Bdv’den kovalana kovalana absürd konu açma kotanı burun estetiğinde mi kullandınkocana sor bakalım bi
Ben hiç bir yerden kovulmadım bu 1!2 cisi deBdv’den kovalana kovalana absürd konu açma kotanı burun estetiğinde mi kullandınkocana sor bakalım bi
Dolgu için Bakü’de yapacaktım orda annem babam varSen dişlerini yaptiracaktin sanki?
Hatta tedavi için ayırdığın parayı eşine kaptırmıştın?
Burnunu hangi parayla yaptırmayı düşünüyorsun?
Sap azerice ip demekmiş. Galiba onu kastediyor.Sapla düzeltmek ne oluyor,fransız kaldım. Sapanla mi ? Ndjfjfjffj
Niye kiCiddi soruyorum, troll müsün yoksa bir gelişim geriliğin filan mı var? Gelişimini normal bir şekilde tamamlamış min 70 iq birinin düşüneceği şeyler değil sanki bunlar.
Dolgu işlemini bilmiyorum ama bence direkt estetik olDolgu için Bakü’de yapacaktım orda annem babam var
Çok mu kötü burnum?Dolgu işlemini bilmiyorum ama bence direkt estetik ol
Iı şeyy hayır, ben dolgu işlemini bilmiyorum, görmedim. Eğer şu kemer görüntüsü duzelcekse dolgu ol tabi.Çok mu kötü burnum?
Bekli de ilerdeki zamanlarda yeni yeni icatlar çıkarırlar kim bilirIı şeyy hayır, ben dolgu işlemini bilmiyorum, görmedim. Eğer şu kemer görüntüsü duzelcekse dolgu ol tabi.
Çok kötü değil ama kemer dikkat çekiyor. Ben olsam olurdum ameliyat. Daha güzel olur sonuç muhtemelen. İyi bir doktor bulman lazım ama. Bir de önden nasıl göründüğü de önemli. Tabii bir de çarpılma ihtimalin var mı, en önemli mevzu o.Çok mu kötü burnum?
Yüzde yüz çarpılacağımÇok kötü değil ama kemer dikkat çekiyor. Ben olsam olurdum ameliyat. Daha güzel olur sonuç muhtemelen. İyi bir doktor bulman lazım ama. Bir de önden nasıl göründüğü de önemli. Tabii bir de çarpılma ihtimalin var mı, en önemli mevzu o.
Bir ayağın çukurdaymışYüzde yüz çarpılacağımbeni de kemer çok rahatsız ediyor hem yaşım geçiyor 27 nerdeyse
Bir ayağın çukurdaymışBir an önce ameliyat olman lazım bence, yaşlanınca burun daha da düşüyor, cadıya filan benzersin, yüzüne bile bakamazlar sonra
Allah korusun. Amin.30 fan sonrayı düşünemiyorum
Estetik olmaYüzde yüz çarpılacağımbeni de kemer çok rahatsız ediyor hem yaşım geçiyor 27 nerdeyse
Kendi kendi büyüyor mu burunEstetik olmarevizyonluk bir burun ortaya çıkarsa, Allah beni çarptı diye dolanırsın
Ne yemini ne günahı Allah aşkınaNasıl düşünüyorsunuz arkadaşlar kemer eğriliği burunda vardırsa onu düzeltmek mi gerekir?benim burnun öyle ve burnumdan dolayı huzursuzum yandan biri bana bakınca kendimi çok kötü hiss ediyorum ama önden öyle değil.hatırlamıyorum tamamıyla ama öyle zann ediyorum sanki 18-19 yaşlarımda yemin etmişim bilmem burun ameliyatı için mi yoksa burnuma dokunmayacağım dediğim için mi ?ameliyat etmeyeceğim ama dolgu ya da sapla burnu düzeltmek isterim sizce günah mı olur?sizce ettiğim yemine (gerçi nasıl yemin ettiğimi bilmiyorum)dahil mi bu?
Evet burun yaşlandıkça büyüyor. Kaç tane fındık burunlu teyze gördün şimdiye kadar?Kendi kendi büyüyor mu burun
Evet burun yaşlandıkça büyüyor. Kaç tane fındık burunlu teyze gördün şimdiye kadar?
HmKendi kendi büyüyor mu burun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?