Ahhh 2017 ye beni getiren Perihan hanım sağolungüzel soruymuş bir de cevaplayan olsaymış :)
rica ederim :) karşıma nasıl çıktı anlamdım ben de :) keşke 2017 de olsak amaAhhh 2017 ye beni getiren Perihan hanım sağolun
şakanın detayını açıklasan daha iyi yorum yapılır...ne desem bilemedim şimdisevgilimle 3 yıldır birlikteyiz ve çok mutluyuz. Görümcemle aynı yaştayız. Ailesiyle yeni yeni kaynaşmaya başlamıştım düne kadar. Görümcem bana hoşuma gitmeyen bir şaka yaptı ben buna alındım. Beni bir yere davet etti sevgilim onlarla gidecekleri yere bende gitmek istemediğmi söyledim ve oda neden diye ısrar edince bana yaptığı şaka yüzümden alındım sevgilim de kardeşine kızdı ve sorun orda aşırı bir şekilde büyüdü yani görümcem abarttı bilerek ağlamış ve annesi de beraber bana cephe alıp laf saydılar ben şuan evlenmeden bunları yaşadım sevgilim beni savunuyor evli veya benim gibi evlenecek insanlara soruyum. Sizce ne yapmalıyım mesefali mi olmalıyım akıl verin
kocanın kız kardeşi görümce olmuyor mu ?O değil de adam sevgilisiyse kız kardeşi nasıl görümcesi oluyor?
Evet dediğiniz gibi kocanın kız kardeşi görümce oluyor. Ama henüz ortada bir koca yokmuş bile, hemen tribe girmiş görümce diye.kocanın kız kardeşi görümce olmuyor mu ?
şakanın detayını açıklasan daha iyi yorum yapılır...ne desem bilemesevgilimle 3 yıldır birlikteyiz ve çok mutluyuz. Görümcemle aynı yaştayız. Ailesiyle yeni yeni kaynaşmaya başlamıştım düne kadar. Görümcem bana hoşuma gitmeyen bir şaka yaptı ben buna alındım. Beni bir yere davet etti sevgilim onlarla gidecekleri yere bende gitmek istemediğmi söyledim ve oda neden diye ısrar edince bana yaptığı şaka yüzümden alındım sevgilim de kardeşine kızdı ve sorun orda aşırı bir şekilde büyüdü yani görümcem abarttı bilerek ağlamış ve annesi de beraber bana cephe alıp laf saydılar ben şuan evlenmeden bunları yaşadım sevgilim beni savunuyor evli veya benim gibi evlenecek insanlara soruyum. Sizce ne yapmalıyım mesefali mi olmalıyım akıl verin
barnahmı...ahahahahaKizlar bu konunun son kullanma tarihi gecmiss coktan gorumce kaynana bir olup ayirmistir bosuna barnahlarinizi yormayin saygilar
Gorumcenle aran hic iyi olmadimiKızlar kaç sene geçmiş üstünden yazdığımı bile unutmuşumevlendim bu arada . Görümcem konusuna gelince de eskiden kafama çok takardım ama artık umursamıyorum Oda bunun farkında mesafemi koruyorum
Görümcemle aram mesafeli olduğum için iyiGorumcenle aran hic iyi olmadimi
Vay anasını ilk defa hortlayan bir konuya cevap yazan konu sahibi görüyorum. SaygılarKızlar kaç sene geçmiş üstünden yazdığımı bile unutmuşumevlendim bu arada . Görümcem konusuna gelince de eskiden kafama çok takardım ama artık umursamıyorum Oda bunun farkında mesafemi koruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?