Yaptım...Pişman da Değilim

Merak ediyorum o fake hesapta kim bilir kimin fotoğraflarını kullandınız.

Daha önce biri fake hesap ile fotograflarimi kullandığı için bu konuda takikim. .

Öff nasıl üşenmediniz.Hem ne vaat etmiş üç günde.Nasıl kin güdüyorsunuz bu kadar.Nışanlınmi, sözlün mü sevgilin mi , hic biri degil.Normal degil yaptiginiz.

Çok iyi olmuş ben olsam buluşmayı kabul eder suratına tükürürdüm iyi sabırlısın

Merak ediyorum o fake hesapta kim bilir kimin fotoğraflarını kullandınız.

Daha önce biri fake hesap ile fotograflarimi kullandığı için bu konuda takikim. .
fake hesap twitterdı. Orada çok fazla fotograf paylaşılmıyor biliyorsunuz. Birinin fotografını kullanmadım. Şahsa facebook hesabım yok dedim.

Öff nasıl üşenmediniz.Hem ne vaat etmiş üç günde.Nasıl kin güdüyorsunuz bu kadar.Nışanlınmi, sözlün mü sevgilin mi , hic biri degil.Normal degil yaptiginiz.
3 gün değildi. seviyorum yazın evleniriz şu bu demek vaat oluyor bence.
evet sözde sevgiliydik denyoyla.

hiç değişmemişsin:)

Buarada konu sahibi yaptığınız şey bana hiç etik gelmedi..birini kandırmaya çalışmak bunun üzerinden olan ilişkisini bozmak vs...sizinle neden ayrıldığını kıskançlığına bağlamışsınız sanırım bu geçerli bi sebep..Aşırı kıskanç olmasanız bu kadar uğraşıp hatalarını bulmaya çalışmazdınız...Bence giden gitmiştir diyip arkasını bırakmalıymışsınız hatta iyiki gitmiş böyle biri demeliymissiniz..Bence hislerinize güvenin fakat asla hislerinizin sizi esir almasına izin vermeyin ..sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…