- 30 Mayıs 2015
- 14.299
- 13.970
- 298
- Konu Sahibi Bilmesendeolur
-
Mg az olan bi ağrı kesici verdim suyuyla birlikte içti karnınıa doyurdu tekrar uykuya daldı kuzum inşallah faydası olur
Orasınında ücretli olduğunu duymuştum. Sadece biraz daha cüzi miktarlarmış. İletişim numaralarını aldım yinede birebir görüşmek için. Yarın sabah erkenden oraya götürürüm eğer sonuç alırsam. Teşekkür ederimSelçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi varmış. 3 ambulansı olduğu yazıyor. 7/24 hizmetteymiş. Orayı arayıp bilgi almayı deneyebilirsiniz.
Açıkcası belediyelerede güvenmiyorum. Sahipsiz yaraları hayvanları alıp 2 sokak ötede attıklarını okumuştum daha önce. O yüzden takibini yapabileceğim bi veteriner daha iyi olur diye düşündüm.Kırık olduğuna emin olamazsınız sanırım iyice baktınız mı patisinde herhangi bir yara var mı diye? Dokunduğunuzda ağlıyor mu? Yarın ısrarla tekrar deneyin ve durumu abartarak anlatın erken bir saatte arayın uyandığınız zaman.
Elimde 5 yavru kedi vardı bende aramıştım 3 gün ısrarla bana barınakta yer yok demelerine rağmen pes etmedim açıkçası. 1 hafta da kendim biberonla besledim yaş mamaya geçiş yapmaya başlayınca aradım. Bir şekilde almaları lazım durumları kötü sokağa atamam hizmet vermelisiniz diye ısrar edin.
Şimdi aradım ama bakan yok telefona bu nasıl iş anlamadım belediye yer yok diyo hayvan ambulansını arıyorum öyle bi uygulamamız yok diyip şaşırıyor hastaneyi arıyorum açan yokSelçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi varmış. 3 ambulansı olduğu yazıyor. 7/24 hizmetteymiş. Orayı arayıp bilgi almayı deneyebilirsiniz.
Açıkcası belediyelerede güvenmiyorum. Sahipsiz yaraları hayvanları alıp 2 sokak ötede attıklarını okumuştum daha önce. O yüzden takibini yapabileceğim bi veteriner daha iyi olur diye düşündüm.
Mecbur sabahı beklemek gerek o zamanŞimdi aradım ama bakan yok telefona bu nasıl iş anlamadım belediye yer yok diyo hayvan ambulansını arıyorum öyle bi uygulamamız yok diyip şaşırıyor hastaneyi arıyorum açan yok
Konyadakilerw baktım ama son gönderi tarihlerini epey geçmiş. Belliki aktif değillerfacebook ve instagramda hayvansever grupları var. oralara yazabilirsiniz. mutlakabi yol gösteren çıkacaktır.
Evet biraz araştırdım ve 600 tl civarımışBende güvenmiyorum ama hepsi aynı değil. Bizim bölgede ki gayet ilgiliydi. Bikaç kedi gönderdim tedavi için,geri bıraktıklarında gelip verdiğim iş yerime getirip sokağa mı bırakalım size mı diye soruyorlardı ve iyileşerek gönderiyordu. Ama tabi bütün belediyeler aynı şekilde değil orası kesin. Ama başka çaren yok sonuçta ayağı kırıksa tedavi edip bırakırlar o şekilde bırakacak halleri yok. Diğer türlü baya masraf çıkar.
Şu anda keyfi yerinde gibi ama bakalım bu gece bizim misafirimiz olacak belliki yarın bi hal çaresine bakıcam artıkMecbur sabahı beklemek gerek o zaman
Bir de 7/24 hizmet yazmışlar yazık...
Çok geçmiş olsunŞu anda keyfi yerinde gibi ama bakalım bu gece bizim misafirimiz olacak belliki yarın bi hal çaresine bakıcam artıkYazık ki hemde ne yazık.
Konyadakilerw baktım ama son gönderi tarihlerini epey geçmiş. Belliki aktif değiller
Lütfen barınaklara vermeyin. Barınakların hali perişan, berbat. Almamaları isabet olmuş. Facebook’ta hayvanseverler sayfaları var İnstagramda da masum partiler falan oralara ilan açın hemen acil olduğunu iletin ben o şekilde çok yardım aldım çok hayvan sahiplendirdim.Arkadaşlar bugün kapımın önünde oturan yavru bir köpek buldum. Sağ arka ayağında kırık var büyük ihtimalle. Üzerine basamıyor yürüyemiyor yatamıyor. Acı çekiyor belli sesinden nefes alıp verişinden.Eve getirdim karnını doyurdum ama evimde beslediğim bi kedim var ve ben yavruyla ne yapacağımı bilmiyorum. Belediyeleri hayvan ambulanslarını aradım hiç birinden yardım alamadım. Kendi imkanlarımla veterinere götürme imkanım yok. Konya'da bildiğiniz yada tanıdığınız ücretsiz veteriner kliniği var mı ?
Teşekkür ederim. Bi numara daha buldum iletişime geçicem inşallah bi sonuç alırım. Barınağa vermeyi düşünmüyorum tedavi ettirip sahiplendirmeyi düşüyorum zaten ama öncelik tedavi tabikiLütfen barınaklara vermeyin. Barınakların hali perişan, berbat. Almamaları isabet olmuş. Facebook’ta hayvanseverler sayfaları var İnstagramda da masum partiler falan oralara ilan açın hemen acil olduğunu iletin ben o şekilde çok yardım aldım çok hayvan sahiplendirdim.
Haklı!Lütfen barınaklara vermeyin. Barınakların hali perişan, berbat. Almamaları isabet olmuş. Facebook’ta hayvanseverler sayfaları var İnstagramda da masum partiler falan oralara ilan açın hemen acil olduğunu iletin ben o şekilde çok yardım aldım çok hayvan sahiplendirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?