Yarabandıymışım meğer :(

wannabehappy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
176
30
48
29
Ablalarım, arkadaşlarım içimde tutamadığım için yazmak istedim. Daha öncede konu açmıştım. Öyle iğrenç bir karakterim varki herşeyi, haketmeyen herkesi okadar takıyorumki. Boğuluyorum bıktım artık herşeyden. Eski sevgilimle aynı ofisteyiz. Benden ayrıldı güya ailevi sebeplerden ve okadar yalvardımki sana acıdığım içinmi yanında kalayım dedi. Bıraktım sonra öğrendimki eski sevgilisine dönmüş beni yarabandı olarak kullanmış. Okadarda güvendimki aptal yerine konmuşum meğer. Çok uzun sürmedi ama çok büyük yaralar açtı bende. Çok bağlandım kimseye açmadığım kalbimi açtım. Geçmem dediğim sınırlarımı geçtim. O kıza döndüğünü öğrendikten sonra takmıyor bile yanımda konuşuyor. 2 ay oldu peki neden umrumda hala? Beni yarabandı olarak gören biri için neden acı çekiyorum. Kilo veriyorum hala yemek yiyemiyorum. Başka işte bulamıyorum ki burada kariyerim için güzel şeyler yapabilecekken kaçmak istiyorum. Baş ağrısıyla tanıştım 23 yaşımda. Nefes alamıyorum. Boğuluyorum. Ne olur bana yardım edin. Yaşamak istemiyorum artık. Nasıl geçer bu his?

Karsı taraf ayrılmak ıstedıgın de sebebini dinledikten sonra, peki diyen kazanır. Yalvaran kaybeder malesef.
Ayrılıkla degıl de yalvarmakla kaybeder yani
Aynı ıs yerinde olmanız kotu. Kariyerine odaklan sen. Sevgilisiyle yeni ayrıldığını cıkmaya basladıgında biliyor muydun?

Canım sen daha çok ayrılmayı değilde yarabandi olmayı kafana takmissin sanki. Kullanılmak ağır gelmiş ondan bunlar normalde kimse vazgeçilmez değil sonuçta demiii...
O yokmuş gibi davran hep sanki iş yerine yeni baslamis biriymiş gibi davran görmezden gel kendini dik tut biraz daha rahata edeceksin emin ol.

Evet biliyordum kafasında bitirdiğini düşündüm ama malesef kızın bekaretini aldığı için arkadaşları vicdan azabı çektiğini söylüyordu. Keşke yalvarmasaydım.

Elindekilere tutunup kurtul bu histen
Annen seni aşk acısı yüzünden ölesin diye mi doğurdu
Silkelen ve kendine gel
O bir mutluysa sen üç mutlu olucaksın ki unutasın
Kendine hobiler edin spora git kendine bakmaya basla
Dil kurslarına git kendini geliştir
Madem yanında rahat rahat konusuyor senin hayatına devam ettigini cokta güçlü oldugunu görüncede bakalım devam edebilecek mi

Evet abla bu koyuyor yoksa ilk ilişkim değil ayrılık acısı çok koymuyor da kullanılmak okadar ağırki Beddua ettim birde inşallah gözümle görürüm ahımı aldıya çeker inşallah

Evet biliyordum kafasında bitirdiğini düşündüm ama malesef kızın bekaretini aldığı için arkadaşları vicdan azabı çektiğini söylüyordu. Keşke yalvarmasaydım.
Kızın bekaretini alma diye bir sey yok, bekaret alınıp verilen bir sey degıl. Kaldı ki yalan. Emınım kızla opusmekten ileri gıtmemıstır. Sevdıgı kadınla seks yapan erkek, bekaretini aldım diye arkadaslarına anlatmaz cunku.
Kafasında bitirdiğini dusunmenız yanlıs olmus. Hayatınıza devam edin.

Tecavüz mü etmişte almıs ?
Değilse bişey yasanıyorsa karsılıklı arz taleple olmustur

Evet abla bu koyuyor yoksa ilk ilişkim değil ayrılık acısı çok koymuyor da kullanılmak okadar ağırki Beddua ettim birde inşallah gözümle görürüm ahımı aldıya çeker inşallah
Eden beterini bulur zaten merak etme sen sıkma canını hepsi geçici sonuçta.. ama onun yokluğunda daha iyiye gittiğini ortaya koyku onsuz hicmissin gibi gözükme.

Bekaretini aldı ve arkadaşlarına anlattı ben mesajlarda bile gördüm. Yüzde yüz eminim.

“Yaşamak istemiyorum” bu cümleyi herhangi bir erkekten dolayı kuran kadınlara diyecek bir şey yok bence. Bazen insan kendisi hak ediyor. Tecavüze uğrayan/ bütün ailesini kaybeden/ maddi anlamda çok büyük yokluk yaşayan insanlar bile hayata sımsıkı tutunurken böyle bir sebepten “Yaşamak istemiyorum” demenize yorum yok. Allah dert vermesin.

Bekaretini aldı ve arkadaşlarına anlattı ben mesajlarda bile gördüm. Yüzde yüz eminim.
Bekaret alınan bisey degıl, sevdıgı kadınla yaptıgı seksı arkadaslarına bekaretini aldım diye anlatan bir ergen o zaman bu cocuk.
Ama bekaret aldı ondan kıza dondun diye teselli etmeyin kendinizi, kızı seviyor dönme sebebi bu.

Çok karakterli bir insanmış gerçekten bırakmayın bence de peşini...

Kadınla ilişki yaşamış ya da yaşamamış ama bunu 7 köye yaymasına gerek var mıymış ? Maşallah. Bu tip insanlar evlenir yine adam olmaz. En özelini yatağını paylaşan insandan korkarım, tiksinirim. Dua edin de sizle olmamış.

Böyle şe...friz biri için mi yaşamak istemiyorsunuz.
Kurtuldugunuza dua edin.
diger kıza yazık.
hakkinda konuştuklarından haberi var mı acaba

"bekaret alma" diye bir olay yok.
Allahım yarabbim, şu yazıyı Kadınlar Kulübünün duvarına asalım lütfen. Öyle birşey yok. Biz alınacak bir mal değiliz. Neden kendimizi böyle görüyoruz hiç anlamıyorum. İlişkiye girmişler diye bilirsin, değil mi?
Ayrıca bence gerçekten seviyordu, vicdan falan değildi. Unutamayınca ona döndü. Bırak gitsin, zaten hiç senin olmamış ki.

Böyle özel bir şeyi arkadaşlarıyla paylaşan bir adam için mi üzülüyorsunuz ?

Bir kişi özel hayatını çevresine detaylı anlatıyorsa ondan partner olmaz. Burası Ortadoğu, batı değil. Cinselliğin Afrika’sında başka adamlara fantezi malzemesi veren tipten ayrılmalıydın zaten. Seninle yaşadığı her detayı (yaşamadığını da) ballandıra ballandıra herkese anlattığından emin olabilirsin. Kaldı ki cinsellik yemek gibi su gibi normal bir ihtiyaç, bunu aşamamış biriyle takılmamak faydalı olur. Kullanıldım- yara bandı oldum bakış açısı seni ileri götürmez. Yeni bir odak bul kendine. O kapı kapanmış, tekrar açarsa da bakma bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…