Saç Kesim Şekilleri yardiiiimmmmm

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

brcbrc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
60
0
86
Ankara
Arkadaslar merhaba. Yarin kuafore gidecegim ve pek cogunuz icin zevk olan bu mesele benım icin eziyet oldu yine. Sebep yuvarlak yuzlugum ama ince telli ve cansiz sacim var. Dolayisiyla nasil kestirecegime karar veremiyorum. Bir de sizden fikir almak istedim. Yuz bicimine gore onerildigi gibi duz kestirsem yuzum daha toplu gorunuyor katli kestirsem ince telli oldugundan bu sefer de daha cansiz duruyor. Halimi anlayan bir kuafor de bulamadim maalesef. Biraz uzun oldu ama lutfen cevap tesekkurler.

Arkadaslar merhaba. Yarin kuafore gidecegim ve pek cogunuz icin zevk olan bu mesele benım icin eziyet oldu yine. Sebep yuvarlak yuzlugum ama ince telli ve cansiz sacim var. Dolayisiyla nasil kestirecegime karar veremiyorum. Bir de sizden fikir almak istedim. Yuz bicimine gore onerildigi gibi duz kestirsem yuzum daha toplu gorunuyor katli kestirsem ince telli oldugundan bu sefer de daha cansiz duruyor. Halimi anlayan bir kuafor de bulamadim maalesef. Biraz uzun oldu ama lutfen cevap tesekkurler.

$yuvarlak-yuz-sac-modelleri-1.webp $yuvarlak2.webp genelde katlı önerirler.. bunlarda hoş bence =) köpük ile de biraz hacim verip günlük kullanabilirsin iki modelide..

cok tesekkur ederim ben de oyle dusunuyordum ama duz kesimle daha gur durur diye kafami karistirdilar biraz ama onerilerin gusel tesekkurler

saç yapını bilemiyorum tabi yani kıvırcık yada dalgalı ise katlı kesimi düz kesime göre daha rahat kullanırsın ve hacimli gözükür..düz saçlıysan da katlı kesimi yine aralara krepe atarak hacim verici spreylerle daha dolgun gösterebilirsin diye düşündüm.. ama bilemiyorum başka fikri olanlarda olabilir tabi..

cok tesekkur ederim tek derdim yuvarlak yuz olsa kolay oyle bir model olmali ki ayni zamanda dolgun da gostermeli

ozaman küt model benim sayfamda var bakabilirsin ve perçemide düşün oda yüzün simetrisini değiştiryomuş bende yaptırcam model topladım

saç yapını bilemiyorum tabi yani kıvırcık yada dalgalı ise katlı kesimi düz kesime göre daha rahat kullanırsın ve hacimli gözükür..düz saçlıysan da katlı kesimi yine aralara krepe atarak hacim verici spreylerle daha dolgun gösterebilirsin diye düşündüm.. ama bilemiyorum başka fikri olanlarda olabilir tabi..

Saclarim da duz maalesef ve de cabuk yaglanir. Sikayetim cok yani saclarimdan:14:

öncelikle meraba :) bence kısa ve katlı kesim güzel durabilir omuz hizanda olsun ama katta attır hem cok görünür hemde güzel durur kuzenimden biliyorum

Back
X