Yaralı yerim-burun

Nilu12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
3.823
37
53
Nasıl düşünüyorsunuz arkadaşlar kemer eğriliği burunda vardırsa onu düzeltmek mi gerekir?benim burnun öyle ve burnumdan dolayı huzursuzum yandan biri bana bakınca kendimi çok kötü hiss ediyorum ama önden öyle değil.hatırlamıyorum tamamıyla ama öyle zann ediyorum sanki 18-19 yaşlarımda yemin etmişim bilmem burun ameliyatı için mi yoksa burnuma dokunmayacağım dediğim için mi ?ameliyat etmeyeceğim ama dolgu ya da sapla burnu düzeltmek isterim sizce günah mı olur?sizce ettiğim yemine (gerçi nasıl yemin ettiğimi bilmiyorum)dahil mi bu?

Evet.o yüzden soruyorum işte dolgu falan da yemine dahil mi sizce
Ben ateistim. Ama Allah varsa da sizin 18 yaşındayken ameliyat olmayacağım yemini etmenizin kaydını tutup sonra da yemini bozdunuz diye sizi çarpacağını sanmıyorum. Bence daha önemli işleri vardır.

Yeminini filan bilmem de dolgu olayınin ilerisi için zararları var diyorlar. Ameliyat için de aşırı kötü değilse yaptırma derim.

Epeydir bu kadar absürt konu görmemiştim. Yemin ettiniz diye ameliyat olunca çarpılacağınızı mı düşünüyorsunuz gerçekten?
Bir yemin ettim ki dönemem! Gerçi neye yemin ettiğini de hatırlamıyor. Sanki dolgu yapılsa estetiğe giriyormuş gibi onay bekliyor işte, azıcık halden anlayın yahu

Burun estetiği keyfi bi ameliyat kemerli burun beğenenler de var neden çok kötü olsun ki? Önemli olan kendini mutlu hissedeceğin şekilde olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…