- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.854
- 773
Hanimlar merhaba. Bugun okuldan donerken yarali bir kus buldum, orta buyuklukte bir kus. Tek kanadi ve ayaklari sanirim zarar gormus. Gozle gorulen bir yara durumu yok ama kanat acik, ayaklar kontrolsuz birer tarafta duruyor ne yazik ki, ve ucamiyor. Oldugu yerde cirpinip duruyordu, ne yapsam bilemedim. Yurtdisindayim ve burdaki veterinerler en azindan simdiye kadarki deneyimim itibariyle ticarethane gibiler, goturemedim de onlara, yasalar biraz acimasiz burda, emin olamadim ne yaparlar diye. Aldim eve geldim. Bir kutuya koydum ve vahsi yasamdaki hayvanlarla ilgili bir kurum var, direkt onlari aradim, bir iki gun goz kulak olun, olmadi bize getirin vs. dedi, kanadi kirik sanirim, goz kulak olun bir sure bakalim diye konustu. Aman aman ay kiyamam modu yoktu yani. Hayvan elimde kaldi, iyilesecegini bilsem sorun degil bakarim ama ya ciddi bir seyse diyorum, simdi kutuda oyle melul melul duruyor yavrum. Benim bu arada 3 kedim var, once onlar farketmeden balkonda tuttum, gece serin olunca da banyoya aldim, kapisi kapali, hayvanim otmuyor diye hicbiri farketmedi. Cok dikkatliyim, kesinlikle bir sey olmaz ama aklim cikiyor.
Daha once basina benzer durum gelen var mi, ya da bana yardimci olabilecek bir veteriner? Sastim kaldim, bir el ativerin
Daha once basina benzer durum gelen var mi, ya da bana yardimci olabilecek bir veteriner? Sastim kaldim, bir el ativerin