Yara?

Arabeske bağlamak istemem. Benimki biraz da hayattan çıkardığım bir ders.

Anladım ki insanlar sadece başarılı ve mutluyken sizin yanınızdadır. Daha doğrusu öyle görünürler.Başarısız olduğunuzda, hayatınızda bir şeyler yolunda gitmediğinde yanınızda olmak istemezler.

Ben iyi günümde dost görünüp de kötü gitmeye başlayan dönemimde yanımdan teker teker ayrılıp beni terkeden insanlar gördüm.Dertleşiyoruz sanıp anlattığım şeyleri bana karşı kullanan insanlar gördüm.

O günden beri kimseden bir şey beklemiyorum ve asla yakınlık kurmuyorum. Kimseye her şeyimi anlatmıyorum.

Bneim ki bir dert değil ama hayatımda dönüm noktası olarak adlandırdığım bir an, bir yara sizin deyiminizle.

Başımda bir baba olduğu halde, baba sevgisinden mahrum kalarak büyümek, varlığını hiç hissetmemek.
En ufak bir zorlukta herkesin babası aklına gelir, benim hiç gelmedi, hep kendi başımaydım. E

En doğrusunu yapıyosunuz ve haklısınız..

Anlıyorum ama onlar sizin bu huzurunuzu hissediyordur Bi şekilde daim olsun mutluluğunuz ben dedim ya kimseye en çok kendime layık hissetmiyorum kendimi
Sağ olun.
Layık olmak nedir? Kime layık olmanız gerekiyor? İyi bir insan olmaktan başka bir meziyete ihtiyacınız yok. Buna rağmen etrafınızdaki insanlar kendinizi değersiz hissettiriyorsa, ben değil, onlar bana layık değil diye düşünmelisiniz.

Başımda bir baba olduğu halde, baba sevgisinden mahrum kalarak büyümek, varlığını hiç hissetmemek.
En ufak bir zorlukta herkesin babası aklına gelir, benim hiç gelmedi, hep kendi başımaydım. E
Benim babamda ilgisiz bi babaydı ama kaybedince insan üzülüyo kimse anne babasını seçemiyo ama evladının kötülüğünü isteyen baba bilmiyorum yoktur heralde

Olay çok karışık aslında iyi insan olmaya çalışıyorum ama hayatta

Yaptığım büyük bir hata var gün gelse geriye dinsem ve ondan sonrasını tekrar yasasam diyorum pişmanım evet ama zaman geri gelmiyor

En acı veren yaralardan olsa gerek umarım babanız kadar olmasa da sizi mutlu edecek şeyler vardır hayatınızda..
Elhamdüllillah .
Rabbım çok iyi bir eş nasip etti. Boşluğa düştüğümde eşimi bazen onun yerıne koyup sarılıyorum .

Yaralarım evlenmeden önceydı . Her baba kız gördüğümde kahrolurdum
Belli bir yaşa geldiğinde neyse ama o okulun ilk günleri ailenı anlatırken babam öldü demek
Hayatımın en kötü anları ...

leri

çocukları için bişeyler yapmaya çalışan anne babaya sahip olmak isterdim ama gel gör ki hep benciller

kardeşim ve kendim için hep üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…