Yaptimmmmm basardimmmm

Maşallah,tebrik ederim.
Böyle güzel haberler okumak nekadar güzel.
Başarılarınızın devamını dilerim,mutluluk ve huzur sizinle olsun.

Allah esinize rahmet eylesin. Mekani cennet olsun

Tebrik ederim sizi insallah daha guzel gunleriniz olur

Tebrik ederim, Allah yolunuzu daha da açık etsin. Bazen altından kalkamam dediğimiz şeyler asıl bizi ayağa kaldırıyor.

Bi kadın isterse başarır
Kutlarım sizi
İnşallah herşey daha da güzel olur bundan sonrası için
Rabbim daima yardımcınız olsun

Yolunuz açık olsun,çok mutlu olun oğlunuzla inşallah. İşiniz gücünüz rastgelsin.
Ne mutlu size,hayatınızı yeniden inşa etmişsiniz,mücadele veriyorsunuz.
Çok sevindim sizin adınıza.

Eşinizi kaybetmenize üzüldüm ama sizi başarınızdan dolayı tebrik ederim.Allah yolunuzuda bahtınızıda açık etsin.Hayırlı işler versin.Size emanet edilen minik canlara dahada faydanız olsun.Siz kendinizi iyi hissettikçe kendinizede okulunuzdaki evlatlarada çok daha faydalı olacağınıza inanıyorum.

İşte bu tebrik ederim sizi. Ölüm Allahtan çok acı ama, çocuğunuzu kendinizi düşünüp yolunuza bakmanız gerçekten taktir edilesi bir durum. Çok sevindim sizin adınıza. Çocuğunuz aileniz sizin gibi birine sahip olduğu için bence çok şanslı. Umarım çok güzel günleriniz olur. Musmutlu başarılarla dolu bir ömür diliyorum.

Hatırlıyorum ben sizi çok üzülmüştüm hatta..

Güçlü durmaya devam edin hayatta başarılar..

Okurken, çok duygulandım ve sanki bir yakınımmışsınız gibi sevindim.
Rabbim, bundan sonra da işinizi rast getirsin. İyilerle karşılaştırsın.
Umarım bu azminiz ve başarınız, darda olan diğer arkadaşlarımıza da örnek olur

İnsan çok sevdiği birini kaybedince önce hiçbir şey yapmak istemiyor sanki o olmadan yemek yediğinde guldugunde biriyle sohbet ettiğinde o uzulecekmis gibi hissediyorsun ama zaman geçtikçe canının parçası da olsa kaybettigin hayatın bir şekilde devam ediyor zamanla alisiyorsun ama sesini unutmak çok acı... Allah sizi mutlu etsin bir ömür boyu inşallah oglunuzla beraber çok sevindim sizin adınıza..

Harikasınız Rabbim yolunuzu acık etsin herzamn iyilerle karşılaştırsın sizi tebrik ediyorum ayklarınızın üzerine durdunuz yılmadınız icin o enerjiniz buraya kadar geldi inşaAllah daha cok başaralı ve mutlu olursunuz

Okurken o kadar sevindim ki. Yüzümde koca bi gülümsemeyle bitirdim yazınızı okumayı.
Allah eşinize rahmet versin inşiallah.
Sizede başarılarınızın devamlı olmasını dilerim.
Allah evladınızla nice mutlu günler görmeyi nasip etsin.

allah yolunuzu acık etsın tum dıleklerınız dualarınız kabul olsun ınsallah

Tebrik ederim, çok mutlu oldum okuyunca. Umarım kreşiniz de çok güzel sorunsuz gider, güzel, mutlu çocuklar ve velileriniz olur. :) Rabbim yolunuzu açık etsin inşallah.

Güzel dilekleriniz için çokkk çokkk teşekkür ediyorum. O kadar savaş verdim ki . Düşünsenize cebimizde para yok ve bir ise kalkisiyorsunuz. Herkesin dediği arabanı sat . Satmadım ,oturup kimseden bişey de beklemedim,ama mücadele verdim. Eşimin adına açtım . Açtığım güm 30 öğrencim vardı. Rabbim öyle yardım ediyor ki yeterki niyetimiz halis olsun.Eşimin adıadına açtım kreşi. Söyledikçe mutlu oluyorum. Konuşamayan bir çocuk aldım bütün kreslerden kovulmuş . Yemek yemeyi bilmiyor. Sürekli ağlıyor. Sınıflara koymadım kendim ilgilendim. Şu an kresimizin maskotu oldu. Annesi arayıp hocam ne yedi sürekli ay içiyor karın şişmiş ve bir şeyler söylemeye çalışıyor dediğinde ağlayacaktım. Çocuk yetistiriyoruz ve dediğim gibi sınıfları odamdan izlerken sanki eşim karşımda oturuyor gururla izliyor beni... Hepinizden Alllah razı olsun çok teşekkür ediyorum

Sizi çok takdir ettim. Allah bahtinizi açık etsin. Oglunuzla hep mutlu olun inşallah.

Vay beee harikasın sen maşallah

Ay benim gibi duvar birinin bile gözlerini doldurdunuz Allah uzun ömürler versin başarılarınızın devamını dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…