Yara?

Seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yaşadım hele bayram sabahları annem kardeşim oturup ağlardık biz babasız büyüdük Rabbim evlatlarımız babasız büyütmesin

Reactions: H E
Seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yaşadım hele bayram sabahları annem kardeşim oturup ağlardık biz babasız büyüdük Rabbim evlatlarımız babasız büyütmesin
Amin aminnnn ..
En korktugum şey kendı yaşadıgım açıları evladımız yaşaması .

Çekmeyen gerçekten anlayamaz bizi . Bazı arkadaşlarım ne guzel baban yok karışanın yok derdı .
Keşke olsaydıda karışsaydı . Ki babam çok kötü bir insanmış

Burda bikac kişi babasının eksikliğinden, yokluğunun ardından duyulan üzüntüden bahsetmiş. Sizlere teselli olur mu bilmiyorum ama benim de en büyük yaram sorumsuz bencil, bize verilmis bir ceza gibi bir babaya sahip olmak... Mutlu olun ki en azından güzel hatırladığınız bir babanız var. Nur içinde yatsın iyi babalar. Rabbim bizi de tez vakitte kurtarsın inşallah.

İnsanı dünyaya getiren varlıktan böylesi nefret etmesi ne kadar acı umarım en kısa zamanda kurtulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…