- 1 Aralık 2018
- 971
- 192
- 18
- 41
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
Boşanıyorum ya iş çevrem duymuş ve ayrılıkla ilgili şarkılar çalıp gülüşülüyor.ilk başta umrumda değildi ama artık bugün yeter deyip ben de imalı bir şarkı açtım ve taşlar üst üste geldi.hayır sorun değil istedikleri kadar eğlensinler de benim acılarımla dalga geçmeleri insanlığımdan utandırdı doğrusu.
siz böyle bir durumda ne yaparsınız
sadece o değil, daha bir sürü şeyler var ama anlatmak istemiyorum.Sirf gulusup sarki actilar diye mi bu dusunceniz? Hassas olabilir misiniz?
Bazen düşünüyorum, empati yapamayan biri insandan bir önceki evrim basamağı olabilir mi acaba diye... bu primatlarla muhattap olma benceBoşanıyorum ya iş çevrem duymuş ve ayrılıkla ilgili şarkılar çalıp gülüşülüyor.ilk başta umrumda değildi ama artık bugün yeter deyip ben de imalı bir şarkı açtım ve taşlar üst üste geldi.hayır sorun değil istedikleri kadar eğlensinler de benim acılarımla dalga geçmeleri insanlığımdan utandırdı doğrusu.
siz böyle bir durumda ne yaparsınız
zaten öyle.dün bir olay oldu ve gereksiz biri yorum yaptı da.ben de 'bu konuda yorum yapmasının gereksiz olduğunu söyledim.açıklama yapmaya çalıştı zatı muhterem.konu kapanmıştır dedim ve sustumOnlarla gorusmezdim. Merhaba merhaba... o kadar...daha ilerisini hak etmiyorlar cunku...
biriyle ufak bir tartışmam oldu.oradan üzerine vazife olmadan zatı muhterem bir söz söyledi.sanki mükemmelmiş gibi.bir sürü detay var.Biraz hassas dönemde olduğunuz için abartıyor olabilir misiniz?
sadece bir gruba girebilmek için o kadar iyi davrandığım kişi üzerime oynuyor.davranışları ayrımcı.geçende fotoğraf çekilelim dedi'ilkbahar sen çekilmek ister misin' diye sordu.öyle sorunca hayır dedim.diğerlerini de zorla kaldırdı.çekildi o fotoğrafı.Bazen düşünüyorum, empati yapamayan biri insandan bir önceki evrim basamağı olabilir mi acaba diye... bu primatlarla muhattap olma bence
ünv mezunu ama eğitim sadece okul okumakla ilgili bişi değil.buna inanmıyorum.aileden alınacak görgü saygı.Çok yazık yaa vasfı ne bu insanların? Eğitimli görgülü insanlar boyle seyler yapmaz.
ünv mezunu ama eğitim sadece okul okumakla ilgili bişi değil.buna inanmıyorum.aileden alınacak görgü saygı.
ben yıpratılmaya çalışılıyorum.daha birçok şey yaşandı ama sadece birilerine yaranmak için iyilik yaptığım insanın böyle iğrenç şeyler yapmasını tanımlayamıyorum bile.kelime hazinem yetmiyor.maalesefÇok yazık yaa vasfı ne bu insanların? Eğitimli görgülü insanlar boyle seyler yapmaz.
ben yıpratılmaya çalışılıyorum.daha birçok şey yaşandı ama sadece birilerine yaranmak için iyilik yaptığım insanın böyle iğrenç şeyler yapmasını tanımlayamıyorum bile.kelime hazinem yetmiyor.maalesef
hayır ben ona çok sıcak davrandım, her dediğinde koştum ama benim hoşlanmadığım insanlarla arkadaş olmak istiyor ve bunu beni kullanarak yapıyorAcaba mesafeli davranıyorsunuz ondan mi soruyor hani belki istemezsiniz diye
hayır cümle düşüklüğü olmuş çyaranmaya çalışan oBisey sormak istiyorum izninle. Neden birilerine yaranmaya çalışıyosun?
evet evet ne insanlar tanıdım...ünv tahsilleri yoktu ama insandılar.adam gibi adamdılar.vicdan empati insani değerdir ve okul okumaktan bağımsızdır.Yaa çok doğru ama eğitim yine de kişiyi törpüler. İyi kötü nerede ne konuşacağını bilir. En nefret ettigim insan tipleri yaa çok sinirlendim.
Aslında hiç umursama o zaman adam yerine koyma insanlar başkalarının sıkıntılarını eğlence yapiyorlarhayır ben ona çok sıcak davrandım, her dediğinde koştum ama benim hoşlanmadığım insanlarla arkadaş olmak istiyor ve bunu beni kullanarak yapıyor
kişiyi törpülemesi demek şuysa eğer kötülüklerini nezaketle saklamaksa ben karşımda iyi niyetli ama kaba saba konuşan insanı yeğlerim.Yaa çok doğru ama eğitim yine de kişiyi törpüler. İyi kötü nerede ne konuşacağını bilir. En nefret ettigim insan tipleri yaa çok sinirlendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?