- 27 Temmuz 2018
- 259
- 101
- 23
- Konu Sahibi Hepsonradangelir
-
Aşık olmak bence çok güzel yara bile olsa sizin elinizde olmayan bişey umarım tek yaranız bu olur(Şimdilik) Yanlış kişiye aşık olmak.
Çok güzel ama zor işte.Aşık olmak bence çok güzel yara bile olsa sizin elinizde olmayan bişey umarım tek yaranız bu olur
En doğrusunu yapıyosunuz ve haklısınız..Arabeske bağlamak istemem. Benimki biraz da hayattan çıkardığım bir ders.
Anladım ki insanlar sadece başarılı ve mutluyken sizin yanınızdadır. Daha doğrusu öyle görünürler.Başarısız olduğunuzda, hayatınızda bir şeyler yolunda gitmediğinde yanınızda olmak istemezler.
Ben iyi günümde dost görünüp de kötü gitmeye başlayan dönemimde yanımdan teker teker ayrılıp beni terkeden insanlar gördüm.Dertleşiyoruz sanıp anlattığım şeyleri bana karşı kullanan insanlar gördüm.
O günden beri kimseden bir şey beklemiyorum ve asla yakınlık kurmuyorum. Kimseye her şeyimi anlatmıyorum.
Bneim ki bir dert değil ama hayatımda dönüm noktası olarak adlandırdığım bir an, bir yara sizin deyiminizle.
Sağ olun.Anlıyorum ama onlar sizin bu huzurunuzu hissediyordur Bi şekilde daim olsun mutluluğunuz ben dedim ya kimseye en çok kendime layık hissetmiyorum kendimi
Benim babamda ilgisiz bi babaydı ama kaybedince insan üzülüyo kimse anne babasını seçemiyo ama evladının kötülüğünü isteyen baba bilmiyorum yoktur heraldeBaşımda bir baba olduğu halde, baba sevgisinden mahrum kalarak büyümek, varlığını hiç hissetmemek.
En ufak bir zorlukta herkesin babası aklına gelir, benim hiç gelmedi, hep kendi başımaydım. E
Olay çok karışık aslında iyi insan olmaya çalışıyorum ama hayattaSağ olun.
Layık olmak nedir? Kime layık olmanız gerekiyor? İyi bir insan olmaktan başka bir meziyete ihtiyacınız yok. Buna rağmen etrafınızdaki insanlar kendinizi değersiz hissettiriyorsa, ben değil, onlar bana layık değil diye düşünmelisiniz.
Öyledir mutlaka ama ben gerçekten kendi babam için bunun geçerli olacağını sanmıyorum :) Zararları da çok fazla oldu.Benim babamda ilgisiz bi babaydı ama kaybedince insan üzülüyo kimse anne babasını seçemiyo ama evladının kötülüğünü isteyen baba bilmiyorum yoktur heralde
Hayata eksilerle başlamışsınız umarım bundan sonra hep mutlu olursunuzÖyledir mutlaka ama ben gerçekten kendi babam için bunun geçerli olacağını sanmıyorum :) Zararları da çok fazla oldu.
konu sahibinin eski konularını okuduğunuzda şaşırıp kalırsınız. diş ve gözlük gibi şeyler.insanları etiketliyorlar bizimkiler
az para kazanan çok para kazanan
iyi meslek sahibi kötü meslek sahibi
vs vs şaka gibi
Çocukken daha acıdır tabi sabırlar diliyorum9 yaşında babamı kaybetmek şimdi 31 yaşındayım dile kolay geliyor söylemesi ama ya kalbe
konu sahibinin eski konularını okuduğunuzda şaşırıp kalırsınız. diş ve gözlük gibi şeyler.
Ne alaka ben yeni konu açtım dertleşmek için ayrıca yaşamadığınız Bi hayat hakkında ahkam kesmeyin lütfenkonu sahibinin eski konularını okuduğunuzda şaşırıp kalırsınız. diş ve gözlük gibi şeyler.
Elhamdüllillah .En acı veren yaralardan olsa gerek umarım babanız kadar olmasa da sizi mutlu edecek şeyler vardır hayatınızda..
Benzer durumdayız ama zaman geri gelmiyoYaptığım büyük bir hata var gün gelse geriye dinsem ve ondan sonrasını tekrar yasasam diyorum pişmanım evet ama zaman geri gelmiyor
leriElhamdüllillah .
Rabbım çok iyi bir eş nasip etti. Boşluğa düştüğümde eşimi bazen onun yerıne koyup sarılıyorum .
Yaralarım evlenmeden önceydı . Her baba kız gördüğümde kahrolurdum
Belli bir yaşa geldiğinde neyse ama o okulun ilk günleri ailenı anlatırken babam öldü demek
Hayatımın en kötü anları ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?