Yardıııımmmm kızlar! Sevgilimden ayrıldım

fiyona_

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
33
0
16
Adana
Aslında o beni bıraktı ben çok üstüne gidiyormuşum o yüzden dayanamıyormuş ayrı şehirlede olduğumuz için anlaşmazlıklar hemn çözülmüyor doğru üztüne gidiyorum aslında benimle çok ilgili ama mesela fece de resimlerimize millet aman ne güzel diyo bi teşekkür etmiyor diyorum sen neden teşekkür etmiyosun susuyor bişeyler yazıyorum ona yine hiç tepki yok biliyorum seviyo 4 yıldır beraberiz ne bu şimdi bugün neden yazdıklarıma cevap vermedim dedim dayanamıyorum üstüme çok geliyosun ayrılalım dedi ve mesaj atıp bitirdi o saatten beri ağlamaktan gözlerim şişti biraz önce aradı kötü bişey yine derde beni üzer diye açamadım ne yapayım ben şimdi aklım durdu:(

Cidden çok üstüne gitmişsin gibi geldi bana.Teşekkür etmedi diye bile sorun yapmışsın.Sevdiğinden eminsen niye ufak şeyleri büyütüyorsun ki..Barışmak istiyorsan bekle bence biraz yine ararsa açar düzgünce konuşursun.Baktın aramıyor bir şekilde sen ona ulaşırsın.

burada ayrılan herkes sevildiğinden hep emin oluyor. anlamıyorum nasıl bu kadar emin oluyorsunuz ki? erkeklere asla güvenmiyorum özellikle senin için ölüp bitenlere. en büyük zararı onlar veriyor :kkk:

Pisman oldugundan aramis olabilir keske acsaydin bundan kotu olamazdi ya bsey kaybetmezdin

ufak tefek seyleri biriktirip icinde bi dag yaratmis belli ki bence biraz zaman ver ..

canlarım ya teskkürler verdiğiniz akıllar için dinledim sizi aradı bişey yokmuş gibi davrandı dedim ayrıldık dedin ne oldu öyle bişeyin asla olmayacağını bana kızdığı için öyle dediğini söyledi ama beni sıkma dedi

burada ayrılan herkes sevildiğinden hep emin oluyor. anlamıyorum nasıl bu kadar emin oluyorsunuz ki? erkeklere asla güvenmiyorum özellikle senin için ölüp bitenlere. en büyük zararı onlar veriyor :kkk:

şundan dolayı eminim sevdiğinden 4 yıldır beraberiz, nişanlıyız ve ben onu çok kırsamda yine nazımı çekiyordu bugünde belrttiğim sebepten dolayı kızdı cidden bitirebilir mi dedim kahroldum ama hain bana ders olsun diye öyle dedim dedi asla ayrılmazmış benden öyle dio evliliğe az kalmışken böyle bişey olamazmış

senin adına çok sevindim cnm ilgilenme güzeldir ama aşırısıda yan etki eder sanırm bunu ıyı dengelemelisin birde nazar duası okusan fena olmaz :)

faceymiş twtmiş vss bu tarz ufak konular için b irbirinizi kırmaya değmezz Allah daha büyük sorunlar vermesin sende böle konularda üstüne gitme arkadaşım az değil 4 yıl diyosun bak yazmayıversin boşver:)

Bence olayı abartmışın çok fazla üstüne gitme bu sebeplede ayrılmayın...

valla bu kısa küskünlük işe yaradı :) adam istediklerimi yapmaya başladı ama ben yap demeden mutluyum ya umarım hiçkimsenin arasında kırgınlık olmaz

valla bu kısa küskünlük işe yaradı :) adam istediklerimi yapmaya başladı ama ben yap demeden mutluyum ya umarım hiçkimsenin arasında kırgınlık olmaz

Ama her zaman bu kısa küslüklerin sonu iyi bitmez, tavsiyem böyle ufak tefek şeylerden problem yaratmayın.

İnsanlar aşk bulamıyor :) bulmuşsunuz siz ne mutlu, ne fark eder kaç dk.da cevap vermiş, oraya bunu yazmamış vs.

Mutluluğun kıymetini bilmeliyiz :34:

Back
X