- 1 Nisan 2014
- 1.486
- 6.480
- 158
- Konu Sahibi wannabehappy
-
Evet biliyordum kafasında bitirdiğini düşündüm ama malesef kızın bekaretini aldığı için arkadaşları vicdan azabı çektiğini söylüyordu. Keşke yalvarmasaydım.
İlk ilişkiniz mi, değilse diğer ilişkileriniz bittiğinde de bu şekilde unutmakta zorlandıniz mi?Ablalarım, arkadaşlarım içimde tutamadığım için yazmak istedim. Daha öncede konu açmıştım. Öyle iğrenç bir karakterim varki herşeyi, haketmeyen herkesi okadar takıyorumki. Boğuluyorum bıktım artık herşeyden. Eski sevgilimle aynı ofisteyiz. Benden ayrıldı güya ailevi sebeplerden ve okadar yalvardımki sana acıdığım içinmi yanında kalayım dedi. Bıraktım sonra öğrendimki eski sevgilisine dönmüş beni yarabandı olarak kullanmış. Okadarda güvendimki aptal yerine konmuşum meğer. Çok uzun sürmedi ama çok büyük yaralar açtı bende. Çok bağlandım kimseye açmadığım kalbimi açtım. Geçmem dediğim sınırlarımı geçtim. O kıza döndüğünü öğrendikten sonra takmıyor bile yanımda konuşuyor. 2 ay oldu peki neden umrumda hala? Beni yarabandı olarak gören biri için neden acı çekiyorum. Kilo veriyorum hala yemek yiyemiyorum. Başka işte bulamıyorum ki burada kariyerim için güzel şeyler yapabilecekken kaçmak istiyorum. Baş ağrısıyla tanıştım 23 yaşımda. Nefes alamıyorum. Boğuluyorum. Ne olur bana yardım edin. Yaşamak istemiyorum artık. Nasıl geçer bu his?
Birşey sorucam sen bu iğrenç adamı mı hala seviyorsun.O mesajlari okuduktan sonra hic mi iğrenmedin.Eski sevgilisiyle yaşadığı en özel anları utanmadan hayasızca arkadaslarina anlatabilen karaktersiz bir erkek müsvettesi icin uzulmeye değmez.Bekaretini aldı ve arkadaşlarına anlattı ben mesajlarda bile gördüm. Yüzde yüz eminim.
Hala böyle şeylere inandığın için küçüksün. Senin yaşında iken eski sevgilim askere gidip 1 ayda da evlenmişti. Sosyal medyadan falan buldu herhalde nasıl reklam olmuştum küçücük yerde herkese. Millet ayrıldığımızı öğrenmeden onun evlendiğini öğrendi. Ben de barışırız sanıyordum düşün.Evet biliyordum kafasında bitirdiğini düşündüm ama malesef kızın bekaretini aldığı için arkadaşları vicdan azabı çektiğini söylüyordu. Keşke yalvarmasaydım.
Eski sevgiliye dönmek biten parfüme su doldurmak gibidir. Siz canınızı sıkmayın ne hali varsa görsün.Ablalarım, arkadaşlarım içimde tutamadığım için yazmak istedim. Daha öncede konu açmıştım. Öyle iğrenç bir karakterim varki herşeyi, haketmeyen herkesi okadar takıyorumki. Boğuluyorum bıktım artık herşeyden. Eski sevgilimle aynı ofisteyiz. Benden ayrıldı güya ailevi sebeplerden ve okadar yalvardımki sana acıdığım içinmi yanında kalayım dedi. Bıraktım sonra öğrendimki eski sevgilisine dönmüş beni yarabandı olarak kullanmış. Okadarda güvendimki aptal yerine konmuşum meğer. Çok uzun sürmedi ama çok büyük yaralar açtı bende. Çok bağlandım kimseye açmadığım kalbimi açtım. Geçmem dediğim sınırlarımı geçtim. O kıza döndüğünü öğrendikten sonra takmıyor bile yanımda konuşuyor. 2 ay oldu peki neden umrumda hala? Beni yarabandı olarak gören biri için neden acı çekiyorum. Kilo veriyorum hala yemek yiyemiyorum. Başka işte bulamıyorum ki burada kariyerim için güzel şeyler yapabilecekken kaçmak istiyorum. Baş ağrısıyla tanıştım 23 yaşımda. Nefes alamıyorum. Boğuluyorum. Ne olur bana yardım edin. Yaşamak istemiyorum artık. Nasıl geçer bu his?
Bekaretini aldı ve arkadaşlarına anlattı ben mesajlarda bile gördüm. Yüzde yüz eminim.
Nasıl değiştiricemki?Ay yuh yani, koskoca dünyada adam bitti demi, yaşantını değiştir, aklına bile gelmez
Kişisel gelişim yap, aktiviteler yap, öz bakımını ve öz güvenini yükselt, ay adam mı kalmadı be, elalemin bekaretiyle bilmem neyiyle seni muhattap eden adamı konuşuyorsun, kendine güzel davran.Nasıl değiştiricemki?
Bende çok istiyorum unutmak ama aklımdan çıkmıyor. Uğradığım şeyler yani üzüldüğüm şeyde ayrılmak değil.
Bence özellikle sizi rahatsız etmek, işten ayrılmanız için yapıyor. Sonuçta hiçkimse her gün nasıl karaktersiz olduğunu gösteren birisiyle aynı ortamda çalışmak istemez.Şöyle aslında şuan nefret ediyorum. Kafamdan atmaya çalışıyorum ama dalga geçer gibi aynı işyerindeyiz ve yanımda konuşuyor bu çok büyük bir saygısızlık ya başımdan aşağı kaynar sular sökülüyor bu nasıl bir şerefsizlik
Belkide gerçekten o niyetle yapıyor. Çünkü ilk ayrılmak isterken duyacağımı öğreneceğimi düşünmedi. Arkadaş kalalım ben senin her zaman yanında olucam filan dedi. Sonra ben herşeyi öğrenince hiç yüzüne bakmamaya başladım ne bu tavırlar filan diye sorunca karaktersiz suratına bakmak istemediğimi ve iş dışında konuşmak istemediğimi söyledim. Sonra oda soğuk yapıyor.Bence özellikle sizi rahatsız etmek, işten ayrılmanız için yapıyor. Sonuçta hiçkimse her gün nasıl karaktersiz olduğunu gösteren birisiyle aynı ortamda çalışmak istemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?