Yaratandan ümidi kesmek :(

Papatya Kokulu Hayaller

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
1.098
852
123
Evet kestim artik çünkü O izin vermese ağlatamazdı, vuramazdı, alay edemezdi benimle. O istemese ondan ayrılmak için ben de var olan o gücü benden alamazdı. Beni böyle korkak yapmasına izin vermezdi. O istemese oğlum hasta doğmazdı, iyileşmek yerine daha kötüye gitmezdi. Sana akıl vermis kullanmayan sensin demeyin sakin bana. Bana verdigi cesareti elimden almasina da izin veren O degil mi. Herkes mutlu herkes guluyor egleniyor. Kimsenin ahi kimsede kalmaz demeyin kaliyor. Neden duymuyor bunca senedir beni. Neden zalimler yasiyor bu dunyada bisey olmuyor onlara. Nerde benim o eski halim kendine laf bile soyletmeyen cesur guclu halim. Neden kabul etmiyor Allah benim dualarimi. Neden izin vermiyor aklim, kalbim her defasinda sucsuzken vicdan azabi cekiyor. Neden duzelmeyecegini bile bile donuyor kalbim. Neden bitmiyor icimdeki aptal umut, aptal ozlem. Neden bu kadar hasretim sevilmeye.Nasıl kabul oluyor dualariniz. İsyan noktasina geldim. Sakin yazmayin kotu seyler iyi animda degilim. Alay edecekler, kizacaklar baska zaman saydirin sakli tutun o hakkinizi.

neden ayrılamıyorsun canım

Bizler zayıf varlıklarız. Yaşadığımız şeylerle baş edebilmek, kendimizi rahatlatmak için suçlu aramak zorundayız. Tanrı'yı veyahut bir insanı suçlu ilan etmek sizin probleminizi çözmez. Sadece içinizde biriken öfkeyi kusarsınız. Bu rahatlama hali de geçicidir. Hayatlarımıza her ne yaşıyorsak sahip çıkmak zorundayız.

Kabul oluyor, cunku inaniyorum. İstedigim olmadiysa hayirlisi degilmis diyorum. Butun bunlar sizin basiniza geliyor. Cunku imtihaniniz bu. Sirtlanip isyan etmezseniz aydinliga cikarsiniz. İsyan edersiniz hezimete ugrarsiniz. Her sey sizin elinizde. Mutsuz edenleri hayatinizdan cikartin. Cocugunuzu hastaligiyla kabullenin, gunlerinizin kiymetini bilin.

Canım yaşadıklarını tam anlayamadım ama isyanını anlıyorum İnsanoğlu isyan eder, kendinde olmayanı başkasında görür isyan eder, herkesi mutlu sana isyan eder bunlar da bizim mayamizda var oluyor yani Kimsenin ahı kimsede kalmaz lafı da yalan Kalıyor bizzat çok gördüm
Sana ne diyeceğimi bilemiyorum mevzuyu tam anlamadım Biraz anlat istersen

Herkes mutlu degil cogu reklam....o kocisli resimler cocuklariyla yanak yanaga pozlar hepsi kurmaca...evde cocugun yuzune bakmiyor yada kocasina bir merhaba demiyor....boyle cokkez dibe vurdum....oyunun kuralini ogren 7 kere dussende 8 kere kalkacaksin

Canım benim öyle deme herkesin çok sorunları var bi söz var çok severim sanmaki dert sadece sende Var sendeki derdi nimet sayanlar var.çok anlamLı bı söz benim için.bende çok sıkıldığım zamanlar oluyo ama yinede şükrediyorum çünkü sosyal medyada ya da çevremde nice derdi olan şifa bekleyen imtihan olan binlerce kişi var ki beterin beteri var unutma üzülme...

Ahh be canım, herkesin acıları var az yada çok. Ama yinede böyle isyan etmemelisin.
Çoğumuzun bende niye yok, benim hayatım neden böyle diyecek sebeplerimiz var.
Bilmiyoruz tabi neler yaşıyorsun ama bazı şeyler bizim sabrımızla ve çabamızla aşılabilir. Kötü günler geçebilir ve çok daha güzel günler gelebilir.
Dediğin olsaydı dünyada hiç kötülük olmaz, çocuklar ölmez, kadınlar eziyet çekmez, zayıflar ezilmezdi.
Ama böyle değil işte çünkü özgür irademiz var. İyi olnayıda, kötü olmayıda, güçlü olmayıda, zayıf olmayıda bizler seçiyoruz. Zor yada kolay insanoğlunun tercihleri yaşamı şekillendiriyor.
Her ne kadar zor olsasa Ümidini yitirme, güçlü olmaya ve hayatın zorluklarına inat dimdik ayakta durmaya çalış.
Allah yardımcın olsun.

Reactions: lra
Herkesin derdi kendine göre ağırdır hepimiz farklı farklı imtihanlardan geçiyoruz bu dünyada cekiyorsak eğer diğer dünyamız iyi olacaktır diye düşünüyorum ve o yüzden hep sabrediyorum, emin ol herkes de dert var ama işte kimileri sabır gösteriyor kimileri de senin gibi dayanamıyor..

Herkesin derdi kendine göre ağırdır hepimiz farklı farklı imtihanlardan geçiyoruz bu dünyada cekiyorsak eğer diğer dünyamız iyi olacaktır diye düşünüyorum ve o yüzden hep sabrediyorum, emin ol herkes de dert var ama işte kimileri sabır gösteriyor kimileri de senin gibi dayanamıyor..

E ne yapalım şimdi? İsyan ettin için rahatladı mı? Onu demeyin bunu demeyin peki ne diyelim pardon?
Çocuğunuza üzüldüm sadece umarım iyileşir.

Oyunu kuralina gore oynarsan mutlu oluyorsun.ya bende yapamiyorum inan..vicdanim beni hep durduruyor.isterdim sadece kendi mutlulugum icin yasayabileyim.yapamiyorum..

Ve kotu dusundukce kotuyu cekiyorsun.ne dusunursen onu cekiyorsun bu gercek..bir diger gercek de para..para varsa huzur var mutluluk var..para ve zaman her seyin ilaci bence

E ne yapalım şimdi? İsyan ettin için rahatladı mı? Onu demeyin bunu demeyin peki ne diyelim pardon?
Çocuğunuza üzüldüm sadece umarım iyileşir.
Siz ve sizin gibiler bisey demesin diye sildim yazdiklarimi. Simdi rahat rahat diger sayfalari gezin, herkese boyle dusunmeden yazmaya devam edin.

Dünya yıkılıp altında kalmış gibisiniz herkesin yaşadığı kendine zor ki dünyada neler var neler sükretmeyi ogrenirseniz mutlu olabilirsiniz

ümit kesip isyan ettiğin zaman işler yoluna girmiyor.. denedim yani biliyorum.. ne hikmetse genelde ucunu bıraktığın zaman kucağına düşüyor bütün isteklerin.. kötüler de öyle hop diye cezasını falan bulmuyor, ütopya o.. ha bir süre sonra o kişiler çekseler ne, çekmeseler ne diyorsun zaten.. allah yardımcın olsun, ama isyan işe yaramıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…