Lekeler, Çiller yardıııımmmm açık renkk leke cozumu:(

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

merree23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
7
0
86
Elazığ
merhaba arkadaşlar birçok başlıgı ve yorumu okudum ama benimkine benzer bişeeye burada rastlamadım.genelde herkuesin sorunu koyu lekeler ama benim yüzümde yer yer güneşte karardıgımda kararmayan bölümler çıkıyor ortaya.pigment eksikligi diye düşünüyorum ve doktor protopic diye bi krem verdi albino gibi değil fakat bazı bölgeler daha açık ve kuru kalıyor ne yapmam gerekli yardım ederseniz çok sevinirim

Canim k.bakma gecmi oldu bilmiyorum insallah gorursun. Duymussundur gerci ama yogurt karbonat maskesi var. Ben lekerimi onunla azalttim. Sivilce lekerini tam gecirmedi ama kuruluk sebebiyle olan ve bayafa buyuk olan bi lekemi bu maskeyle tamamen gecirdim. Ama benimkinin icinde sadece yogurt karbonat yok. Bide kuruluk oldugunu soylemissin galiba o zaman senin cildini iyice kurutur bu. Benim cildimde kuru suan bi zamanlar yagliydi :D ama simdi herseye kuruyo. Ben bu maskeye 2 corba kasigi yogurt 1 corba kasigi karbonat 1 c.k limon suyu 1 c.k zeytinyagi koyup yapiyorum. Hem nemlendiriyo hem lekeleri aciyo. Merak etme z.yagi diyince sivilce cikmiyo :D aksine bebek gibi yumusacik ve parlak yapiyo. Haftada iki kere yapiliyo ama ard arda gunler olmasin bence. Ben haftada 1 yapiyorum ama usendigimden :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back