Yarabandıymışım meğer :(

Evet biliyordum kafasında bitirdiğini düşündüm ama malesef kızın bekaretini aldığı için arkadaşları vicdan azabı çektiğini söylüyordu. Keşke yalvarmasaydım.

Arkadasları neden bunu biliyor ki? Size neden söyledi ki? Kusura bakmayın da biraz bile bile hata yapmışsnız. Sandınız ki o kız özel değildi siz özelsiniz. Hep söylüyorum size eski sevgilisini kötüleyen ilerde de sizi kötüler!

Çok robotça gelebilir ama ortada bu kadar abartacak bir şey yok.Hele ölmeleri,hayattan soğumaları falan gerektirecek hiçbir şey yok.2 çocukla dışarıda kalmadınız,bu kadar drama takılmayın.Biraz cool olun,gitmek isteyen defolsun gitsin deyin,hayata bakış açınız bu olsun,neden elin oğluna yalvarıyorsunuz,gururunuzu neden hiçe sayıyorsunuz ? Bakın o sizi düşünmüş mü,hayat böyle işte insanlar yalan söylüyor,yeni bir şey değil bu.Zamanla alışırsınız zaten bu yalanlara 2 gün sonra sıkılanlara,o zaman anlarsınız çok da önemli bir mesele olmadığını.O umursamıyorsa siz de umursamayın,kafanızı boşaltın bir süre,kendinize layık birini elbet bulursunuz.

Bi hedefin olsun o zaman.o sana bunu yapti senin duygularini incitti.birakip gitme isini.sen ondan basarili ol.hatta onun ustu ol.sen ondan guzel ol.kiz arkadasindan daha iyi ol.ezik hissetsin kendini.xamanla o kadindan bikar.sen arkana bakma onu umursama kendjni umursa.sonra o yalvarsa da donme.bi hedef koy kendine.sen onemlisin o degil

Genel olarak exten next olmaz derler. Bırak nereye gidiyorsa gitsin. Senin ona sevgin bitmiş ama gururunu kırdığı için takıntı olmuş. Bence bunu aşman lazım. Sen değerlisin onun davranışı senin değerini düşüremez. Herkes kendi kararlarını alır sen bu hayatın sana sunduğu güzelliklere odaklan. En büyük intikam onu unutmak olacaktır. Bak burada yıllar önce beni gerçekten çok seviyesiz ve alçakça terkeden adam için ne paylaşımlar yaptım. Aynı dertte olan arkadaşlarla konuda paylaştık yazdık içimizdekileri gun gün. Sonra bitirdik herkes yoluna gitti benim icimde de bir şey kalmadı şu an. Ha döndü mü döndü ama çapsız ve karektersiz olduğu için reddederken tereddüt bile etmedim. ve şunu diyeyim dönmesi imkansıza yakındı dönüyorlar ama miden almıyor işte.

İlk ilişkiniz mi, değilse diğer ilişkileriniz bittiğinde de bu şekilde unutmakta zorlandıniz mi?

Bekaretini aldı ve arkadaşlarına anlattı ben mesajlarda bile gördüm. Yüzde yüz eminim.
Birşey sorucam sen bu iğrenç adamı mı hala seviyorsun.O mesajlari okuduktan sonra hic mi iğrenmedin.Eski sevgilisiyle yaşadığı en özel anları utanmadan hayasızca arkadaslarina anlatabilen karaktersiz bir erkek müsvettesi icin uzulmeye değmez.

Evet biliyordum kafasında bitirdiğini düşündüm ama malesef kızın bekaretini aldığı için arkadaşları vicdan azabı çektiğini söylüyordu. Keşke yalvarmasaydım.
Hala böyle şeylere inandığın için küçüksün. Senin yaşında iken eski sevgilim askere gidip 1 ayda da evlenmişti. Sosyal medyadan falan buldu herhalde nasıl reklam olmuştum küçücük yerde herkese. Millet ayrıldığımızı öğrenmeden onun evlendiğini öğrendi. Ben de barışırız sanıyordum düşün.
Oluyor ve geçiyor, büyütme kafanı başka şeylerle meşgul et, duygularını kabüllen.
Acılar öldürmez daha da güçlendirir

Geçenlerde yine böyle benzer bir konu vardı. Kız 3-5 günlük ilişkisinde çok bağlandım falan fistan diyordu. Ben anlayamıyorum, insanlar eşlerini çocuklarını kaybediyor ya da yıllar süren evlilikler boşanma ile son buluyor ama bu şekilde kimselere ölüp acı çekmiyor. Çevremde de aynı tipler hep var. Neden bu kadar bağlanıyorsunuz ya da yaşam amacınız neden biri ile birlikte olmak oluyor anlamıyorum. Konu sahibi direk üstüne alınma lütfen ama bu durumda bir sürü konu okumak ya da çevremdekilerin bu durumları beni boğmuş halde

Eski sevgiliye dönmek biten parfüme su doldurmak gibidir. Siz canınızı sıkmayın ne hali varsa görsün.

Bekaretini aldı ve arkadaşlarına anlattı ben mesajlarda bile gördüm. Yüzde yüz eminim.

Bunları bile bile bu ilişkiye başladıysanız, bile bile devam ettiyseniz yaşadıklarınızı hak etmişsiniz üzgünüm.
Ve hala "yaşamak istemiyorum" falan diyorsunuz. Gidin bir ailenize sorun bakalım canınız bu kadar kıymetsiz miymiş?
Böyle bir adamdan ne bekliyordunuz ki? Kurtulduğunuza şükredin.

Nasıl değiştiricemki?
Bende çok istiyorum unutmak ama aklımdan çıkmıyor. Uğradığım şeyler yani üzüldüğüm şeyde ayrılmak değil.
Kişisel gelişim yap, aktiviteler yap, öz bakımını ve öz güvenini yükselt, ay adam mı kalmadı be, elalemin bekaretiyle bilmem neyiyle seni muhattap eden adamı konuşuyorsun, kendine güzel davran.

Şöyle aslında şuan nefret ediyorum. Kafamdan atmaya çalışıyorum ama dalga geçer gibi aynı işyerindeyiz ve yanımda konuşuyor bu çok büyük bir saygısızlık ya başımdan aşağı kaynar sular sökülüyor bu nasıl bir şerefsizlik

Bence özellikle sizi rahatsız etmek, işten ayrılmanız için yapıyor. Sonuçta hiçkimse her gün nasıl karaktersiz olduğunu gösteren birisiyle aynı ortamda çalışmak istemez.

Daha yas 23
Bu kadar önemseme insanları.
Yani sana Önem ve değer veren kişiler için üzül.
Kariyerinden vazgeçme.
Nerede yükseleceksen orada kal.
Sana değer vermeyene sende verme.
Yoluna bak.

Belki gerçekten ayrılmıştı bitirmişti ve seninle ayrıldıktan sonra tekrar barıştı. Denemek istedi. Bu da olabilir . İnsanlar denerler olmaz ayrılırlar arada başka ilişkiler yaşarlar tekrar eski ilişkilerine devam edebilirler bu bana çok doğal geliyor. Belli ki çok sevmişsin ama kendini o şekilde kullanılmış gibi hissetmene gerek yok.

Ayni is yerinde sevgili olmanin zorluklari bu iste
Ayrildiktan sonra biri yoluna devam eder, digeri kendini mahv eder.
Birlikte calistiginiz surece unutmak zor gelecek malesef

B
Bence özellikle sizi rahatsız etmek, işten ayrılmanız için yapıyor. Sonuçta hiçkimse her gün nasıl karaktersiz olduğunu gösteren birisiyle aynı ortamda çalışmak istemez.
Belkide gerçekten o niyetle yapıyor. Çünkü ilk ayrılmak isterken duyacağımı öğreneceğimi düşünmedi. Arkadaş kalalım ben senin her zaman yanında olucam filan dedi. Sonra ben herşeyi öğrenince hiç yüzüne bakmamaya başladım ne bu tavırlar filan diye sorunca karaktersiz suratına bakmak istemediğimi ve iş dışında konuşmak istemediğimi söyledim. Sonra oda soğuk yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…