Merhaba arkadaşlar, 34 yaşımdayım bir buçuk senedir çok güzel ve huzurlu giden bir beraberliğim var. Benim başımdan yaklaşık 7 sene önce bir evlilik geçti, üniversite arkadaşımdı, bir hataydı oldu ve aldatılmamla sonlandı. Bundan sonra çok zor dönemler geçirdim, karşıma güvenilir, adam gibi adam diyebileceğim kimse çıkmadı. ( Bu arada şimdiki erkek arkadaşım benden 1-2 yaş küçük ) Taa ki son birbuçuk seneye kadar. Şimdi en tatlı heyecanların yaşandığı zamanlardayız. Ailelerimiz tanışacak. Benim sorunum da burada başlıyor...
Müstakbel eşim evlenip ayrıldığımı biliyor, annesiyle de gittim tanıştım, herhangi bir olumsuzluk yaşamadık, gayet keyifli sohbet ettik. Ama ben kendimi ideal gelin adayı gibi görmüyorum, göremiyorum. Bildiğiniz gibi aileler oğullarına el değmemiş, gencecik kız ararlar. Sanki bu kriterlere uymuyorum diye istenmiyorum gibi geliyor. Bu arada üniversite mezunu, iyi para kazanan, ailesi de kültürlü ve birikimli bir kadınım. Ve görenler 34 olduğuma inanamıyor en fazla 28 gösteriyorsun diyorlar, hatta iş nüfus cüzdanımı istemeye dek gitti geçen gün düşünün...Ama işte...
Bu arada çok uzun zamandır burayı takip ediyorum bu düşüncemi buraya yazacağım hayatta aklıma gelmezdi. Sevgilim bana çok kızıyor, bunu da duysa hem kızar hem güler..