Yarattığım Komplekslerim

bir şey olmaz...benim kızımda boşandı 2.5 sene önce şimdi tekrar nişan aşamasında....ve hiç evlenmemiş biriyle....tüm aile üzerine titriyor...sıkıntı etme kendine...

Mutluluğun ne zaman nereden geleceği belli olmaz
Sen hiç kendine bu şekil obsesif takıntılar yapma derim
Bak seni seven bir erkek var, ailesi bir şey dememiş.
Kendi kendine stres yapma.
Mutluluğun keyfini sür.

Herkes zaman zaman birseylere kompleks yapiyor ama bundan kurtulman lazim.
Sakin kimseye bunu hissettirme, gayet kendine guvenli ol, zaten bunu engelleyen bir durum yok.
Gayet guclu ve guzel bir kadinsiniz anladigim kadariyla...
Bunun tadini cikarin.
Hersey ozguvenle baslar, siz kendinize guvenin ki herkes de oyle gorsun.
Bu arada insan boyle zamanlarda panik olur, illa aklina takacak bir dert bulur, eminim bu o
Hersey gonlunuzce olsun.

şu özelliklere sahip bir kadın olarak siz de böyle düşünüyorsanız vah halimize vivelamour......
gerçek anlamda üzüldüm ülkemdeki kadınların kendilerini böyle 2. sınıf insan gibi görmesine...

her zaman bir kusur bulunur açıkçası, eğer kendini geliştirebileceğin bir şeyse eleştirileri dikkate almalısın. daha önce başından geçmiş değiştiremeyeceğin birşeyse ve zaten gizlemiyorsan yapabileceğin çok fazla birşey yok. mutlu olmaya bak. türkiyede evlenip ayrıldıktan sonra herkes kolay kolay mutlu olamıyor bence bu mutluluğu bulduğun için şanslı hisset kendini

Son düzenleyen: Moderatör:
el degmemis kiz varsa buyur gelsin
ha var diyelim karsisinda erkek el degmemis mi acaba
kusura bakma ne gereksiz bir derdin var
resmen dert ariyorsun
mutluluguna bak sen

Birlikte olduğun insan dert etmiyor, ailesi dert etmiyor sen neden ediyorsun

Boşanmış olmakta ne var ki, bir şeyin mi değişti boşanınca

Bu düşünceni sakın dillendirme, bunu dert etmeseler de yumuşak karnını bildikleri için her fırsatta bununla vurulursun, sonuçta hayat hep güllük gülistanlık gitmiyor. Şimdi anı yaşa, hayat sana güzel bir şey vermiş, kıymetini bil, tadını çıkar

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bir başkası aymı konuyu açsa ben sizden daha ağır eleştirirdim siz yine çok olumlu yazmışsınız eksik olmayın. İnsan büyükkonuşuyor ama kendi başına da gelebiliyor işte.

Bazen insan, hayatında yolunda giden şeyleri sabote eder.
Bir özgüven eksikliği gördüm ben bu konuda.
Bu konuda çalışma yapabilirsiniz.
Ya da destek alabilirsiniz.

Beraberliğinizin ve hayatınızın keyfini çıkarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…