• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardııım kurtarın beni bu çöplükten

Kalkıp yapmazsan biriktikçe birikiyor. Senden başka yapacak insan yoksa kendini düşündüğün için yapmalısın zaten. Benim de evim şu anda dağınık; makinede temizler yerlerine konacak, üç beş kirli bulaşık yerleştirilecek, salonda oğlumun birkaç oyuncağı ve yastıklar yerde, masanın üzeri toplanacak, yatak odası ve oğlumun odası da dağıldı, toplanacak çamaşır var vs vs. Bugün de cuma ve haftasonu yapma imkanım yok. O yüzden şimdi kalkıp toparlayacağım el mahkum. Öğleden sonra da evi süpürür, silerim ki delirmeyeyim. Çok dağınık olursa çıldırasım geliyor bazen çünkü :) ay ay kadın olmak çok zor.
Evet maalesef zor ama hayat işte. Ben de mutfağı toparladım bulaşık makinesini yerleştirdim kirlileri dizdim, balkonum dağınıktı toparladım yıkadım çiçeklerime su verdim ortalık düzenliydi zaten. Şuan tek yatak odası toplanması gerekiyor bebeğim orda uyuyor o kalkınca artık. Şimdi de oturma odasını süpürüp sileceğim bebek uyanınca zor oluyor burası bi kesin bitsin diğer yerler kolay hadi bakalım bana kolay gelsiin size dee :D

Daha yarın için börek, pasta ve meze yapmam lazım bugünden

Hayatınızdaki fazlalıklardan kurtulun.

Basit ve mutlu yaşam... bir annenin dönüşüm hikayesi... yazarı: selen baranoğlu

Tavsiye ederim.

Kızlar gece gece vallahi cinlerim tepemde bebeğim uyudu evin halini görseniz içler acısı ağlarsınız mutfakta dağ olmuş bulaşıklaaar bebeğimin mama sandalyesi döktüğü yemekler her şey ortada oturma odasından yastıklar yerde oyuncaklar yerde yere dondurma döküldü diğer odada ütü masası ortada üstünde kıyafetler yığılı yatak odasında yatağım dün geceden kalma dağınıklılla beni bekliyor banyo desen deterjanlar ortada kovalar ortada havlu yerde bense KOLTUKTA UZANIYORUM ya nerden başlayım napıyım allah aşkına şuan eve sihirli değnek değse ne mutlu olurum
Kendini bosver o zaman bebegin için hijyenik bir ev lazim önce mutfaktan basla orası bitince heryer bitmis gibi hissedeceksiniz gerisi gelir

Benim daha suan halim yok gerci evim toplu ama evi supurup silmek istiyorum. Basim agriyor, halsizim bebegin besigi kurulucak cocuk odasi o yuzden biraz daginik diyorum ben kurabilirmiyim ama halim yok esim kurar neyse. Nolacak boyle bilmiyorum yilmis vaziyetteyim.

Valla evdeysen eninde sonunda kalkıp yine sen yapacaksın işleri bende az önce makinaya çamaşırları attım açtım bulaşıkları yerleştirdim.

Sabah kalkınca yatakları topladım evi şöyle bir süpürdüm şimdi oturdum Çocuk olan evlerde maalesef iş bitmiyor Allah eksikliklerini göstermesin inşallah.

Back
X