- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.854
- 773
Basiniz sagolsun, yazik yaBizde cuma gunu yarali yavru guvercin bulmustuk bugun sabaha kadar baktim neler yapmadim ki iyilessin diye ama öldü cok uzuluyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basiniz sagolsun, yazik yaBizde cuma gunu yarali yavru guvercin bulmustuk bugun sabaha kadar baktim neler yapmadim ki iyilessin diye ama öldü cok uzuluyorum![]()
Aynen bana kuruma teslim edin diyip gonderecek ya da kosebildigi kadar kosecek, elli kere gittim biliyorum ne olduklarini... Aynen kanadin teki gidik, ayaklar gidik, denge iste fotodaki gibi yan yan... Kanat cirptikca donup duruyor kendi eksenindeBizde cuma gunu yarali yavru guvercin bulmustuk bugun sabaha kadar baktim neler yapmadim ki iyilessin diye ama öldü cok uzuluyorum dengesini saglayamiyordu tek kanadi kirikti teki hasarli muhtemelen belindede problem vardi.burdaki veterinere goturduk bisey bilmiyorum yapamam diye yolladi pislik.insan en azindan bi bakar okadar okumuslugun var bilgin var.yurtdisindaki vet.ler cok ketum![]()
Sagol canim. Bizimki ilk geldigindeki gece gayet rahat uyudu ama biraz toparlanip kalkinca durmuyordu hic cikmak istiyordu cikartiyordum dengesini saglayamiyordu dusuyordu daha kotu olacak diyede kutudan cikarmak istemiyodum.yemek yedirip su iciriyodum siringayla.balkona cikartiyodum hava alsin diye ofBasiniz sagolsun, yazik yaBen de gec kalmaktan korkuyorum ya da yanlis bir sey yapmaktan , keyfi yerinde duruyor ama hayvanin ayak, kanat gidik iste
![]()
Biz de bugun sargi bezi alip baglayacagiz bakalim ama ayak da benim aklima takiliyorYurtdisindan turkiyedeki veterinerimizi aramistim kirik kanadi baglayin birkac gun acmayin duzelir demisti. Duzelmeden gitti![]()
Hemen hemen ayni seyleri yasamisiz.benimkininde ayaklari dolanip duruyordu birbirine bya kotuydu durumu ama yinede hareketliydi.Aynen bana kuruma teslim edin diyip gonderecek ya da kosebildigi kadar kosecek, elli kere gittim biliyorum ne olduklarini... Aynen kanadin teki gidik, ayaklar gidik, denge iste fotodaki gibi yan yan... Kanat cirptikca donup duruyor kendi eksenindeBana da belinde bir sey var gibi geliyor, cunku bazen iki ayak onde geri yaslanir gibi oturuyor kus, iyi degil yani
![]()
Yok bunun bir taraf kotu, sanirim araba falan carpmis... Bir ayak ve kanat tamam ama diger ayak ozellikle fotodaki gibi kotu duruyor... Ben de bir iki gun max elimden geleni yapacagim, olmadi guvendigim bir kuruma teslim edecegim.. Umarim iyi haberlerini verebilirim. Ya da benim haberim olmasa da iyi olur.Hemen hemen ayni seyleri yasamisiz.benimkininde ayaklari dolanip duruyordu birbirine bya kotuydu durumu ama yinede hareketliydi.![]()
Benimkinin ayak parmagindan teki yana kayiyodu incinmisti sanirim iyilessin diye diger iki parmagiyla tutturmustum tam iyilesiyo derken sabah kalktim hatta rahatsiz olmasin diye kutuyu acip bakmak istemedim esim baktiginda gormus öldügünüBiz de bugun sargi bezi alip baglayacagiz bakalim ama ayak da benim aklima takiliyor![]()
Kiyamam ya, siz elinizden geleni yapmissiniz canim, ne yazik ki bazen sonuc bu oluyor...Benimkinin ayak parmagindan teki yana kayiyodu incinmisti sanirim iyilessin diye diger iki parmagiyla tutturmustum tam iyilesiyo derken sabah kalktim hatta rahatsiz olmasin diye kutuyu acip bakmak istemedim esim baktiginda gormus öldügünü![]()
Insaallah iyilesir . Cunku iyilesen cok varYok bunun bir taraf kotu, sanirim araba falan carpmis... Bir ayak ve kanat tamam ama diger ayak ozellikle fotodaki gibi kotu duruyor... Ben de bir iki gun max elimden geleni yapacagim, olmadi guvendigim bir kuruma teslim edecegim.. Umarim iyi haberlerini verebilirim. Ya da benim haberim olmasa da iyi olur.
Yok yok, sadece hayvanlarin uyutulma kriterleri epey dusuk... Tamam bu yirtamaz artik diyip uyutuveriyorlar... Gerci gorustugum kurum, vahsi dogadaki hayvanlarla ilgilenen bir kurum onunla ilgili problem yok ama iste tirsiyorum ister istemez.. Elimden gelen var mi onu ogrenmeye calisiyorum...yasalar biraz acimasiz burda derken anlamadım .Kuşu sizin yaraladığınızı düşünüp dava mı açarlar ne manada acımasızlık
Umarim, ben de okudukca umutlandim ama sanirim benim bas edemeyecgim kadar hasarli hayvanim.Insaallah iyilesir . Cunku iyilesen cok var![]()
Saglam olan kanadi sarma canim.sargi bezini saglam olan kanadin altindan geçirerek yapKiyamam ya, siz elinizden ypmissiniz canim, ne yazik ki bazen sonuc bu oluyor...
Ben de kendim atele alabilir miyim diyorum ayagini, ayak kanat hangisini iyilestirecegim ben offf![]()
Tabi tabi, bakindim internetten epey, tesekkur ederim hatirlatma icin...Saglam olan kanadi sarma canim.sargi bezini saglam olan kanadin altindan geçirerek yap
Rica ederim canim hayirli haberlerini bekliyorumTabi tabi, bakindim internetten epey, tesekkur ederim hatirlatma icin...
Uyutmaya karsiyim, dolayisiyla buna yetkisi olan bir yere degil, bu tur hayvanlara yardimci olan kar amaci gutmeyen bir kuruma goturecegim bir iki gun icinde, tesekkurler cevap icin...Ayağı iyileşecek gibi durmuyor.Veterinere götür bence, karar versin uyutmaya ya da uyutmamaya