Yaralı Sokak Köpeği

Bilmesendeolur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
173
93
98
Arkadaşlar bugün kapımın önünde oturan yavru bir köpek buldum. Sağ arka ayağında kırık var büyük ihtimalle. Üzerine basamıyor yürüyemiyor yatamıyor. Acı çekiyor belli sesinden nefes alıp verişinden.Eve getirdim karnını doyurdum ama evimde beslediğim bi kedim var ve ben yavruyla ne yapacağımı bilmiyorum. Belediyeleri hayvan ambulanslarını aradım hiç birinden yardım alamadım. Kendi imkanlarımla veterinere götürme imkanım yok. Konya'da bildiğiniz yada tanıdığınız ücretsiz veteriner kliniği var mı ?

Allah sizden ve sizin gibi merhametli insanlardan bin kere razı olsun

Yüreği güzel arkadaşım :KK19:
İnşallah Konya'daki arkadaşlar yardımcı olurlar

Bu arada çok geçmiş olsun köpeciğe

Ah nasıl canı yanıyordur kıyamam.Barınağın veterinerleri yardımcı olmuyor mu?Ya da hayvan hastanesi yok mu konyada?Onlar yardımcı olur.Öyle duramaz o.Bir veterinere acil gitmesi lazım.Sokak hayvanlarına indirim yapıyorlar.Siz maddiyattan dolayı götüremiyorsunuz sanırım.Arayıp görüşseniz.Mutlaka bir veteriner yardımcı olur.

Ah nasıl canı yanıyordur kıyamam.Barınağın veterinerleri yardımcı olmuyor mu?Ya da hayvan hastanesi yok mu konyada?Onlar yardımcı olur.Öyle duramaz o.Bir veterinere acil gitmesi lazım.Sokak hayvanlarına indirim yapıyorlar.Siz maddiyattan dolayı götüremiyorsunuz sanırım.Arayıp görüşseniz.Mutlaka bir veteriner yardımcı olur.
Belediyeyi aradım mesai bitti dedi. Zaten yer yok büyük ihtimalle almazlarda zaten dedi. Hayvan ambulansı 153ü aradım. Hayvan ambulansı için aramıştım diyorum one diyo. Öyle bi uygulamamız yok malesef diyip belediyeye yönlendiriyo. Hani kendi aracımda yok atlayıp arabaya veteriner veteriner dolaşsamda yardım istesem. Napıcam bilmiyorum :110: Şu anda uyuyo çok şükür yatış pozisyonunu zorda olsa buldu.

Belediye neden ilgilenmedi? Ben İstanbul'dayım hemen aynı gün gelip hasta kediyi aldılar..

Belediyeyi aradım mesai bitti dedi. Zaten yer yok büyük ihtimalle almazlarda zaten dedi. Hayvan ambulansı 153ü aradım. Hayvan ambulansı için aramıştım diyorum one diyo. Öyle bi uygulamamız yok malesef diyip belediyeye yönlendiriyo. Hani kendi aracımda yok atlayıp arabaya veteriner veteriner dolaşsamda yardım istesem. Napıcam bilmiyorum :110: Şu anda uyuyo çok şükür yatış pozisyonunu zorda olsa buldu.

Hayvanseverlerin sayfaları var.Konya için olanı da vardır muhakkak.Oralara yazsanız.Onlar yardımcı oluyor.Bir deneyin isterseniz.Oyyy onun uyuyan suratını yerim ya çok üzüldüm.Konyada olsam ben yardımcı olurdum inanın.

İnternetten çevrenizde ki veteriner numaralarını bulup aramanızdan başka çare yokmuş gibi görünüyor :KK43:

Belki birisi kabul etmese bile yönlendirme yapar
Başıma geldi çünkü
Ücretsiz bakan oluyor

Hayvanseverlerin sayfaları var.Konya için olanı da vardır muhakkak.Oralara yazsanız.Onlar yardımcı oluyor.Bir deneyin isterseniz.Oyyy onun uyuyan suratını yerim ya çok üzüldüm.Konyada olsam ben yardımcı olurdum inanın.
Kırıklar için sabitleyin diyor internette ama yanlış bi müdahalede bulunurum diyede çekindim açıkcası. Şu anda benim yapabileceğim ne var onun için ilaç yada başka bişey. Bi bilginiz var mı

Mesai saatleri bitti dedi. Barınaklarda doluymuş güya o yüzden alamazlarmış.

Doğdurur ben de mesai bitiminde aramıştım açmamışlardı telefonu. Sabah aramıştım ben de. Öğlen gelip almışlardı.
Siz yarın sabah tekrar arayın. Hayvan zor durumda inliyor ağrısı var ben sahiplenemem falan deyin. Yani gerçekten sahiplenemeyecekseniz..

Konuyu takipteyim, hayvansever sayfalarina yazin konya icin facebook da falan.
Maddi olarak da yardimci olanlar olabiliyor.

Bir de çeyrek ağrı kesici verin süte falan koyup. Ağrısı varsa dindirsin biraz. Miktarını bilemem bilen birileri yazar..

Konuyu takipteyim, hayvansever sayfalarina yazin konya icin facebook da falan.
Maddi olarak da yardimci olanlar olabiliyor.
Kendi şahsi facebook hesabım yok ama baktım yinede. Malesef bikaç sayfa buldum galiba aktif kullanılmıyo son gönderilerinin tarihi çok eski.

Doğdurur ben de mesai bitiminde aramıştım açmamışlardı telefonu. Sabah aramıştım ben de. Öğlen gelip almışlardı.
Siz yarın sabah tekrar arayın. Hayvan zor durumda inliyor ağrısı var ben sahiplenemem falan deyin. Yani gerçekten sahiplenemeyecekseniz..
Sahiplenmem imkansız gibi. Evde bir kedim var ve apartmanda yaşıyorum daha öncede rahmetli köpeğime apartmanda otururken bakmıştım ama çok zordu. İmkanım olsa keşke ama yok malesef
:KK43:

Back
X