çok teşekkür ederim iyi dileğin için bnde :)Hiçbir fikrim yok, ama mutluluk dilemeden geçemedim.
evet bende konuyu açtıktan sonra farkettim :) başlık düzenlemeyide öğrenirsem no problem ben sadece bayanlardan kendi düğünlerinde ortalama ne kadar masraf ettiklerini merak ettim kim nerde yaptıysa o çok önemli değil ortalama bi fikir :)öncelikle eylence değil eğlence
düğün ve nişan için kriterlere göre fiyatlar da değişir.. evde mi, salonda mı, otelde mi v.s.
Canım hayırlı olsun mutluluklar dilerim..Sorunum tamamen açlık sınırını yerle bir ederek fakirliğe doğru emin adımlarla gidiyor olmam
İşin ciddi kısmına gelirsek ben şuan sözlüyüm bazen forumda nişanlım diye bahsederim ama sözlü lafı pek bi gıcık geliyor bana o yüzden yoksa yalancııı yalancıııı diye başlamayın hemen kızlar
Yaza doğru sözlümle nişan yapmak istiyorumAnne tarafım çok kalabalık olmadığı için nişanı evde yapmak istedim ve karşı çıkan olmadı ama ev kurulurkende beyaz eşya yatak odası falan kız tarafına aitmiş.
Sizden isteğim şu; bi düğünde ve nişanda ortalama ne kadar masraf ettiniz??
Ben şuan asgari ücretle çalışıyorum sizce yaza kadar bunların altından kalkabilir miyim daha çeyizimde tam değil
Ailemi soracak olursanız babamla annem ayrı. Anneciğimin geliri anca eve yetiyor.
Ayrıntılı istiyorum diyorsun yani:)yemek takımı ve tencere takımı eksik sadece ben birazda atıyorum sadece düğün için ortalama on bin harcadm gibi bişi merak ediyorum :)
Ayrıntılı istiyorum diyorsun yani:)
Yemek takımı,kaşık takımı ve tencere takımı (hepsi bir arada olan makul setler var)=ortalama 600-1000 tl arasında.
Bulaşık mak.=400-1000 tl arasında (marka ve program sayısına göre değişiyor fiyatı)benimki altus marka 7 senedir kullanıyorum çizmiyor bile 4 programlı 470 tl ye aldım spot tan.
Y.odası +baza+yatak 3000 tl ye aldım.
Sonracımaaaaa halılarımı yatak odası takımı + salon +mutfak +hol =800 tl ye aldım.
Düğün yapmadık nikah yaptık.
Davetiyelerim ve nikah şekerim 400 tl tuttu.
:)şuanki profil bana iyi gözüktü :)
Sorunum tamamen açlık sınırını yerle bir ederek fakirliğe doğru emin adımlarla gidiyor olmam
İşin ciddi kısmına gelirsek ben şuan sözlüyüm bazen forumda nişanlım diye bahsederim ama sözlü lafı pek bi gıcık geliyor bana o yüzden yoksa yalancııı yalancıııı diye başlamayın hemen kızlar
Yaza doğru sözlümle nişan yapmak istiyorumAnne tarafım çok kalabalık olmadığı için nişanı evde yapmak istedim ve karşı çıkan olmadı ama ev kurulurkende beyaz eşya yatak odası falan kız tarafına aitmiş.
Sizden isteğim şu; bi düğünde ve nişanda ortalama ne kadar masraf ettiniz??
Ben şuan asgari ücretle çalışıyorum sizce yaza kadar bunların altından kalkabilir miyim daha çeyizimde tam değil
Ailemi soracak olursanız babamla annem ayrı. Anneciğimin geliri anca eve yetiyor.
şuanki profil bana iyi gözüktü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?