Sen olmazsın o kız olur o olmaz başkası olur onun için.Tanımadığınız insanlarla sosyal medya üzerinden birşey yürütmeye çalışmayınn.

Tanıyorum normalde. Sadece sosyal medya üzerinden olan bir şey değildi.

ne çok uğraşmışsınız ben olsam direkt konuya dalardım. uğraşamam bu tipler için.zamanıma yazık

Eline, diline, klavyene sağlık böyle erkeklerin oyununu bozacaksın mal gibi ortada kalsın Kızda dua etsin, gerçek yüzünü gördü adamın gerisi hatunun kişisine kalmış.

amaaan iyi yapmışın. sadakati öğrensin.

İyi yapmışsın. Kıza yazık herseyden önce.

iyi olmus, ama kendi vaktine yazik. bos insan icin bir sürü zaman harcamissin. burda yorum yapmak ayri. fake hesap acip, adamin hesabini stalklayip, beraber oldugu kisiyi bulup onunla konusmak ayri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…