Yarama tuz basan kayınvalide

Sakın açıkça konuşup zaafını belli etme
Ne dese onayla

Benim kv de de böyleydi üstelik bize çocuğunuz olması çok zor dendiğini bile bile sürekli başka şehirde olduğu halde hamile kalanları anlatırdı
Baby shover muhabbetlerini hastane süslemelerini falan anlatırdı

Sinir olduğunu asla belli etme
Unutma o kişi annen değil kv den

Seni anlayacak olsa zaten bu şekilde davranmaz

Oofff benim kv de de aynı çok sert konuştum ilahi taktir dedim neler dedim anlamıyor eşimin yanında dedi o gün eşim ters ters baktı anlamıyor anlamazlar kuzum anlamazlar kendisi çok hamile kalmış ta bilmem ne kendini söyler yok bilmem biri evlenmiş hemen hamile kalmış yok işte başka biri evlatlık almış bide sanki liste yapmış gibi her gelişinde başkasından bahsediyor nefret ediyorum gitmiyorum hiç eşime de dedim asla gitmem kesinlikle beni zorlamıyorsun dedim sağolsun 7 8 aydır gitmiyorum yanına o arada gelir her gelişinde sinirlerimi hoplatır gider off içim dolmuş kusura bakma kendimi gördüm konunda resmen o yüzden

Son düzenleme:
Ne yaparsan yap değişeceğini sanmıyorum kv milletinin ama açık açık söylediklerin canımı yakıyor kırılıyorum ve üstüme alınıyorum de bence. Yıne aynı şekilde devam ederse kasıtlı yaptığından emın olursun ve görüşmezsin yada mesafe koyarsın en azından.

ben olsam evet Allah isteyen herkese nasip etsin
ben şuan için istemiyorum o yüzden korunuyorum derdim herhalde

ama siz hep istediğinizi belli ediyorsanız buda ters olur tabi

görüşme niye görüşüyosun ki. kapat kapını takıl evinde. çağırırsa gitme.

Esinize soyleyin net bir sekilde konussun o zaman susar. Ayni seyleri birebir yasadim benim 4 yil cocugum olmadi her firsatta ya dolayli ya dogrudan bu konuyu aciyordu yanimda. Sunun cocugu oldu bu bir daha hamile adet oldunmu niye doktora gitmiyorsunuz vah tuh esimin adini vererek onun cocugu yok herkesin var falan. Delirecek duruma gelmistim artik esime soyledim oda gayet net bir sekilde uyardi annesini. Cok zoruna gitti hanfendinin kizardi bozardi. Densiz. Sonra hic cesaret edipte konuyu acmadi. Simdi ikinciye hamileyim esimde gecen gun soylemis annesine pek hosuma gitmemis. Tabi gelinin adini kisir diye cikarmak daha cazip geliyor bazilarina.,

Ayrica oyle bir densiz yuzunden moralinizi bozmayin. Akilli olsunda size destek olsun bir agirligi olsun kayinvalide olarak. Dedigim gibi moralinizi yuksek tutun demekki daha zamani var.

Böyle insanları kocaman bir çukur açıp, hepsini içine atıp üstüne beton dökesim var! Pis kalpli hadsizler! Lütfen üzülmeyin. Allah o kadar büyük ki verdiği vermediği herşeyin bir sebebi var. Küçülmesi ezilmesi gereken siz değilsini o hadsizliği yapanlar.

Düsük yapmis olabilirsin, cocugun hic olmayabilirde, hic ama hic bir zaman bu seni acinacak bir duruma düsürmez. Fark etmeden kv'd degil, sen kendini eziyorsun. Hali ike kv'de seni ezmesi daha kolay. Kendine deger ver canim. Kulukca makinesi degilsin. Kafan dik olsun. Elbette bir gün cocugun olacak. Kv'deye basini egme.

Öyle milletin icinde yine bu laflari söylerse, send onu tersle "o kadar cok istiyorsan, sende dogur bir iki tane" ve gerekirse daha sert "Bir süredir bisürü imada bulunuyorsun ve kirici davraniyorsun. Bir düsük gecirdigimi bile bile, böyle konusman, nasil biri oldugunu acikca gösteriyor. Bir daha böyle konusursan, tüm baglari keserim. Artik yeter" deyip eger bir daha yaparsa resti cek ve hic görüsme.

Esin "alttan al" demenin yerine, annesine biraz rest ceksin.

Çocuk hakkında ileri geri konuşmak, eşleri rahatsız etmek tamamen Allah'ın işine karışmaktır ve kabul edilemez. Eğer inançlı biriyse onu burdan vurun.
Olmazsa kocanız konuşsun ne bu gayganalar yetti bir bitmedi reziller.

sizin üzüldüğünüzü bilerek yaptığını düşünüyorsanız, üzüldüğünüzü anlarsa daha çok yapar. sizde ona anlatın fişmancanın bebeği olmuş çok tatlı allah olmayanlarada versin diye. yada anlatınca 32 dişini gösterip aaaaa öylemi ne güzel diyin. dediklerine takılmadığını görünce vazgeçer. ayrıca bunu bilerek yapan gerçekten kalpsizdir. allah size de sağlıkla bir bebek nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…