Merhaba hanımlar öncelikle. Bu ara geçici bir iş buldum. Yani en fazla 1 yıl yapabileceğim bir iş. Sevdiğim bir insan var ama çok dürüst olmak gerekirse beni kesinlikle sevmiyor ve hatta neredeyse farkımda bile değil. Yüz yüze olabildiğimiz nadir zamanda ise benimle pek iletişimi olmaz zaten yapı olarak çok sıcak bir insan denemez. Bu iş sayesinde kafamı biraz olsun uzaklastirabilecegimi düşündüm. Ama yapamıyorum...Umudum da yok üstelik. Şimdi iş yerinden biri benimle ilgileniyor gibi. Genelde onunla oluyorum is yerinde. İyi bir insan. Ha bana aşık olduğunu sanmıyorum eski sevgilisinden bahsetmişti çok unutmuş görünmüyor gibi. Belki de o da umudu olmadığı için ve hiç olmazsa kafa yapımız uyuyor diye ilgileniyor gibi benimle. Ben de böyle düşünerek onun is dışında dışarı çıkma teklifini kabul etsem mi ? İki tarafta birbirine aşık değilken sırf kafa yapıları uyuyor diye mutlu olabilir mi? Tabi bir ilişki için çok erken ama tanımak için şans vermeli miyim? Yani kisacasi böyle bir durumda olan iki insan ilaç olabilir mi birbirine ?