- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
- 123
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
Evet kestim artik çünkü O izin vermese ağlatamazdı, vuramazdı, alay edemezdi benimle. O istemese ondan ayrılmak için ben de var olan o gücü benden alamazdı. Beni böyle korkak yapmasına izin vermezdi. O istemese oğlum hasta doğmazdı, iyileşmek yerine daha kötüye gitmezdi. Sana akıl vermis kullanmayan sensin demeyin sakin bana. Bana verdigi cesareti elimden almasina da izin veren O degil mi. Herkes mutlu herkes guluyor egleniyor. Kimsenin ahi kimsede kalmaz demeyin kaliyor. Neden duymuyor bunca senedir beni. Neden zalimler yasiyor bu dunyada bisey olmuyor onlara. Nerde benim o eski halim kendine laf bile soyletmeyen cesur guclu halim. Neden kabul etmiyor Allah benim dualarimi. Neden izin vermiyor aklim, kalbim her defasinda sucsuzken vicdan azabi cekiyor. Neden duzelmeyecegini bile bile donuyor kalbim. Neden bitmiyor icimdeki aptal umut, aptal ozlem. Neden bu kadar hasretim sevilmeye.Nasıl kabul oluyor dualariniz. İsyan noktasina geldim. Sakin yazmayin kotu seyler iyi animda degilim. Alay edecekler, kizacaklar baska zaman saydirin sakli tutun o hakkinizi.
Herkes mutlu degil cogu reklam....o kocisli resimler cocuklariyla yanak yanaga pozlar hepsi kurmaca...evde cocugun yuzune bakmiyor yada kocasina bir merhaba demiyor....boyle cokkez dibe vurdum....oyunun kuralini ogren 7 kere dussende 8 kere kalkacaksinEvet kestim artik çünkü O izin vermese ağlatamazdı, vuramazdı, alay edemezdi benimle. O istemese ondan ayrılmak için ben de var olan o gücü benden alamazdı. Beni böyle korkak yapmasına izin vermezdi. O istemese oğlum hasta doğmazdı, iyileşmek yerine daha kötüye gitmezdi. Sana akıl vermis kullanmayan sensin demeyin sakin bana. Bana verdigi cesareti elimden almasina da izin veren O degil mi. Herkes mutlu herkes guluyor egleniyor. Kimsenin ahi kimsede kalmaz demeyin kaliyor. Neden duymuyor bunca senedir beni. Neden zalimler yasiyor bu dunyada bisey olmuyor onlara. Nerde benim o eski halim kendine laf bile soyletmeyen cesur guclu halim. Neden kabul etmiyor Allah benim dualarimi. Neden izin vermiyor aklim, kalbim her defasinda sucsuzken vicdan azabi cekiyor. Neden duzelmeyecegini bile bile donuyor kalbim. Neden bitmiyor icimdeki aptal umut, aptal ozlem. Neden bu kadar hasretim sevilmeye.Nasıl kabul oluyor dualariniz. İsyan noktasina geldim. Sakin yazmayin kotu seyler iyi animda degilim. Alay edecekler, kizacaklar baska zaman saydirin sakli tutun o hakkinizi.
Herkesin derdi kendine göre ağırdır hepimiz farklı farklı imtihanlardan geçiyoruz bu dünyada cekiyorsak eğer diğer dünyamız iyi olacaktır diye düşünüyorum ve o yüzden hep sabrediyorum, emin ol herkes de dert var ama işte kimileri sabır gösteriyor kimileri de senin gibi dayanamıyor..Evet kestim artik çünkü O izin vermese ağlatamazdı, vuramazdı, alay edemezdi benimle. O istemese ondan ayrılmak için ben de var olan o gücü benden alamazdı. Beni böyle korkak yapmasına izin vermezdi. O istemese oğlum hasta doğmazdı, iyileşmek yerine daha kötüye gitmezdi. Sana akıl vermis kullanmayan sensin demeyin sakin bana. Bana verdigi cesareti elimden almasina da izin veren O degil mi. Herkes mutlu herkes guluyor egleniyor. Kimsenin ahi kimsede kalmaz demeyin kaliyor. Neden duymuyor bunca senedir beni. Neden zalimler yasiyor bu dunyada bisey olmuyor onlara. Nerde benim o eski halim kendine laf bile soyletmeyen cesur guclu halim. Neden kabul etmiyor Allah benim dualarimi. Neden izin vermiyor aklim, kalbim her defasinda sucsuzken vicdan azabi cekiyor. Neden duzelmeyecegini bile bile donuyor kalbim. Neden bitmiyor icimdeki aptal umut, aptal ozlem. Neden bu kadar hasretim sevilmeye.Nasıl kabul oluyor dualariniz. İsyan noktasina geldim. Sakin yazmayin kotu seyler iyi animda degilim. Alay edecekler, kizacaklar baska zaman saydirin sakli tutun o hakkinizi.
Herkesin derdi kendine göre ağırdır hepimiz farklı farklı imtihanlardan geçiyoruz bu dünyada cekiyorsak eğer diğer dünyamız iyi olacaktır diye düşünüyorum ve o yüzden hep sabrediyorum, emin ol herkes de dert var ama işte kimileri sabır gösteriyor kimileri de senin gibi dayanamıyor..Evet kestim artik çünkü O izin vermese ağlatamazdı, vuramazdı, alay edemezdi benimle. O istemese ondan ayrılmak için ben de var olan o gücü benden alamazdı. Beni böyle korkak yapmasına izin vermezdi. O istemese oğlum hasta doğmazdı, iyileşmek yerine daha kötüye gitmezdi. Sana akıl vermis kullanmayan sensin demeyin sakin bana. Bana verdigi cesareti elimden almasina da izin veren O degil mi. Herkes mutlu herkes guluyor egleniyor. Kimsenin ahi kimsede kalmaz demeyin kaliyor. Neden duymuyor bunca senedir beni. Neden zalimler yasiyor bu dunyada bisey olmuyor onlara. Nerde benim o eski halim kendine laf bile soyletmeyen cesur guclu halim. Neden kabul etmiyor Allah benim dualarimi. Neden izin vermiyor aklim, kalbim her defasinda sucsuzken vicdan azabi cekiyor. Neden duzelmeyecegini bile bile donuyor kalbim. Neden bitmiyor icimdeki aptal umut, aptal ozlem. Neden bu kadar hasretim sevilmeye.Nasıl kabul oluyor dualariniz. İsyan noktasina geldim. Sakin yazmayin kotu seyler iyi animda degilim. Alay edecekler, kizacaklar baska zaman saydirin sakli tutun o hakkinizi.
Siz ve sizin gibiler bisey demesin diye sildim yazdiklarimi. Simdi rahat rahat diger sayfalari gezin, herkese boyle dusunmeden yazmaya devam edin.E ne yapalım şimdi? İsyan ettin için rahatladı mı? Onu demeyin bunu demeyin peki ne diyelim pardon?
Çocuğunuza üzüldüm sadece umarım iyileşir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?