Yara bandı olmak

gevheri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2017
39
4
1
Merhaba hanımlar öncelikle. Bu ara geçici bir iş buldum. Yani en fazla 1 yıl yapabileceğim bir iş. Sevdiğim bir insan var ama çok dürüst olmak gerekirse beni kesinlikle sevmiyor ve hatta neredeyse farkımda bile değil. Yüz yüze olabildiğimiz nadir zamanda ise benimle pek iletişimi olmaz zaten yapı olarak çok sıcak bir insan denemez. Bu iş sayesinde kafamı biraz olsun uzaklastirabilecegimi düşündüm. Ama yapamıyorum...Umudum da yok üstelik. Şimdi iş yerinden biri benimle ilgileniyor gibi. Genelde onunla oluyorum is yerinde. İyi bir insan. Ha bana aşık olduğunu sanmıyorum eski sevgilisinden bahsetmişti çok unutmuş görünmüyor gibi. Belki de o da umudu olmadığı için ve hiç olmazsa kafa yapımız uyuyor diye ilgileniyor gibi benimle. Ben de böyle düşünerek onun is dışında dışarı çıkma teklifini kabul etsem mi ? İki tarafta birbirine aşık değilken sırf kafa yapıları uyuyor diye mutlu olabilir mi? Tabi bir ilişki için çok erken ama tanımak için şans vermeli miyim? Yani kisacasi böyle bir durumda olan iki insan ilaç olabilir mi birbirine ?

Sevgili konu sahibesi, göz göre göre yarabandı olmayı kalbiniz alacaksa, gururunuz alacaksa neden olmasın...Şahsen ben başkasını seven biriyle olmayı gururuma yediremezdim. Siz oturup ciddi ciddi düşündüğünüze göre belli ki gururunuz duruma razı...ne diyeyim bilemedim.

İnanın bilmiyorum. Belki o kişiyi sevseydim bunu gururuma yediremezdim evet. Ama tek düşündüğüm iyi anlasiyoruz ne bileyim iyi geliyor bu insan bana. Zaten ilişki için erken olduğunu düşünüyorum açıkçası. Yani birkaç aydan önce böyle bir şeye elbette başlamam ama tanımak iyi olur mu ?Yani sonradan tanıdıkça birbirimize bir şey hissedebilir miyiz daha yoğun olarak? Şimdi evet beğeni var ama ya ilerisi...

Sen başkasını, o başkasını seviyor. Bilmem bence olabilir. Dalga geçmiyorum vallahi olabilir. Kafa dağıtın, birbirinizi tanıyın. Belki çok hoşlanacaksınız? Ne yani olmayacak bir aşk uğruna üzülmek daha mı mantıklı? Yeni insanlar tanımaktan kimseye zarar gelmez.

Attığınız başlık yarabandı olsam mı, yani siz de durumun farkındasınız. Yarabandı olarak başlarsanız asla karşı tarafın saygısını kazanamazsınız. Kim karşısında eski sevgilisini ablattığı halde kendisiyle olan birine saygı duyar? Kim açıkça benim aklım başkasında dediği halde kendisiyle olan birine saygı duyar? Bu ilişki olursa yıllar geçse de yarabandından öteye geçemezsiniz. Anlattığınız tiplerin ikisinden de bir yol olmaz bence boşverin ikisini de.

İşte sizin gibi düşündüğüm için kafa karışıklığı yaşıyorum. Olmayacak insanları düşünerek bir ömür tüketirken belki de büyük bir aşk olmasa bile mutlu olabileceğim bir insanı kaçırma ihtimalim olabilir mi ? Zaten ilişki için çok erken ama sadece tanımak kötü bir fikir olur mu diye

Düşününce haklısınız aslında. Tüm bunlara rağmen sırf kafamiz uyuyor diye birbirimizi tanisak mutlu olamayiz heralde. Geçmiş ilişkisini özellikle anlatmadi ama bir durumdan dolayı bahsettiği bir ortam oldu. Ha o konu benim için kapandı demişti ama işte...İlişki zaten en az 3 4 ay önceden düşünmem ama tanımak falan da mantıklı değil belki de

ya şimdi tek taraflı yara bandı olmuyorsunuz bir bakıma siz de adamı o şekilde kullanmış olacaksınız. eğer aklınızda bir ilişkiye başlama fikri olmadan hani nasıl arkadaşlarımızla çok zaman geçiririz ayrılık acısı çekerken o şekilde olacaksa olur kafa dağıtın. ama adam sizden hoşlanıyorsa ve ona eskiyi unutturup sonra ben istemiyorum derseniz asıl yara bandı o olmuş olur. bu da kötü olur. bence kafanızı toparlamadan girişmeyin bu işe.

Eskiyi anlatarak geçmişte yaşayan birine kıymetli Zamanımı ayırmazdım şahsen..eğer görüşmeyi istiyorsanız da ilişki gözüyle bakmayın ve fedakarlık asla yapmayın .. dertleşme olayını erkek arkadaşları ile de yapabilir .. bi de aynı işyerinde çalışmak ,iş dışında ondan uzak durun derim..

Siz de başka birini seviyormuşsunuz yani iki taraf da aynı durumda bence.
Bilmem şans verilebilir,ama her şeye hazırlıklı olmanız gerek.

kimseyi yarabandı yapma

Arkadaşım illa sevgili olacaksiniz degil ya. Sen ona iyi geliyorsundur. Yada o sana iyi gelecektir. Arkadas olursunuz dost olursunuz. Ilgisi varsa yok edersin. Disarda yemek yersiniz sohbet edersiniz. Erkekler ilk once sevgili olayim diye yaklasiyor sonra kizdaki tavra gore sekil aliyor. Bence sen ozel hayatina bir sure ara ver zaten. Su an kim olursa olsun saglikli dusunemeyeceksin gibi

Kaç gün geçti yazdıklarım üzerinden. Ve yapamayacagimi anladım. Kafam hep sevdiğim insanla dolu. Bu kişi ise bilmiyorum olmuyor bir türlü içim kabul etmiyor. Üstelik onun tarafından sevilme hissi de yokken ne anlamı var? Mesafemi koydum bu konuda. Yardimlariniz için teşekkür ederim

Su gecirmeyen yara bandi olacaksan neden olmasin.

Dogru karari vermissin. Hayirlisi olsun. Biraz ara verdiginde tekrar konusursunuz belki ama simdi ara sart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…