• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün yardım ablişlerimm

Tatli_Civciv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
103
2
96
İstanbul
ya ablacıklarım şimdi sizler daha tecrübelisinizdir. benim akrabamın düğünü var ama elbise konusunda takıldım. kına gecesi ve düğün elbisesi olarak güzel şık bi elbise istiyorum . internetten baktığımda hiç tarzım olmayan şeyler var. acaba siz bana birkaç model göstere bilirmisiniz yada tavsiye. 16 yaşındayım büyük gösterilmek istemiyorum. çıtı pıtı genc kız olmak istiyorum düğünde. birde çok şatavatlı değil sade ama şık bir elbise istiyordum yardımlarınız için teşekkkürler şimdiden :)opuyorumnanaktan

bence inernetle falan vakıt kaybetme.cık dısarı bak vitrinlere.benım tavsıyem ama.bu yaslarda minik puantıyelı,gogus altından serıtlı,dız hızasında ekbıseler cok tatlı oluyor.altınada cok hafıf topuklu bır terlık veya babet cok sırın olur:))

canım benim senin yaşına uygun okadar güsel elbiler varkiiiiii

robadan olanlar cok tatlı olur. hani göğüs altında kemerli orada bide kurdela olur
aşağı doğru bol dökümlü dizlere kadar:)

canım internetten g.g ye bak orada da güsel elbisler var. japon stlye die marka.. değişik kıyafetleri oluo:)

Son düzenleme:
kardeşimde bikaç aydır baldız elbisesi arıyor =) kendisi 18 yaşında ve baldız olmakla kafayı yemiş vaziyette
benim fikrimi sorarsan sakın uzun bişi yaptırma çıtırsın sen daha göz alıcı renklere bak derim ve dtsly nin dediği gibi bırak nette dolanmayı at kendini çarşıya =) nette dolanırsan kafan çok karışır

Back
X