Yarattığım Komplekslerim

meredithgrey

2013-2022’de vivelamour ve 2022’deki felidaee’yim.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
14.758
36.006
598
Merhaba arkadaşlar, 34 yaşımdayım bir buçuk senedir çok güzel ve huzurlu giden bir beraberliğim var. Benim başımdan yaklaşık 7 sene önce bir evlilik geçti, üniversite arkadaşımdı, bir hataydı oldu ve aldatılmamla sonlandı. Bundan sonra çok zor dönemler geçirdim, karşıma güvenilir, adam gibi adam diyebileceğim kimse çıkmadı. ( Bu arada şimdiki erkek arkadaşım benden 1-2 yaş küçük ) Taa ki son birbuçuk seneye kadar. Şimdi en tatlı heyecanların yaşandığı zamanlardayız. Ailelerimiz tanışacak. Benim sorunum da burada başlıyor...

Müstakbel eşim evlenip ayrıldığımı biliyor, annesiyle de gittim tanıştım, herhangi bir olumsuzluk yaşamadık, gayet keyifli sohbet ettik. Ama ben kendimi ideal gelin adayı gibi görmüyorum, göremiyorum. Bildiğiniz gibi aileler oğullarına el değmemiş, gencecik kız ararlar. Sanki bu kriterlere uymuyorum diye istenmiyorum gibi geliyor. Bu arada üniversite mezunu, iyi para kazanan, ailesi de kültürlü ve birikimli bir kadınım. Ve görenler 34 olduğuma inanamıyor en fazla 28 gösteriyorsun diyorlar, hatta iş nüfus cüzdanımı istemeye dek gitti geçen gün düşünün...Ama işte...

Bu arada çok uzun zamandır burayı takip ediyorum bu düşüncemi buraya yazacağım hayatta aklıma gelmezdi. Sevgilim bana çok kızıyor, bunu da duysa hem kızar hem güler..

Evlenip ayrıldınız. Suç işlemediniz.
Aile çok sorun çıkaracak tarzda davransaydı sevgiliniz bunu hissettirirdi.
Şimdiden takmayın bunları kafanıza..

Ailesi sorun çıkartsa bile evlenecektik zaten, her türlü resti çekerim hayat benim diyordu. Şimdi kendime çok kızdım bak okuyunca, güzel giden bir şeyler içinde bile kendimi eleştirip üzecek bir şey buluyorum!

canım sen daha dereleri görmeden paçaları sıvıyorsun bence :))annesiyle tanıştıysan ve herhangi bir sorun olmadıysa neden rahat edemiyorsun ki,sevgilinle bu konuyu konuştunmu hiç:))

Tabii ki konuştuk, defalarca hem de. Suç işlemediğimi, zimmetime para geçirmediğimi söyledi. Sevgilim çok ileri görüşlüdür böyle şeyleri dert etmez. Annesi de biliyor zaten durumu ama bana sıcak davrandı tabi belirli bir resmiyet çerçevesinde.

Kimseden tepki yoksa neden an'ınızın tadını çıkartmıyorsunuz..
Keyfinize bakın lütfen belki gerçekten de bu tip saçmalıkları (el değmemiş kız sendromu ) kendisine dert etmeyen bir ailedir.

Sakin haa sevgilinize bu dusuncelerinizden bahsetmeyin.

Her insan ayni kafa yapisinda olmayabilir, karsi tarafin o sekilde dusundugunu dusunup de en guzel zamanlarinizi zehir etmeyin..

Bu herkesin basina gelebilecek birsey. 1-2 yas farki da hic saymiyorum bile.

Benim bir arkadasimin ablasi evlenip bosanmisti. daha sonra da basindan hic evlilik gecmemis biriyle evlendi. masallah barekallah diyeyim gayet iyiler ve bir de kizlari var simdi

kayınvalide adayları genelde öyle değilmidir yeni tanışıyorsunuz sonuçta arada mesafe olması normal yani,ama kendini üzme bence devir eski kafalı insanlarla dolu olmasına rağmen yinede eskisi gibi değil kimse çok takılmıyordur böyle şeylere,olumlu düşün ve üzülme:))

Ben bir oğlan annesi olsam oğlumun gözlerinin içine bakar ve eğer mutluluktan ışıldıyorsa o kadınla evlenmesini isterdim. Ama haklısınız oğlan anneleri biraz daha ince eleyip sık dokuyor. Yorumlar için çok teşekkür ederim, tatlı zamanları zehir etmeye gerek yok!

kimsenin ne olacagi belli degil basinizdan evlilik gecmesi de sizin kusurunuz gibi gorulmemeli hersey insanlar icin.onlar sorun etmiyorlar siz takiyorsunuz belliki ama birakin bu kuruntulari kendinizi asagalik kompleksine sokup karsi tarafi sogutmayin kendinizden erkekler kendine guvenen kadinlari sever.

Boşversene Hangimiz ideal gelin adayı kriterlerine uyduk
Senin bizden farkın takılacak şeyinin fazla düşünmeden bulunacak bir durum olması bizimkiler biraz hayal güçlerini zorlamak zorunda kalıyor.

Hiç böyle şeylere takılıp kendinizi ve sevgilinizi üzmeyin
Evlenip ayrılmak hatta sonrasında tekrar evlenmek gayet normaldir

bu hislerinizi karşınızdaki insanlara belli etmeyin.
çünkü yersiz yere onlara fırsat vereceksiniz.
siz kompleksli değil kesinlikle tecrübeli yani yoğurdu üfleyerek yemeyi öğrenmiş bir insansınız.
kendinizi değersiz görmeyin. bunu fark ederse insanlar bu imajı yıkamazsınız onlarda.

Aman dert ettigin soruna bak, Adam seni istemis daha ne.
Bu devirde cok normal bi durum artik bu. Kac cocuklu kadinlar bile hemde dügün yaparak tekrar evleniyo.
Keyfini cikar Bence

Siz herhangi bir suc işlemediniz, sadece boşandınız. Eğer sevgilinizden saklmaya devam edersenz bu noktada suclu olacaksınız, yalanların üzerine kurulu bir mutluluk olamaz. Bu bir elbise değil, bir madde değil.... Mutlaka ama mutlaka bilmeliler.

Konunun devamındaki mesajlarımı görmediniz sanırım. Saklanan bir şey yok, sevgilimle zaten arkadaştık biliyor tüm herşeyi. Annesi de biliyor, saklamadık ki..Ben sadece toplumdaki ideal gelin algısını bildiğimden üzülüyorum ya da üzülecek bir şey arıyorum...

Afedersiniz görmedim gerçekten, herkes herşeyi biliyormuş :) E işte ne güzel. Yapmayın bunu, hayatın mutluluğun birlikteliğin tadını cıkarın. Bardağın dolu tarafını görmeye calısın lütfen. İnanın bu dünyaya bir daha gelinmiyor hele hele doğru insan her zaman bulunmuyor.

Mutluluklar.

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.

Sevgilerimle,

Arkadaşım sen kadınların her parmağında ayrı adam oynattığı bir dönemde evlenmişsin olmamış ayrılmışsın ve 7 yıl dile kolay hayatında ciddiyet aramışsın belli ki ve Allah da nasip etmiş bunu.
Neden etmiş çünkü haketmişsin!
Bunu düşünmekten vazgeç bence kadının değeri bacak arasında değildir.
Önce sen buna inan ki, dünya ve erkekler değişsin.

Bende seninle aynı durumdayım bende beş aradan sonra hayatıma birini aldım evlilik olur olmaz bilmem ama, boşandım diye gidip onunla bununla gönlümü eğlendirmedim.
Bence kadının değeri burada başlar yani niyetlerinde duruşunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…