Yarama tuz basan kayınvalide

Cavendish

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
403
685
23
Arkadaşlar ben bir düşük yaşadım ve henüz hamile kalamadım daha vakti gelmemiş diyorum Allah zamanını bilir.
Kayınvalidem yanımda hep hamile kalandan, bebeklerden, milletin çocuklarından bahsediyor başımdan geçeni bile bile. Benim adımı vermeden genelleme yaparak çocuksuz ev ev değil yuva değil bilmem ne, çocuk evin neşesi Allah herkese versin olmayanın olmuyor çok acı bir durum vs. ben eziliyorum karıncada kadar kalıyorum onun dediği şeyler yüzünden, anlıyorum meraklı ama ben değilmiyim bu şekilde bilerek mi bilmeyerek mi bilmem ama canımı yakıyor.
Terslediğim oldu, nazik dille durumu anlaması için cevaplarım oldu, tavır yaptığım oldu ama hepsinde aynı maleaef kendisi zaten hadsiz ve kendini bilmez insanlardan sadece bana değil herkese karşı.
Aldırma diyor eşim biliyorsun onu ama olmuyor ben zaten çok az bir araya geliyorum ama o zamanlardada inanın ameliyata girecek olsam okadar stres olmam.
Açık açık konuşsam canımı yakıyorsun diye bu duruma devam edecektir yine biliyorum ve üstüne diğer aile üyelerinin yanında beni acınası duruma düşürecek zayıf noktamı herkese söyleyecek görümce eltilerime biliyorum.
Arkadaşlar yorumlarınızı merak ediyorum bu konuda kendimi iyi hissetmeme yardımcı olacaksınız biliyorum bi çözüm bulan yarama merhem olan birileri olacak biliyorum..

Şu çocuk olayını marifet gibi görmelerinden bıktım düşük olur kimyasal gebelik olur Allah kimseye vermesin doğar kaybedilir bunlar Allah’ın takdiri nasıl bu kadar düşüncesiz konuşuyor ya eşine söyle o konuşsun yoksa bu stresle çocuk sahibi olman da zorlaşır.
Çocuksuz ev ev değil ne demek yani Allah vermiyorsa zamanı gelmediyse sen ne yapabilirsin ?

Böyle insanlara yapacak pek bişey yok canım her şeyi demişsin zaten kulaklarını tıka yapacak bişey yok yada görüşme böyle yapan kişilerle

Evlat istedigi bekar evli herkeste oluyor ama insan evli olunca daha bir istiyor evladi olsun diye. Kayinvalideniz patavatsiz biri belli ki eskiler dusuk vs seyleri gormemis bilmiyorlar onlara hersey cok basit geliyor. Sizde ya da esinizde sorun yokki kendinize dert etmeyin rabbim sizin icin uygun zamanin gelmesini bekliodur o mucizeyi gondermek icin. Kendinizi esinizi yipratmayin bol bol dua edin kimseye de kulak asmayin rabbim en guzelini bilir. Insallah size de hayirli bir evlat nasip eder ve o yureginizdeki yangin yerini sevince birakir.

Canım benim söyleneni hiç üzerine alınma. Duyma onu Allahından bulsun. Ha illa cevap veresim geliyor diyorsan, çocuklu ev güzel mi dedi sen de hemen yapıştır lafı evet biz de aynı fikirdeyiz ama düştü Allahın emrine laf söylenmez de apışıp kalsın. Allah ona seni unutturacak dert versin. Sinirlendim valla böyle hassas bir konuya dediği lafa bak. Sen canını sıkıp onu hesaba aldıkça o daha fazla söyleyecek bunu bil.

Resmen bu yazdiklarini kendim yazdim sandim aynisiiiii ayni modelden bnde de var. Ben sirf böyle konusuyo die kendimi eksik bile sanmaya baslamistim. Hayir bu tipler gelinlerinde travma yarattiklarinin farkinda da degiller cahil cahil konusup laf sokma pesindeler anca bak nasil sinirlendim yine .Bosver kardes Allaha havale et

Esinizin annesini uyarmasi lazim esinizu bu konuda ikna edin bence yoksa çenesi susmaz, terbiyesiz kadın.

He birde hic kaybi olmadiysa seni anlayamaz. Benim annem 1 bos gebelik 2 dusuk yasamis. Kv ise 2 bebek aldirmis. Ben 2 sene tedaviden sonra kavustum. Hep duamda Allahim bana hayirla saglikla kavusacagim evlat nasip et. Kayip duygusu henuz bilmiyorum. Allah kimseye yasatmasin. Ama duanizda istemekten cekinmeyin. Rabbim dua etmemizi istemiş. Mubarek ramazan hurmetine kalbindekini yaşa insallah

Siz de ona net ve uyarıcı mesajlar verseniz nasıl olur ? Yahut onun gibi kötü niyetli kayınvalide örnekleri içeren hikayeler ( gerekirse uydurun ) anlatsanız.. Ya da direkt açık açık tek cümleyle ne demek istiyorsun deseniz.. Bi kendini açıklamak için çırpınsa..

Boyle yazilar okudukca cok degil 2 ay onceki halim gozumun onune geliyor ne cok uzulup aglamistim kv bisey demezdi sagolsun ama topluma girmek, senden sonra gelenlerin 3 cocugu oldu ne duruyosun laflari senden kucukler dogum yapti(eltimden bahsediliyo)
kendimi yedim bitirdim 5 yil bitti 6 ya giriyoruz 25 yasindayim tup bebekle hamile kaldim
o kadar cok aci cektim ki hala da cekiyorum evimde yanlizim esim isinden dolayi yavruvatanda calisiyor
gobegim delindi igneden kalcamin ustune oturamiyorum bulanti halsizlik agri sizi ne ararsan var ama bu laflari edenlerden kimler var oyle kiziyorum ki kendime ne diye taktim hamilemisin yokmu diyenlerin hangisi aradi tebrige o kadar istiyolardi soruyorlardi ya guya
Allah hepsinin belasini versin o kadar kizginimki
sizde geriye donup pisman olamamak icin caninizi sikmayin uzmeyin kendizi
durum boyle canim

Aynısını benim kv yapıyor. Allaha inanıyorsan onun bildiğini sen yargılayamazsın dedim sustu bi süre. Ama hala arada söyleniyor ağzına kürekle vurmak istiyorum. Zor durumunuz allah yardımcınız olsun. İnşallah bebek nasip eder.

Otur açıkça konuş, her şeyin bir zamanı var ben de istiyorum zamanı gelince olur de üzülüyorum yapma de
..ha hala eğer devam ediyorsa bir daha muhattap olma mesafe koy kisacasi haddini bildir ki kapasin o lanet çenesini .

Ne demek istiyosun diye sorun.
Zerresini yaratmaya vakıf değiliz, biz çocuk nasıl yapılır biliyoruz pekala ama gerisi Yaradanın elinde.
Bu kadın bunu bilmiyosa öğretin.bi kere konuştunuz mu bir daha keser sesini.
Yine devam ederse terkedersiniz ortamını.
Böyle böyle susar elbet.
Bazı insanlar keşke olmasa....

Allah yardımcınız olsun. Hz. Muhammed (sav)’in bile bu konuda insanlar canını yakmış ve Kevser’e vesile olmuş. Kim ne derse desin siz olumlu düşünüp dua edin. Art niyetin cevabını da eşiniz versin.

Eğer bu sözleri bana nispet yaparak söylüyorsan aynısını kızına da yapsınlar deyiver bak nasıl susuyor ........
Allaha sığıniyorum artık kalbimi kırdığın yeter .De herkesin icinde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…